Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sahid Surabaya

Jl. Sumatra 1 - 5 Java (East), Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60281 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Interijer hotela Sahid Surabaya Surabaya - Spa centar Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Soba za sastanke Sahid Surabaya Surabaya - Soba za sastanke Sahid Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Sahid Surabaya Surabaya - Soba za sastanke Sahid Surabaya Surabaya - Predvorje Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Dvorana za fitness Sahid Surabaya Surabaya - Kafić Sahid Surabaya Surabaya - Spa centar Sahid Surabaya Surabaya - Spa centar Sahid Surabaya Surabaya - Spa centar
Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Interijer hotela Sahid Surabaya Surabaya - Restoran Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Interijer hotela Sahid Surabaya Surabaya - Sadržaji Sahid Surabaya Surabaya - Eksterijer hotela Sahid Surabaya Surabaya - Soba za sastanke Sahid Surabaya Surabaya - Spa centar Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba Sahid Surabaya Surabaya - Gostinjska soba
Područje Surabaya Centar Broj soba: 195

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,1

od 315recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
5,9
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
5,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,2
Udobnost/standard sobe:
6,1
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (315)
Razvrstati po:
Steven S. Parovi Brunei Darussalam, 20. siječnja 2016.
The aircondition is not cold.
4
The whole hotel air condition is not cool, what more for the rooms. The toilet look very old and in poor stage. The breakfast is simple not much choices. I book for 5 night stay and I only manage to stay 1 night only. The 4 night I book another hotel to stay.
Prijavi ovu recenziju
Ika P. Poslovni putnici Indonesia, 12. siječnja 2016.
BAD SERVICE

The location near Train Station
4,7
I made the reservation for my colleague at this hotel because he will catch morning Train, finally he check out on 21.30 at the same day he check in because the Air conditioner (AC) on the room not working. It's Surabaya, the weather is really hot, he can't go to sleep without the AC. The hotel staff try to fix it but no improvement, the front desk said there no other room available to change and they didn't do anything about it. At least suggest or offer other hotel near them, but NO they didn't do it. It's a bad service, finally my colleague move to other hotel in front of this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Endang R. Poslovni putnici Indonesia, 21. prosinca 2015.
Need renovation on room

Good location n Large room
5,7
Prijavi ovu recenziju
Sri S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. prosinca 2015.
seems because properties and premises old ones and

i like the interior it's comfortable
6,7
the only things i dont like its premises they have to changes especially bed its so smelly and also looks like they don't changes
Prijavi ovu recenziju
Alfrino A. Poslovni putnici Indonesia, 18. prosinca 2015.
OK

OK, OK, OK
5,3
OK
Prijavi ovu recenziju
Kriskuarto T. Poslovni putnici Indonesia, 10. prosinca 2015.
Location

Location location location
6
It was okay
Prijavi ovu recenziju
Redi W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. prosinca 2015.
Good value. Very close with train station

.
8,3
.
Prijavi ovu recenziju
Agus H. Poslovni putnici Indonesia, 23. studenog 2015.
The hotel's condition was like a bit abandoned.

Food service, hotel's lobby & dining room
5,7
I feel a bit creepy, because so many things in the hotel's rooms are not in a good condition. So many plague on the bathroom walls. The curtain at bathroom is not long enough to block the water in order to make the floor dry. Also you need to do something to decrease the sound level of the trains. It's really noisy and bothering. I cannot sleep because of it.
Prijavi ovu recenziju
Bagus W. Poslovni putnici Indonesia, 22. studenog 2015.
located in strategic place, poor maintenance

Located in the strategic place
5,3
Bad Plumbing, not clean
Prijavi ovu recenziju
Simon E. Parovi United Kingdom, 21. studenog 2015.
Nice week in Surabaya

Location, location, location.
7,3
Hotel was a great base for out visit to Surabaya. Room and staff were fine; a bit disappointed with the breakfast buffet and on the last couple of days we ate outside the hotel in the morning. Very good value for money
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sahid Surabaya SurabayaSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Interijer hotelaSahid Surabaya Surabaya - Spa centarSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Soba za sastankeSahid Surabaya Surabaya - Soba za sastankeSahid Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaSahid Surabaya Surabaya - Soba za sastankeSahid Surabaya Surabaya - PredvorjeSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Dvorana za fitnessSahid Surabaya Surabaya - KafićSahid Surabaya Surabaya - Spa centarSahid Surabaya Surabaya - Spa centarSahid Surabaya Surabaya - Spa centarSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Interijer hotelaSahid Surabaya Surabaya - RestoranSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Interijer hotelaSahid Surabaya Surabaya - SadržajiSahid Surabaya Surabaya - Eksterijer hotelaSahid Surabaya Surabaya - Soba za sastankeSahid Surabaya Surabaya - Spa centarSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - Gostinjska sobaSahid Surabaya Surabaya - RecepcijaSahid Surabaya Surabaya - UlazSahid Surabaya Surabaya - RestoranSahid Surabaya Surabaya - RestoranSahid Surabaya Surabaya - RestoranSahid Surabaya Surabaya - Soba za sastanke


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03