ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Safari Beach Hotel Phuket - Bazen Safari Beach Hotel Phuket - Vrt Safari Beach Hotel Phuket - Bazen Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba
Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 43
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1009recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1009)
Razvrstati po:
Alison M. Parovi Australia, 18. veljače 2015.
Great location

location, friendly staff
9
Our stay was very good! Wonderful staff that were very helpful and caring. Awesome location we saved a lot of money on taxis as everything is very close! Only downfall is the noise of Bangla road is very loud.
Adalberto D. Solo putnici United States of America, 16. veljače 2015.
Very good

They change the room I wanted the frist was bad
10
I stay there many times but this time they gave me a bad room in building #2 but the move me to #1 building 224.great .
Christopher S. Solo putnici United Kingdom, 8. veljače 2015.
location location location

helpful staff, great location, spotless rooms
10
Couldn't of been better.
Wayne K. Parovi Canada, 6. veljače 2015.
Safari Hotel Patong

The staff, breakfast and customer service
8,7
Waiting for reservations to open for January 2016. We are going back!
Anthony B. Solo putnici Australia, 15. siječnja 2015.
Great Location

Location staff bed
6,3
Hotel is in great location for nightlife and beach.
Joshua K. Parovi South Africa, 24. prosinca 2014.
Great Staff, Great Location

Excellent staff service, well-located, rooms were clean and well-maintained!
9
Great experience, will be back!
Madeleine A. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 21. prosinca 2014.
Nice hotel near beach

Proximity to nightlife and shops
8,3
David F. Solo putnici Australia, 17. prosinca 2014.
Patong beach at your door

Location, breakfast, bed
6,7
Lee B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. prosinca 2014.
too bad safari beach hotel
2,3
Noisy until morning. Breakfast too bad,staff too bad. No respect customers & bed too small . Final all is bad hotel.
Chong T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. prosinca 2014.
Staff too too bad services
2,7
Hotel and staff too bad no nice. Room/bed too small and too noisy ,breakfast no good,water too small and dirty,too noisy until morning cant no sleep.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - VrtSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - VrtSafari Beach Hotel Phuket - OkružjeSafari Beach Hotel Phuket - PredvorjeSafari Beach Hotel Phuket - OkružjeSafari Beach Hotel Phuket - Hrana i pićeSafari Beach Hotel Phuket - PredvorjeSafari Beach Hotel Phuket - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B02