ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Okrug1 - Ben Thanh tržnica, Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotela Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotela Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotela Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba
Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastanke Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitness Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba
Područje Okrug1 - Ben Thanh tržnica Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2060recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2060)
Razvrstati po:
Cathy W. Grupe Australia, 20. rujna 2014.
Sanouva Hotel

Smoking room with window that opens, next door to ICC Beauty - good foot massage, bed clean and comfortable
5,3
Wasn't a bad place to stay, but nothing to rave over. Food order took a long time
Amy W. Parovi United States of America, 20. rujna 2014.
Great value and perfect location!

Location. Value. Service.
8,7
Stayed in the deluxe room with the window. Was very nice and would stay again. Great value for money! Best location!
Han N. Parovi Vietnam, 15. rujna 2014.
Sanouva review

location, staff performance, room comfort
7,7
Located at central thus good for traffic, staffs are friendly
Frederik C. Parovi Netherlands, 15. rujna 2014.
Small rooms, NO bathtub, unfriendly staff
6
The room is much smaller than they portray in the pictures. I had the largest (Sanouva Deluxe) at 25sqm, which definitely is measured incl the bathroom - and I still doubt if correct. The staff is very unfriendly; just processing you. Rooms have a dated interior (lots of cheap dark plywood finishing), very low ceilings (I am 186cm and could touch the ceiling when reaching for it!!), insufficient lighting and are not ready for the connected traveller (ample contact points for charging at the right spot, docking station and such). Breakfast was not bad at all even if you are squeezed into a corner behind the reception. I will not go back; there are many better hotels.
Daniel D. Parovi United States of America, 2. rujna 2014.
great location for quick 1-2 day stay

1- clean shower and restroom, 2- nearby all the night life and restaurants 3-value
8,3
I stayed only 1 night and it was worth it. quick check in, great cozy place to sleep in with exceptional shower and restroom. perhaps the ONLY minor detail would be the Air Con did not work properly upon check in but within 30 min technicican fixed it. Great service
Kar Z. Parovi Malaysia, 2. rujna 2014.
Central location and very clean

Location , cleanliness and value for money
8,3
Very pleasant one . Centrally located and value for money . Very clean and friendly staff .
Frederik L. Poslovni putnici Belgium, 31. kolovoza 2014.
nice hotel!

friendly staff, good location, good value for money
7,7
I already stayed several times there, it's a very nice hotel and good location!
Wing S. Poslovni putnici Malaysia, 28. kolovoza 2014.
nice hotel at good location

friendly staff nice room and goid location
8,7
Always happy. Staff are nice
Wing S. Poslovni putnici Malaysia, 28. kolovoza 2014.
Good location and friendly staff

Clean room, friendly staff and location
8
I am a regular customer to this hotel. Everything is fine. Only thing is, I have to request for in room coffee and tea bags everyday. Should refill everyday without being asked. Other than that everything with this hotel is very good
Daniel D. Solo putnici United States of America, 17. kolovoza 2014.
Fantastic hotel for the wallet

Value, Clean, convenient
8,7
Was very pleased with the experience. the room is modern and has new facilities. I was upgraded to a larger room with no additional charge. Great location as well to restaurants and bars.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh CitySanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotelaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotelaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotelaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - BifeSanouva Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotelaSanouva Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A02