Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Salana Boutique Hotel

Chao Anou Road, 112 Vat Chan Village, Chanthabouly District, Blizu obale rijeke, Vientiane, Laos 85621

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 1007recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (1007)
Razvrstati po:
David T. Parovi United Kingdom, 19. siječnja 2016.
Great introduction to Laos

Liked. the location , the Salana Suite was well appointed and the staff were delightful.
9
We enjoyed our 3 night stay in Vientiane. As capital cities go it seemed safe and the Lao people were respectful and friendly. Most of the sights are either easy to reach on foot or a short tuk tuk ride away. Salana hotel is well placed and there are good restaurants nearby
Prijavi ovu recenziju
Karen D. Parovi United States of America, 13. siječnja 2016.
Great break from the heat

Attentive staff, absolute comfort, and location
10
We stayed in Vientiane at the end of 2 weeks in Laos. It was a great way to wrap things up, at a hotel with a big bed, hot water and good water pressure in the shower, fresh towels, and very effective air conditioning. The location was ideal for seeing the sights in Vientiane. I would recommend Le Vendome, just half a block away for a French dining experience. The hotel breakfast is superb, who knew fish for breakfast was so good! But plenty of choices for travelers who may need some comfort food. A big buffet and no reason to order off the menu. Easy access to the airport. If returning to Vientiane, I would stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Michael M. Parovi United States of America, 4. siječnja 2016.
Nice Place

Comfort, location and style
10
Quite nice. Good location and excellent food.
Prijavi ovu recenziju
Mami H. Grupe Japan, 2. siječnja 2016.
Fashionable hotel

hotel atmosphere, breakfast and room
9,3
I really enjoyed the stay. Hope to come back to this hotel some time soon.
Prijavi ovu recenziju
May T. Parovi Australia, 1. siječnja 2016.
Nice comfortable central hotel

Very attentive staff, comfortable bed and great location.
9,7
Prijavi ovu recenziju
Margaret F. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 27. prosinca 2015.
Good location and great staff but not 4-star

Location, staff, rooms.
9
The hotel decor In the lobby and rooms are outdated but otherwise clean and comfortable. The Central location is perfect for one night in Vientienne. Walking distance to good restaurants and the night market.
Prijavi ovu recenziju
Chow K. Parovi Hong Kong, 13. prosinca 2015.
Great Hotel!

Nice staff, comfortable room, nice breakfast
10
Great hotel. Rooms are not big but very nice and cozy. The hotel location is great. 2 mins walk to the night market. Nice breakfast too.
Prijavi ovu recenziju
Gerardus G. Parovi Netherlands, 26. studenog 2015.
Charming and excellent value

Food, service and ambience
9,7
Prijavi ovu recenziju
Jimmy C. Poslovni putnici Malaysia, 25. studenog 2015.
Nice Boutique hotel.

Location, hotel design and the suite room.
8,7
When I'm in Vientiane again, I will stay at this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Walter D. Parovi Austria, 25. studenog 2015.
Not perfect

Room, breakfast, friendly staff
7
Did not like: a) tried to charge us 40 Dollar for a ride in hotel taxi, b) raised public hell when we took a laundry bag with us , c) sent us in circles when we tried to find out how to her to Thailand
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Salana Boutique Hotel VientianeSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - KupaonicaSalana Boutique Hotel Vientiane - KupaonicaSalana Boutique Hotel Vientiane - Gostinjska sobaSalana Boutique Hotel Vientiane - TrgovineSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - PredvorjeSalana Boutique Hotel Vientiane - KupaonicaSalana Boutique Hotel Vientiane - Soba za sastankeSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Eksterijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - PredvorjeSalana Boutique Hotel Vientiane - RecepcijaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - SadržajiSalana Boutique Hotel Vientiane - Eksterijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - OkružjeSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - Interijer hotelaSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - RestoranSalana Boutique Hotel Vientiane - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02