ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sandalwood Hotel & Retreat

Vainguinim Valley, Dona Paula, Panaji, Sjeverna Goa, Indija 403 004 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska soba Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska soba Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska soba Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska soba Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska soba Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Restoran Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Restoran Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Pub/salon Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Restoran Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Restoran Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Restoran Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Bazen Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Bazen Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Dvorana za fitness Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Dvorana za fitness Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Predvorje
Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Eksterijer hotela Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska soba Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska soba Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Predvorje
Područje Panaji Broj soba: 72
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 86recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (86)
Razvrstati po:
Mohsin K. Solo putnici India, 13. siječnja 2015.
Peaceful retreat

Ambience in the evening , nice rooms, friendly staff
7,7
Pleasant experience, much better than expected
Jolina R. Parovi United States of America, 23. prosinca 2014.
Great staff and a nice place to relax

Staff, bed, shower
8,3
Nice resort with very accommodating staff. Pool is cool to chill by, and a beach area nearby. The mattress was one of the best we found throughout India. Rooms were nicely designed. Restaurant was delish. We spent only a night in Goa, and that night here. It was peaceful and rejuvenating after our treks through Kerala and Karnataka.
Sharat R. Parovi India, 10. studenog 2014.
Excellent

Excellent
10
Excellent
Alexander G. Obitelji sa malom djecom Russia, 25. listopada 2014.
A very good place for several days resting

Hospitality, good quisine and stuff
9
Our family staying at this hotel was pleasant. Just one thing was bed, they should change the taps in shower, sometime it was difficult to switch the water
Rilwan A. Parovi Maldives, 9. listopada 2014.
nice place

food room location
7,3
good
Rilwan A. Parovi Maldives, 9. listopada 2014.
NICE PLACE

FOOD, STAFF, LOCATION
7,7
GOOD
Lokesh P. Parovi United States of America, 12. srpnja 2014.
Fantastic

Italian food, suits, friendly atmosphere
8,7
Mohamed Z. Parovi Sri Lanka, 30. travnja 2014.
very good staff friendly manner

good location , good to stay , friendly staff,
10
very good staff friendly manner, good location can reccomoned others
Arpit A. Obitelji sa odraslom djecom India, 18. travnja 2014.
Good 4 star hotel, value for money!

Quite surroundings, almost all water sports on private beach, big luxurious rooms
8
Good hotel. Earliest check-in time is 2pm. So book only if you are reaching Goa after 2pm. If rooms are free, they might give at 1pm also, but not before that.
Ekaterina H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 16. ožujka 2014.
Great place on a budget

staff, spa, price
8,7
The hotel is far from the loud and annoying GOA. It is located in a quite area (looks like everything is private - beach, gardens, etc.). The staff is SUPER nice and helpful! The prices are great in comparison to US. The beach has black sand, which freaked us out bit, but the water is nice and clean (for the most part). The beach is cleaned every day by the hotel staff. There are some water activities (speed boat, tour boat, etc.) and they are very affordable. We took a boat tour to the beach and saw dolphins along the way. The beach was clean, so as the water. I highly recommend this activity. The only negative thing is that the bathroom is outdated (we stayed in a 1-bedroom suite) and it has mold (sink and toilet were OK, but the shower was quite unpleasant, so we just put towels on the shower floor), and the floors around the apartment were not super clean (they looked clean though). I washed our floors and didn't require any housekeeping through the length of stay (didn't feel like cleaning again:))) We did asked for extra towels and that's it. The spa is nice and reasonably priced. I had a massage every day:) Which made me very happy:) Overall, I would come back to this hotel and I would recommend staying there.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sandalwood Hotel & Retreat Sjeverna GoaSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska sobaSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska sobaSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska sobaSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska sobaSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska sobaSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - RestoranSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - RestoranSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Pub/salonSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - RestoranSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - RestoranSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - RestoranSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - BazenSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - BazenSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Dvorana za fitnessSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Dvorana za fitnessSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - PredvorjeSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Eksterijer hotelaSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska sobaSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Gostinjska sobaSandalwood Hotel & Retreat Sjeverna Goa - Predvorje


AS-AGWEB-3A07