Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Safari Beach Hotel Phuket - Bazen Safari Beach Hotel Phuket - Vrt Safari Beach Hotel Phuket - Bazen Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba
Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba Safari Beach Hotel Phuket - Kupaonica Safari Beach Hotel Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 43
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 1030recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1030)
Razvrstati po:
Sohel S. Solo putnici India, 25. srpnja 2015.
Good hotel

Potang beach, market lane, walking street.
8
Good. i think may not be great for traveler's seeking peaceful vacation. I like active noisy areas and i had good time.
Prijavi ovu recenziju
Chai L. Parovi Malaysia, 23. srpnja 2015.
Staff service

Service and cleanliness, i felt i m treated as vvip. And, hotel provide lotion which is really good for sun burn. I love it so much
9,7
Very satisfied. Juz a bit noisy from the restaurant. Or else. , it is perfect
Prijavi ovu recenziju
Henning G. Solo putnici Germany, 18. srpnja 2015.
Bad Hotel

Location that's it
4
Hotel is old run down ac was leaking and not working probably. Hotel had his days
Prijavi ovu recenziju
Felipe F. Solo putnici Colombia, 7. srpnja 2015.
Nice and clean hotel. Perfect for young travelers

Room size, location and clean
8,3
Good and confortable
Prijavi ovu recenziju
Kenneth P. Parovi United Kingdom, 27. lipnja 2015.
Nice hotel

Location clean friendly
10
I had great time nice hotel
Prijavi ovu recenziju
Oo B. Parovi Malaysia, 18. svibnja 2015.
Hotel surrounded by the green

Clean, comfort & good location
8,7
This hotel just situated beside the Bangla Road and the staff allow us to check in earlier.
Prijavi ovu recenziju
Gene H. Solo putnici United States of America, 14. ožujka 2015.
Safari Beach

Location to the beach. Location to the nightlife. Great seafood restaruant
10
The rooms were clean, big and the balcony overlooks the pool thru the trees. Beach is right across from hotel and nightlife is a 30 second walk. There are no joiner fees, which is a big plus for solo travelers.
Prijavi ovu recenziju
Carissa C. Grupe Indonesia, 25. veljače 2015.
Nice and clean hotel

Location, great room and good staff
8
Everything was good. Only the music from the club is very loud and didn't stop until 6am. So prepare for ear plugs. But location is good! In the middle of everywhere.
Prijavi ovu recenziju
Chin K. Parovi Malaysia, 24. veljače 2015.
Hotel Room With Mosquitos !

Nearby night life street, cafe & restaurants.
5,7
I will not stay at this hotel again because the room got too many mosquitos & the hotel nearby Bangla Walk, the room can be heard sound of music & bass till early morning of 4am !
Prijavi ovu recenziju
Josep C. Parovi Spain, 22. veljače 2015.
Relaxing stay in Phuket

Close to the beach, near to nightlife area and price
9,7
The stay at Safari Beach Hotel was very relaxing, comfortable and pleasant. The hotel has a very good location close to the beach and to nightlife area. The food is good and the price is ok. The rooms are a bit old-furnished.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - VrtSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - KupaonicaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - Gostinjska sobaSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - BazenSafari Beach Hotel Phuket - VrtSafari Beach Hotel Phuket - OkružjeSafari Beach Hotel Phuket - PredvorjeSafari Beach Hotel Phuket - OkružjeSafari Beach Hotel Phuket - Hrana i pićeSafari Beach Hotel Phuket - PredvorjeSafari Beach Hotel Phuket - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05