ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Okrug1 - Ben Thanh tržnica, Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotela Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotela Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotela Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba
Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastanke Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitness Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba
Područje Okrug1 - Ben Thanh tržnica Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2041recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (2041)
Razvrstati po:
Wing S. Poslovni putnici Malaysia, 28. kolovoza 2014.
Good location and friendly staff

Clean room, friendly staff and location
8
I am a regular customer to this hotel. Everything is fine. Only thing is, I have to request for in room coffee and tea bags everyday. Should refill everyday without being asked. Other than that everything with this hotel is very good
Daniel D. Solo putnici United States of America, 17. kolovoza 2014.
Fantastic hotel for the wallet

Value, Clean, convenient
8,7
Was very pleased with the experience. the room is modern and has new facilities. I was upgraded to a larger room with no additional charge. Great location as well to restaurants and bars.
Heinrich G. Poslovni putnici Germany, 17. kolovoza 2014.
City Hotel in convenient location

Staff, breakfast, room condition
8
The Sanouva Hotel is central located in district 1 and in walking distance to major tourist attractions, good restaurants and markets. The staff is very friendly, supportive, attentive and has good language skills. The room is clean and comfortable with everything functioned and equipped to my expectations. A highlight is the shower, with relaxing rainfall and powerful massage functions. The breakfast is great and the staff here friendly and competent as well. You get a good value for your money, sure I will come again!
Carla S. Parovi Philippines, 11. kolovoza 2014.
excellent food and location

clean, affordable and centrally located
9,7
Over-all stay is excellent. Food is excellent. Location is near in most of the tourist spots. Room is clean.
Kimmy Y. Parovi Malaysia, 28. srpnja 2014.
Excellent location

Location, Food, Bathroom
8,7
Very very near Ben Thanh. Breakfast was good. Room a little too small but enough for a couple of nights. Luxury looking bathroom
Solo putnici 23. srpnja 2014.
breakfast very little varieties.

cleanliness, amazing bathroom, value for $
8
Very pleasant.
Murali V. Parovi Malaysia, 22. srpnja 2014.
Great staff, great location GREAT HOTEL!

Firnedly staff, clean and new rooms, great location
10
Our stay was fantastic, my wife & i were on the last leg of our honeymoon in Ho Chi Minh City & the staff at Hotel Sanouva really made us feel special - thank you!
Yap S. Poslovni putnici Philippines, 21. srpnja 2014.
Good service

Near to Ben Thanh Market , Good service and clean
9,3
Heinrich G. Poslovni putnici Germany, 21. srpnja 2014.
Good hotel in convenient location

room condition, breakfast, shower equipment
8
The Sanouva Hotel is convenient located in district 1. Major tourist attractions, restaurants and markets are in walking distance. The breakfast is good the staff attentive, friendly and supportive. The room condition is clean and the shower with rainfall facility is great and relaxing. Sure you get a good value for your money
Stephen B. Solo putnici Australia, 12. srpnja 2014.
great

staff were great !
10
great hotel clean, friendly,safe,good location,reception was outstanding!good shopping close to everything

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh CitySanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotelaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotelaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotelaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - BifeSanouva Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotelaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C06