Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel

57/66, Soi Hua hin 3 & 5, Phetchkasem Rd., Hua Hin Beachfront, Hua Hin / Cha-Am, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Kupaonica Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Bazen Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Ulaz Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastanke Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastanke Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Okružje Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela
Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Predvorje Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Pogled
Mjesto: Hua Hin Beachfront Broj soba: 194
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1410recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (1410)
Thiti S. Obitelji sa malom djecom Thailand, 14. travnja 2014.
Comfort and reasonable price

Breakfast price
8
Jason T. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 16. ožujka 2014.
disgusting place

Leaving, leaving and never returning
2,3
We arrived to an awful atmospheric place, staff very unfriendly and we did ask kindly if we coul leave and just pay for the first night.
Tantikorn T. Parovi Thailand, 16. ožujka 2014.
worth to stay

clean, comfortable, nice breakfast
8,7
Ammaarah J. Parovi Thailand, 16. ožujka 2014.
This hotel is not too expensive

price, location, near beach
6
It was good. Hua Hin is great for relaxing during the weekend with family. There are so many places to enjoy but the hotel cost is expensive. During my stay this hotel seem ok because other hotels were fully booking
Vincent T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 2. ožujka 2014.
Front office service - bad

None
5
Bad front office service - came with my wife, mother-in-law n daughter, request for a double bed (my wife n myself) n 2 single bed (in law n daughter), reply was 'u did no specify' in your booking, sorry we r full, was push to 2 single room (2 rooms). When we looking around at night, the place was not full. Will never stay at this hotel ever again.
Michal Z. Obitelji sa malom djecom Australia, 16. veljače 2014.
Pleasant stay

Room decor, good swimming pool, friendly staff
8
A nice stay. Sala@Hua Hin is well designed and seems quite modern. Staff were friendly, polite and the service overall was good. Rooms were clean. Hotel itself is a little bit out of town and not always easy to get taxi/transport. We had our own car so not really a problem, but those with out a vehicle may feel stranded.
Jaray W. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 15. veljače 2014.
an OK location

Asian food
6,7
Napalai S. Parovi Thailand, 15. veljače 2014.
good

superb
6
I felt comfortable , all facilities were good , staffs were friendly and having service-minded
Sarinee C. Poslovni putnici Thailand, 15. veljače 2014.
great clean and convenient

very clean
8
I had a great time in the hotel for valentine day. Breakfast was good. The hotel is very clean and easy to go around Huahin. Only one thing the hotel is not next to the beach.
Tipasiri J. Grupe Thailand, 26. siječnja 2014.
Reasonable price and clean

Room is quite big and clean. Nice decorations.
7
Small hotel but room is clean and large, but no activity available and far from the beach. Recommend for ppl who love need nice place to sleep at reasonable price.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-AmSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - KupaonicaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - BazenSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - UlazSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastankeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastankeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - OkružjeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - PredvorjeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Pogled


AS-AGWEB-3A02