Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Salana Boutique Hotel

Chao Anou Road, 112 Vat Chan Village, Chanthabouly District, Blizu obale rijeke, Vientiane, Laos 85621 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Salana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska soba Salana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska soba Salana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska soba Salana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska soba Salana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska soba Salana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska soba Salana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska soba Salana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska soba Salana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska soba Salana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska soba Salana Boutique Hotel Vientiane - Kupaonica Salana Boutique Hotel Vientiane - Kupaonica Salana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska soba Salana Boutique Hotel Vientiane - Trgovine Salana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotela Salana Boutique Hotel Vientiane - Predvorje
Salana Boutique Hotel Vientiane - Kupaonica Salana Boutique Hotel Vientiane - Soba za sastanke Salana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotela Salana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotela Salana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotela Salana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotela Salana Boutique Hotel Vientiane - Eksterijer hotela Salana Boutique Hotel Vientiane - Predvorje Salana Boutique Hotel Vientiane - Recepcija Salana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotela Salana Boutique Hotel Vientiane - Sadržaji Salana Boutique Hotel Vientiane - Eksterijer hotela
Područje Blizu obale rijeke Broj soba: 42
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 976recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (976)
Razvrstati po:
Gerry H. Parovi Australia, 19. kolovoza 2015.
Nice hotel and fantastic staff

location is good. The staff were just so polite and friendly. All round good hotel.
9
Stay was great, not much bad to say about this place, except the air conditioner was not good. Too small for the size of the room so quiet stuffy. Noise was a problem from out side and upstairs, plus corridor noise was a bit bad but from all of that, I would stay again
Prijavi ovu recenziju
Haojie W. Parovi Malaysia, 19. kolovoza 2015.
Pleasant Surprise in Vientiane

Location, Friendly Staff & Nice Rooms
10
Everything is nice at the hotel.. Except for the pillow which is too soft in my opinion.
Prijavi ovu recenziju
Nedim P. Parovi United States of America, 17. kolovoza 2015.
Very nice place

Clean, location , stuff
9,3
Great stuff, very polite. Very nice hotel, clean quite , good location , near all good things, food in le vendome French restaurant is amazing ! Next time will take delax room superior is just to small ! Thank you Salana!
Prijavi ovu recenziju
Heribert R. Parovi Austria, 13. kolovoza 2015.
Great Hotel

Location, Room Comfort, Staff
9
Comfortable and well equipped rooms, good location in walking distance to river front and city center, great staff, airport transfer at reasonable rates, good buffet breakfast, would call it boutique hotel rather than 4* ((4* may require e.g. a pool), great in-house spa.
Prijavi ovu recenziju
Mark C. Parovi United States of America, 4. kolovoza 2015.
Second time's a charm

Staff, amenities and food
10
We stayed here twice in 2013 and it was so nice we decided easily to stay again this year. This is such a well run hotel, excellent amenities, gracious professional staff and all the amenities. And the food is top notch.
Prijavi ovu recenziju
Vladimir M. Poslovni putnici Serbian, 19. srpnja 2015.
Nice and modern but basic

Location, staff, clean rooms
8,7
It was nice. Rooms are clean, modest luxury to summarize it, as far as it can go in Laos. here are not much other options for decent accommodation, especially not in this location and therefore it is very hard to compare as I see not much alternatives. We previously booked another hotel which was listed as 4 star hotel, and it was horrible, worse than an average guest house, so if you do not want to take any risk, I recommend this hotel for your stay in Vientiane.
Prijavi ovu recenziju
Loretta H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 14. srpnja 2015.
Salana has a lot to be proud of.

Service from all staff, the quality of the hotel rooms and hotel grounds, the food and wine with excellent service
8,7
The stay was truly excellent. I travelled with my ageing Mum who periodically was unwell and the staff were so kind as was the management. The quality of the gardens, surrounds, food and wine was matched by the excellent, caring and friendly staff. I also took note of the choice of hotel management to provide well researched local information, with locally supported good quality tourist destinations in the area. Top quality stay
Prijavi ovu recenziju
Hyunju K. Parovi South Korea, 14. srpnja 2015.
Service was great, but room was too small

food, location, location
7,3
Prijavi ovu recenziju
Michael P. Solo putnici United States of America, 9. srpnja 2015.
Great Stay

Cleanliness, Location, Hospitality/Service
9,7
Excellent stay with Salana Boutique. Probably a bit on the expensive end for Laos but they definitely made it worth it. Service and hospitality is phenomenal and I always felt like they were eager to please. The room and hotel in general are impeccably clean and the room itself was quite comfortable. I will stay here again next time.
Prijavi ovu recenziju
Tak L. Poslovni putnici Malaysia, 24. lipnja 2015.
Comfortable and quiet in the city centre.

Very clean, very friendly and polite staff and near the city centre
8
Very good.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Salana Boutique Hotel VientianeSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - KupaonicaSalana Boutique Hotel Vientiane - KupaonicaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - TrgovineSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - PredvorjeSalana Boutique Hotel Vientiane - KupaonicaSalana Boutique Hotel Vientiane - Soba za sastankeSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Eksterijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - PredvorjeSalana Boutique Hotel Vientiane - RecepcijaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - SadržajiSalana Boutique Hotel Vientiane - Eksterijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - OkružjeSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06