Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Salem Domestic Guesthouse

Salem Complex, Domestic Road, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Okružje Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Rekreacijski sadržaji Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba
Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 596recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (596)
Razvrstati po:
Vicente O. Solo putnici Philippines, 18. svibnja 2015.
Comments

Clean, Comfortable, Safe
9,7
So relaxing and very comfortable
Mae T. Parovi Philippines, 14. svibnja 2015.
Good for short stay in transit

Location, value for money, food choices near the area
6,7
Helbert E. Parovi Philippines, 11. svibnja 2015.
Cheap and practical

Location, price
6,3
Anders S. Parovi Sweden, 6. svibnja 2015.
close to the airport

close, close, close to the airport
4,3
Eldon O. Solo putnici United States of America, 1. svibnja 2015.
i nite at Budget hotel

good location; they offer shuttle to airport; the staff carries luggage
6,7
it was ok for the shared bathroom;
Martin N. Solo putnici United Kingdom, 26. travnja 2015.
If u want a good sleep....not here

Close to airport and Restaurants
4,7
In a complex close to airport...lots of restaurants etc and a few bars...however...room directly on top of club that pumps out loud music to 2am then the patrons continue to party on. No sleep to be had here. Good shuttle taxi to airport tho.
Jairus J. Solo putnici Philippines, 22. travnja 2015.
good for my preference

very good
8
Jean M. Obitelji sa malom djecom United States of America, 16. travnja 2015.
Simple and convenient

Three best things about this place is location, price and cleanliness.
8,7
It was comfortable. I'd go back to them again.
Cecilia A. Parovi United States of America, 13. travnja 2015.
great 1 star hotel

Location, staff performance and value of money
9,7
This is the second time I stayed at this hotel. It's great location staff were very nice and cheaper rates.
Fredrich W. Parovi Sweden, 30. ožujka 2015.
Good rates and great location

Clean rooms, location, nice hotel staff
9,7
Good to refer for frequent flyers who's conscious of getting late, the hotel is close to all manila airports. Not only the location but the rooms are clean and the hotel staff are nice. First timer...vacation...frequent flyer...this hotel really have better rate and favorable location.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Salem Domestic Guesthouse ManilaSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Rekreacijski sadržajiSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08