ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel

57/66, Soi Hua hin 3 & 5, Phetchkasem Rd., Hua Hin Beachfront, Hua Hin / Cha-Am, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska soba Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Kupaonica Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Bazen Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Ulaz Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastanke Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Okružje Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Predvorje
Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotela Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Pogled Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastanke Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastanke Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastanke
Područje Hua Hin Beachfront Broj soba: 194
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 1530recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (1530)
Razvrstati po:
Daniel F. Parovi United States of America, 14. studenog 2014.
"GREAT PLACE TO STAY AT HUA HIN

NOT ON THE BEACH, NEAR HUA HIN, NICE BREAKFAST
8,3
Nice place to stay with a car/truck, etc. Enjoyed the area, drove downtown to the main Temple at Hua Hin-Parked there-Easy access to the "Night Market." We will stay here again.
Xin W. Parovi China, 9. studenog 2014.
Not worthy for this price

room is big, this is the only advantage.
5,7
Decoration and the price are quite ...
Surayouth K. Poslovni putnici Thailand, 9. studenog 2014.
Very disappoint with this hotel
3,3
There is No wifi inside room so I try to contact hotel staff to change the room but they are not allow me to change. The towels are very old and dirty. The hotel room is ok.
Donna V. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 24. listopada 2014.
We would definitely stay here again

The staff were friendly, cooperative and great with the kids
9,3
We really enjoyed our stay at Sala and would not hesitate in recommending it to others, whether it be for business, a short holiday; whether you're a couple or a family. The staff were outstanding and catered for all of our needs unreservedly and efficiently, making us feel very welcome, particularly my children. The rooms are of excellent standard; very comfortable, clean and private. We will definitely return there again.
Tidaporn A. Parovi Thailand, 12. listopada 2014.
very nice hotel

clean, good location, very comfort
9,7
very nice hotel
Pornsan N. Poslovni putnici Thailand, 17. kolovoza 2014.
clean and good view

View clean breakfast
6
Wachiraporn J. Parovi Thailand, 20. srpnja 2014.
Own Business

Food ,Hotel Condition
7
Shuold improve cleanliness such as scatter cushions are very dirty and had stench smell,a vase 's flower had dried and more fungus.
Varisara A. Obitelji sa malom djecom Thailand, 13. srpnja 2014.
Good familiy vacation

Foods Location Service
8
We stayed at this hotel for a long weekend. There were many guests stayed over this weekend but this doesn't make us feel packed or uncomfortable. The deluxe room is spacious and clean but it's not close to the sea view and pool view. The staffs are nice and carry good service-mind. The breakfast buffet is enough and tastes good even there are not many choices. A small swimming pool and a new fitness make us quite enjoy this stay. The beach is 5 minutes walk from the hotel but it is not clean or good for play. Overall, we like here and it's really worth for what we paid.
Peerapat P. Parovi Thailand, 13. srpnja 2014.
Too expensive for the quality and facilities

Near the beach, fantastic orange juice, adequate car park
2,7
The room was not as good as the picture on internet.
Teera R. Parovi Thailand, 13. srpnja 2014.
Value for money

1. Save your money 2. Clean 3. Breakfast variety
7
My gf and I stayed in sala @ huahin for a night during a long weekend holiday so it's quite packed with families and cars. But beyond it all, I like the food and think it's good for money.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-AmSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Gostinjska sobaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - KupaonicaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - BazenSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - UlazSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastankeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - OkružjeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - PredvorjeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Interijer hotelaSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - PogledSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastankeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastankeSala@ Hua Hin Service Apartment and Hotel Hua Hin / Cha-Am - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A05