ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Salem Domestic Guesthouse

Salem Complex, Domestic Road, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Recepcija Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Kupaonica Salem Domestic Guesthouse Manila - Kupaonica Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela
Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Recepcija Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Kafić Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Spa centar Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Okružje
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 512recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (512)
Razvrstati po:
Minni L. Solo putnici China, 20. studenog 2014.
good valued of your money

Cleaness, good location, comfortable
9,7
It was a pleasant stay at the hotel. It's very closed to the domestic airport.
Melchor F. Solo putnici United States of America, 19. studenog 2014.
Great

convenient, reasonable rates, professional staffs
9,7
good customer service.
Kris A. Solo putnici Philippines, 15. studenog 2014.
Not bad

Accessible
5
I think the hotel is overpriced and staff performance is really not good. I've stayed for 12 days and they cleaned my room once only. I also requested for a room with windows because imagine staying in a place without windows for 12 days it's like being in a chamber. But they did not grant my request even if I asked many times. But in terms of accessibility and location really is.
Hui J. Poslovni putnici Malaysia, 9. studenog 2014.
Positive experience

Location, value, customer service
8,3
Nieresa A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. studenog 2014.
good location

good location, cheap, friendly staff
6,7
Kris A. Solo putnici Philippines, 8. studenog 2014.
Hotel is okay

Big rooms, surrounded by restaurants
7,3
I stayed for 5 days and extended for another 7 days but they gave me a room without a window. The staff told me that rooms were occupied already but the one beside mine isn't. My point is, I don't get it why they wouldn't give a room with a window to a guest staying for more than a week in their hotel. It's just unfair. The only good thing about this hotel is that it's near to the airport and it is surrounded by several restaurants and bars.
Egor S. Parovi Russia, 8. studenog 2014.
not so good at all

nothing but location
4,3
Horrible noises coming from the street, especially on weekend. Super Noisy Aircon adds to the picture. Bed was far from comfy
Setsue Y. Solo putnici Japan, 3. studenog 2014.
Clean room and Convenient

Clean, close to the airport, convenient
8
Chen L. Obitelji sa malom djecom China, 3. studenog 2014.
fun time

fun time
10
great stay
Soon K. Obitelji sa malom djecom Philippines, 3. studenog 2014.
great stay

great discovery
10
great stay

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Salem Domestic Guesthouse ManilaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - RecepcijaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - RecepcijaSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - KafićSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - Spa centarSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Rekreacijski sadržajiSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B06