Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Salem Domestic Guesthouse

Salem Complex, Domestic Road, Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Okružje Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Rekreacijski sadržaji Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz
Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz
Područje Pasay Broj soba: 48

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 684recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (684)
Razvrstati po:
Pui H. Parovi Hong Kong, 6. veljače 2016.
Very Close to T4

Close to T4 , Location , Transfer
7
Very close to T4, The staff was friendly and helpful.:) good for transfer
Prijavi ovu recenziju
Kimberly S. Solo putnici United States of America, 28. siječnja 2016.
Great location, close to airport.

Location, food options, clean
8,7
I stayed here on a an overnight stay in Manila. I arrived in the domestic terminal. The hotel was maybe a 3 min walk from the terminal. Located inside a shopping complex with many options of food to choose from along with convenient stores. The room was big. With about 25 channels. The community bathrooms were clean as well. Staff was helpful. They offer a shuttle to the international terminals. 200-300p. I took an uber for 100p. Becaus cabs are a little scary. I would stay here again.
Prijavi ovu recenziju
Paul M. Solo putnici Australia, 16. siječnja 2016.
close to shops and airport transfer

food, night life, meet interesting people
9
it was good, but also average, hotel rooms are clean but the showers arent never got to use the shower because i was worryed about the cleanlyness of it people in the complex other users abused it (germs), toilets are ok, aircon didnt work properly but still worked, tv was great, one thing annoyed me was visters, as i read the house or hotel room rules, visters can only stay 1hr, a bit annoying if you have girlfriend that you want to spend the night with especially when u have a double bed but one person can only stay in the room, lucky i didnt have one so it was ok, i found it to be ok for a one night stay if u just landed or leaving if u needed some sleep before exploring philippines in you stay there, average but ok, would stay agian, but only one nights.
Prijavi ovu recenziju
Richard B. Solo putnici France, 7. siječnja 2016.
.

Location, services and clean
8
Prijavi ovu recenziju
Kris A. Solo putnici Philippines, 7. siječnja 2016.
It's okay.

Near the airport
6,3
This hotel is right in front of the Terminal 4 so you won't need to take a cab anymore.
Prijavi ovu recenziju
Kimberly S. Parovi United Kingdom, 28. prosinca 2015.
Thank you!

Location, comfort, affordability
9,3
Short but awesome
Prijavi ovu recenziju
Noemi D. Solo putnici United States of America, 26. prosinca 2015.
Good

Cheap, comfortable, toilet smells like raw sewer it made me gagged
6,3
Ok
Prijavi ovu recenziju
Xinkang D. Solo putnici Australia, 25. prosinca 2015.
Badly hotel
2
Noise
Prijavi ovu recenziju
Cornelius K. Parovi Germany, 25. prosinca 2015.
better than expected

close to Terminal 4, clean, fresh good towels
6,7
Prijavi ovu recenziju
Ginno A. Solo putnici United States of America, 18. prosinca 2015.
Comfortable

room, location, service
10
Had an excellent stay. Great service including transportation service.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Salem Domestic Guesthouse ManilaSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Rekreacijski sadržajiSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03