ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

San Remigio Pensionne Suites

Holy Name Street, Bacalla Subdivision, Mabolo, Grad Cebu, Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

San Remigio Pensionne Suites Cebu - Interijer hotela San Remigio Pensionne Suites Cebu - Rekreacijski sadržaji San Remigio Pensionne Suites Cebu - Pub/salon San Remigio Pensionne Suites Cebu - Restoran San Remigio Pensionne Suites Cebu - Restoran San Remigio Pensionne Suites Cebu - Restoran San Remigio Pensionne Suites Cebu - Restoran San Remigio Pensionne Suites Cebu - Restoran San Remigio Pensionne Suites Cebu - Soba za sastanke San Remigio Pensionne Suites Cebu - Gostinjska soba San Remigio Pensionne Suites Cebu - Restoran San Remigio Pensionne Suites Cebu - Soba za sastanke San Remigio Pensionne Suites Cebu - Gostinjska soba San Remigio Pensionne Suites Cebu - Soba za sastanke
Područje Grad Cebu Broj soba: 11

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 207recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
5,0
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (207)
Razvrstati po:
Alvin N. Poslovni putnici Philippines, 30. lipnja 2014.
very relaxing..

quiet,clean,easy access
9
good
Emanuel A. Parovi Australia, 1. svibnja 2014.
Nice rooms

Large room, clean and most of the staff were very helpful
7
Apart from the location being a little far from some areas, the place is quite nice.
Maria M. Parovi Philippines, 29. travnja 2014.
Pleasant stay

Affordability
9
We stayed one night during our trip to cebu. The staff were very good, and attentive to our needs esp when we need cab. The room is big. Over all, satisfied with our stay :)
Eugene P. Solo putnici United States of America, 27. travnja 2014.
Pleasant stay with excellent facilities

Classy bed felt like royalty at low price
9,7
Classy bed felt like royalty at low price I am sure this hotel will be booked. Only problem is far from main street. Taxi service improved from last time.
Law H. Parovi Malaysia, 8. travnja 2014.
pleasant stay

big , clean and comfy
7
The hotel is at a very secluded area where taxi driver also having difficulties locating it. i personally found it not safe to walk out from the hotel. Thus, we requested the receptionist to book a taxi for us to go to SM mall. The room itself is big and comfy, and free breakfast is served in room for us. nice pinoy breakfast though.
Chester G. Parovi Philippines, 7. travnja 2014.
Fine and great

Clean, friendly and accommodating
8,3
Great and nice....
Joserom B. Solo putnici Philippines, 29. siječnja 2014.
quite, nice, relaxing, accomodating staff, good fo

quite, clean, accomodating staff
7,3
so far, so good. its just disappointing that the location is not accessible to any transportation. but so far, the hotel was clean, quite, and affordable
Alan P. Parovi Philippines, 21. siječnja 2014.
Just a few blocks going to SM Cebu City

Closed to center, Value for Money, Great place to stay
7,7
Nothing at all. Great value for money. Easy access to business center.
Arnel A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. prosinca 2013.
It was okay.

Cleam room , comfortable bed and affordable.
6,3
It was okay but experience a little problem of water supply in the morning.
Myla R. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. rujna 2013.
my stay was nice & comfy

staff, room & food
8
It was nice & comfy. In case I'll go back to Cebu, it'll be nice to stay there again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

San Remigio Pensionne Suites CebuSan Remigio Pensionne Suites Cebu - Interijer hotelaSan Remigio Pensionne Suites Cebu - Rekreacijski sadržajiSan Remigio Pensionne Suites Cebu - Pub/salonSan Remigio Pensionne Suites Cebu - RestoranSan Remigio Pensionne Suites Cebu - RestoranSan Remigio Pensionne Suites Cebu - RestoranSan Remigio Pensionne Suites Cebu - RestoranSan Remigio Pensionne Suites Cebu - RestoranSan Remigio Pensionne Suites Cebu - Soba za sastankeSan Remigio Pensionne Suites Cebu - Gostinjska sobaSan Remigio Pensionne Suites Cebu - RestoranSan Remigio Pensionne Suites Cebu - Soba za sastankeSan Remigio Pensionne Suites Cebu - Gostinjska sobaSan Remigio Pensionne Suites Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C01