ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel

57/66, Soi Hua hin 3 & 5, Phetchkasem Rd., Gradski centar Hua Hin, Hua Hin / Cha-Am, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Kupaonica Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Ulaz Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Okružje Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Predvorje Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela
Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Pogled Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastanke Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastanke Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastanke
Područje Gradski centar Hua Hin Broj soba: 194
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1598recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (1598)
Razvrstati po:
Daniel P. Parovi Australia, 22. veljače 2015.
Pretty Average

Room size.
4,7
I wouldn't stay here again. It's a good 15 minutes out of Hua Hin centre. The food was average and the staff service was poor. Internet kept on dropping out and they only allowed two connections per room. When we offered to pay for more they said it was not possible.
Marline S. Obitelji sa odraslom djecom Norway, 22. veljače 2015.
Nice, clean hotel

Almost private beach, nice rooms, all you need just outside city center
7,3
We have stayed here 5 times over the last two years, and will be back!
Kittipone P. Parovi Thailand, 15. veljače 2015.
Good Service Quality foood

Good view
8,3
Comfortable and relax
Paramet C. Parovi Thailand, 15. veljače 2015.
Good location

Clean
8,3
Nongnopporn K. Grupe Thailand, 8. veljače 2015.
Good accommodation

Modern system, big room, friendly staff
9,3
We really like this services apartment and hotel. It provides everything, the size of room is very big with modern decoration and new style. There are also many spots to take picture.
Suwan K. Obitelji sa malom djecom Thailand, 5. veljače 2015.
Good to stay. It's peaceful.

Clean, nice swimming pool.
8,7
They should have more breakfast, particularly on weekday stay.
Joel W. Parovi Belgium, 23. siječnja 2015.
Perfect

clean,space rooms, staff performance
7,7
Shoichiro I. Parovi Thailand, 3. siječnja 2015.
Over Value Hotel

location, parking space and good bedding nice view in the top floor.
5
I have booked this hotel from Agoda and went there on 1st of Jan 2015. We requested for King size Bed and Non-smoking room, Anyhow, when we checked in we got the room that we requested but the impression from the staffs was not good. We expect warm and nice welcome especially body language, gesture and also voice of tone. Staff escorted us to the room and we find that the room that we expect was in front of the elevator. I surprise that every room that have King Size bed all of them in front of elevator!!! How come is that??!! Breakfast was so crowded and unorganized. Food was not many kind and wasn't same class as 4 stars hotel. We ask for more head pillows the answer from the staff said we have no more pillow because for the extra bed. To sum up, this is definitely not the memorable stay for us.
Shane P. Parovi Australia, 3. siječnja 2015.
Nice room

Nice hotel
7
Very good
Lim C. Parovi Malaysia, 3. siječnja 2015.
Beautiful hotel

Large, big and clean
6,7
Far from town and night market

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-AmSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - KupaonicaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - UlazSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - OkružjeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - PredvorjeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - PogledSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastankeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastankeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C02