ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Salem Domestic Guesthouse

Salem Complex, Domestic Road, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Recepcija Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Kupaonica Salem Domestic Guesthouse Manila - Kupaonica Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela
Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Recepcija Salem Domestic Guesthouse Manila - Pogled Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotela Salem Domestic Guesthouse Manila - Kafić Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnosti Salem Domestic Guesthouse Manila - Spa centar Salem Domestic Guesthouse Manila - Ulaz Salem Domestic Guesthouse Manila - Okružje
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 489recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (489)
Razvrstati po:
Dave M. Solo putnici United States of America, 15. listopada 2014.
Nothing fancy.

location, food close by and location
6,7
Just basic over night stay, no frills. Nothing fancy.
Raymond A. Poslovni putnici United States of America, 14. listopada 2014.
Convenient location to me

Convenient location, Fast WiFi
6
I picked this hotel solely because of its convenient location to the place where I needed to go. I didn't expect much from the beginning. So, I didn't get disappointed. The WiFi is fast in terms of the standard in the Philippines, so it's a bonus to me. Basically, don't expect too much from Salem Domestic Guesthouse
Raymond A. Poslovni putnici United States of America, 13. listopada 2014.
Convenient location to me

Convenient location, Fast WiFi
6,3
I picked this hotel solely because of its convenient location to the place where I needed to go. I didn't expect much from the beginning. So, I didn't get disappointed. The WiFi is fast in terms of the standard in the Philippines, so it's a bonus to me. Basically, don't expect too much from Salem Domestic Guesthouse
Chen L. Obitelji sa malom djecom China, 10. listopada 2014.
This stone is the heaviest of all.

You have to be open-minded about things.
10
The kids are ready to go.
Soon K. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. listopada 2014.
Energetic

Grateful, Fearless, Exuberant
10
The man by the car is my father.
Meng L. Poslovni putnici Macau, 9. listopada 2014.
Good location

Location, food around, not expensive
5,3
Rooms are a little bit small with a noisy air conditioner. It's hard to sleep somehow. It's very close to the place I go. Not bad for this visit for me.
Meng L. Solo putnici Macau, 8. listopada 2014.
Good location

Location, Cleanliness, Value for money
5,3
Rooms are a little bit small with a noisy air conditioner. It's hard to sleep somehow. It's very close to the place I go. Not bad for this visit for me.
Franklin T. Grupe Philippines, 5. listopada 2014.
good location

location, good rate,clean rooms
6,3
the best thing about it was the location and affordable rates.
Joanna A. Solo putnici Philippines, 3. listopada 2014.
Very close to the airport

very close to the airport, friendly staffs and lots of restaurants near by.
9
My stay was good for a budget hotel.
Soon K. Solo putnici Philippines, 3. listopada 2014.
A sad thing in life is when you meet someone who m

The best kind of friend is the kind you can sit on a porch swing with, never say a word, and then walk away feeling like it was the best conversation you've ever had.
10
Dream what you want to dream

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Salem Domestic Guesthouse ManilaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - RecepcijaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - RecepcijaSalem Domestic Guesthouse Manila - PogledSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - KafićSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - Sport i aktivnostiSalem Domestic Guesthouse Manila - Spa centarSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - OkružjeSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - KupaonicaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - UlazSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Interijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Eksterijer hotelaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Rekreacijski sadržajiSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska sobaSalem Domestic Guesthouse Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B08