Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sahid Surabaya

Jl. Sumatra 1 - 5 Java (East), Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60281 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Interijer hotela Sahid Surabaya Surabaya - Spa centar Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Soba za sastanke Sahid Surabaya Surabaya - Soba za sastanke Sahid Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Sahid Surabaya Surabaya - Soba za sastanke Sahid Surabaya Surabaya - Predvorje Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Dvorana za fitness Sahid Surabaya Surabaya - Kafić Sahid Surabaya Surabaya - Spa centar Sahid Surabaya Surabaya - Spa centar Sahid Surabaya Surabaya - Spa centar
Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Interijer hotela Sahid Surabaya Surabaya - Restoran Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Interijer hotela Sahid Surabaya Surabaya - Sadržaji Sahid Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Sahid Surabaya Surabaya - Soba za sastanke Sahid Surabaya Surabaya - Spa centar Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 195
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,2

od 266recenzija

Vrijednost za novac:
5,8
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
5,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,3
Udobnost/standard sobe:
6,3
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (266)
Razvrstati po:
Song K. Grupe Malaysia, 10. kolovoza 2015.
Convenient & Good Stay

Comfortable , Convenience, Cleanliness
8,3
The hotel was a standard business hotel. Comfortable and clean. Convenient as it is stone throw away from the Gubeng Train Station if you are traveling Java by the train the next morning. It is also just a few minutes walk to Plaza Surabaya which houses a myriad variety of F&B outlets. It is also quite near to several other attractions, which we didn't have chance to explore. We had a very good night's rest there.
Prijavi ovu recenziju
Stefen M. Parovi Indonesia, 4. kolovoza 2015.
unfortunately i dont like deluxe room,,

i like the hotel location..deluxe business room are good..the staff are kindly
7
i have a very good experience stay at the sahid surabaya
Prijavi ovu recenziju
Muhammad F. Poslovni putnici Malaysia, 1. kolovoza 2015.
My business trip

Firstly the location secondly the room comfort thirdly the bef
7,3
Comfortable but all the equipment is old fashioned
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 31. srpnja 2015.
cleans

good design
6
he breakfast buffet was good Rooms were clean and simple
Prijavi ovu recenziju
Nani I. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Please renovate of change a few furniture.

Comfortable bed, good service, fast check in and out
7,7
Prijavi ovu recenziju
Lim E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. srpnja 2015.
old and not well maintained

good location
5
There is an old hotel and they doesnt maintained well. Poor cleanliness.
Prijavi ovu recenziju
Lim E. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. srpnja 2015.
Bad experience

The breakfast was good enough.
4,7
I'm travelling with families with young children, the location of the hotel is good, but the condition was bad. Bathroom and the room condition was very dirty.Very disapointed to visit this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Mohammad A. Solo putnici Indonesia, 10. srpnja 2015.
1 night

strategic location
8
I just transit from Jakarta and I feel comfort in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Enty S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 18. lipnja 2015.
Good Hotel

Food, Location, Staff Performance
7,3
I am very enjoy.
Prijavi ovu recenziju
Novy W. Poslovni putnici Indonesia, 17. lipnja 2015.
cleans

good design
6
The hotel location was fantastic. The facilities were great
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sahid Surabaya SurabayaSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Interijer hotelaSahid Surabaya Surabaya - Spa centarSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Soba za sastankeSahid Surabaya Surabaya - Soba za sastankeSahid Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaSahid Surabaya Surabaya - Soba za sastankeSahid Surabaya Surabaya - PredvorjeSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Dvorana za fitnessSahid Surabaya Surabaya - KafićSahid Surabaya Surabaya - Spa centarSahid Surabaya Surabaya - Spa centarSahid Surabaya Surabaya - Spa centarSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Interijer hotelaSahid Surabaya Surabaya - RestoranSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Interijer hotelaSahid Surabaya Surabaya - SadržajiSahid Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaSahid Surabaya Surabaya - Soba za sastankeSahid Surabaya Surabaya - Spa centarSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - RecepcijaSahid Surabaya Surabaya - UlazSahid Surabaya Surabaya - RestoranSahid Surabaya Surabaya - RestoranSahid Surabaya Surabaya - RestoranSahid Surabaya Surabaya - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04