ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Salem Domestic Guesthouse

Salem Complex, Domestic Road, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Recepcija Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Kupaonica Salem Domestic Guesthouse Manila - Kupaonica Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela
Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Recepcija Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Kafić Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Spa centar Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Okružje
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 464recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (464)
Razvrstati po:
Tani K. Solo putnici Philippines, 23. rujna 2014.
Best hotel for transient travelers

location, friendly and attentive staff, clean
8,7
Ok stay. Room was for a cousin who flew in in the evening and had an early morning flight to GenSan. I called to confirm that they received the booking and the receptionist on duty said that it wouldn't be a problem for him to just show a digital copy of the reservation on his phone.
Chen L. Parovi China, 19. rujna 2014.
I am so proud and feeling so good about my jumps i

I appreciate my ability to see the good in so many people
10
I appreciate my sense of humour
Soon K. Parovi Philippines, 19. rujna 2014.
I care about people

I help others to feel good
10
I keep changing and growing and evolving and learning
Angelo M. Solo putnici Australia, 19. rujna 2014.
Convenient and clean

Close to airport. Food close by and friendly cooperative staff
9,3
It was very comfortable. They have me a nice room with a window in the newer part of the hotel . The bathroom was clean and across the the room . Staff are very nice and you can walk to domestic airport and five minutes to international
Noland O. Obitelji sa malom djecom United States of America, 16. rujna 2014.
DG Budget Hotel review.

Close to Terminal 4 and other terminals. Price was good for my 1-day stay. Clean shared bathroom area.
7
My one day stay was ok for the price I paid for. The staff were polite and courteous. The food choices outside the hotel were ok to good (Geni, Jolibee, etc.). Few things that people might not like is the noise coming from the club during the night, the size of the room, and if you have large luggage, the stairs would be a problem.
Siewsin L. Solo putnici Malaysia, 12. rujna 2014.
Across the street from NIAI terminal 4

Great transit for terminal 4, 24hr fast food place at the corner, Free Wifi
7
Good for 1 night stay if you arrive late at night or have early connecting flight in the morning
Yoshihiko Y. Grupe Japan, 8. rujna 2014.
Not good

value, location, staff
7
That hotel's shower was too bad. I want it to be replaced.
Miklos K. Parovi Austria, 6. rujna 2014.
proximity to airport

proximity to term.4, breakfest quite ok, cleanesss
7,7
Main advantage it's proximity to airport, clean smal, simplest room..it's ok for that money
Angelo M. Solo putnici Australia, 29. kolovoza 2014.
I liked the location. Good staff. Good local food

Location, staff are good, food close by
8,7
The only problem was lack of shower and toilet. The toilet needed fixing. But was a pleasant night and great local food . The staff changed my room from windowless room to one without a window with no complaint.
Gilbert N. Parovi Philippines, 4. kolovoza 2014.
Not so good

Near to Airport, Transportation and Food
4,3
Okay for 1 night, cr not so clean and location of hotel is not friendly.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Salem Domestic Guesthouse ManilaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - RecepcijaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - RecepcijaSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - KafićSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - Spa centarSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Rekreacijski sadržajiSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A05