ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Salem Domestic Guesthouse

Salem Complex, Domestic Road, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Recepcija Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Kupaonica Salem Domestic Guesthouse Manila - Kupaonica Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela
Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Recepcija Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Kafić Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Spa centar Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Okružje
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 425recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (425)
Razvrstati po:
Melchor F. Parovi United States of America, 9. srpnja 2014.
easy access, good service, .mostly very affordable

location, clean, affordability
9,3
Very good
Chen L. Obitelji sa malom djecom China, 4. srpnja 2014.
good location

like to stay, good wifi, good cuisine
10
room good, no smoking
Olivia D. Solo putnici Australia, 2. srpnja 2014.
Good for overnight layover stay

central location, cheap taxi to airport, clean
7,3
Soon K. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. srpnja 2014.
good location, great staff, lots of resto

great place, room good, no smoking
10
like to stay, good wifi, good cuisine
Yim T. Grupe Hong Kong, 28. lipnja 2014.
Budget Proximity to airport Small

Budget Proximity to airport Easy Walk to terminal 4
6
Very small and simple room with shared bathroom Quite tidy and clean Easy walk to terminal 4 Nearby has jollibee, local restaurants Good for one night stay for transitting
Soon K. Obitelji sa malom djecom Philippines, 13. lipnja 2014.
great place, room good, no smoking

good location, great staff, lots of resto
10
like to stay, good wifi, good cuisine
Chen L. Obitelji sa malom djecom China, 13. lipnja 2014.
like to stay, good wifi, good cuisine

great place, room good, no smoking
10
good location, great staff, lots of resto
Anthony F. Parovi United Kingdom, 9. lipnja 2014.
easy, relaxing and good food

night life, close to airport, plenty of cheap places to eat.
9
Lawrence C. Parovi Australia, 8. lipnja 2014.
was very good

location, airport shuttle, friendly staff
7,7
I have stayed there before and will do so again.
Kirk B. Solo putnici Australia, 5. lipnja 2014.
Miss leading advertisement.

Near the Airport, lose to food courts and shuttle bus available.
4,7
The advertisement said 50% off for the room or something which I took, plus close to the airport. Don't be fooled by the pictures online. As soon as I arrived and checked in and escorted to my room, I was just shocked!. I did not have my own toilet/shower. It was only a bed, aircon and television. A shared toilet/shower which can be access outside the room. I wanted to move to a diff room but there was no room available. I was desperate to move to a diff hotel but then again the wifi was so poor. Can't even load a single website. Front desk staff were okay. To access my room I needed to walk through a tiny hall way, there were 3 staff sitting on the floor using their cellphones, pretty obvious they are connected to the wifi supposedly provided to the guest causes the poor connection. They did not even move out of the way so I could pass. The worst worst part was when I needed to use the bathroom, I went ahead and the toilet was so dirty, there were no staff around to clean it, my room wasn't also provided a phone to contact the reception. And to contact the reception, I needed to step out of the building which I did not bother. I've checked in to this hotel before but in a diff building where the gym is, and that one had it's own bathroom and toilet. I will not stay here again. I'll find a better place next time. The reason why I stayed in this hotel was I had an early flight the next day. Unfortunately, I did not sleep well due to loud music bar below the building.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Salem Domestic Guesthouse ManilaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - RecepcijaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - RecepcijaSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - KafićSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - Spa centarSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Rekreacijski sadržajiSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06