Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Safari Beach Hotel Phuket - Bazen Safari Beach Hotel Phuket - Vrt Safari Beach Hotel Phuket - Bazen Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba
Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 43

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1064recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1064)
Razvrstati po:
Anthony S. Parovi Singapore, 9. veljače 2016.
Fantastic

location, and friendly/helpful staffs
8,7
Prijavi ovu recenziju
David M. Parovi Australia, 30. prosinca 2015.
2 nights

Location location location
8,3
Found it a little over priced but that is what i found with phuket compared to other parts of Thailand besides that everything was fine
Prijavi ovu recenziju
Alfredo J. Grupe Philippines, 30. prosinca 2015.
Nice stay

Value for money, near bangla road, and near beach
8,3
It was good. My only complain is that our room door is hard to close and that sometimes there are mosquitoes in the room.
Prijavi ovu recenziju
Tony A. Solo putnici United Kingdom, 27. prosinca 2015.
Basic hotel but comfortable

Food good / swimming pool nice and the staff were very nice
8,3
I had a great time there! Close to seafront/ nice swimming pool and a buffet breakfast. The only thing I didn't like that it was very noisy late at night but the hotel was close to the main walk!!!!
Prijavi ovu recenziju
Gouri V. Obitelji sa malom djecom Singapore, 16. prosinca 2015.
Hotel is not worth the rate they charge.
4,3
The hotel's breakfast buffet was the worst one i have ever seen. They only had bread and fruit. You can only order eggs once, which is prepared in the kitchen. The water in the shower was never hot. The air-con was not cold even if you bring it down to the lowest. There were mosquitoes in the room. One of the worst hotel experience for my family.
Prijavi ovu recenziju
Alexandru G. Solo putnici Hungary, 6. prosinca 2015.
“Good hotel in a great location”

Fantastic hotel located in the heart of Patong! The beach is across the street and many shops and restaurants are close by! Room was clean, freshly painted and spacious! I would stay here again when I
10
Staff are extremely friendly and helpful. Breakfast is very nice with a good selection.
Prijavi ovu recenziju
Larry L. Parovi United States of America, 4. prosinca 2015.
Terrible stuff and very old hotel.

Breakfast was ok.
3
Not worth the money. AC is loud and no remote control. The room is really old and not enough light. There are a bunch of hotels near by with better services and newer rooms with less money.
Prijavi ovu recenziju
Irinder D. Solo putnici United Kingdom, 30. studenog 2015.
What a waste

location
4,7
Uncomfortable, noisy and the food (breakfast) is terrible
Prijavi ovu recenziju
Janine G. Solo putnici Australia, 26. studenog 2015.
Next to stairwell & noisy lounge/dinner, not good

close to beach, clean
4,7
Wouldn't stay ever again!
Prijavi ovu recenziju
Jonathan C. Parovi New Zealand, 23. studenog 2015.
Sleepy stay

Easy access to fun in the sun
7
Having stayed at Safari a few times previously I was happy to be back. This soon changed when I was awoken every night to the thumping of bass music from. Night club somewhere behind the hotel. It was just loud enough to notice it while partially asleep. Otherwise it is still a great value hotel near to shopping and the beach.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - VrtSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - VrtSafari Beach Hotel Phuket - OkružjeSafari Beach Hotel Phuket - PredvorjeSafari Beach Hotel Phuket - OkružjeSafari Beach Hotel Phuket - Hrana i pićeSafari Beach Hotel Phuket - PredvorjeSafari Beach Hotel Phuket - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08