ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Okrug1 - Ben Thanh tržnica, Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotela Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitness Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastanke Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje
Područje Okrug1 - Ben Thanh tržnica Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2114recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (2114)
Razvrstati po:
Gloria G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. veljače 2015.
really good!

the friendly and helpful staff, easy access to everything, clean and nice place
9
Very good!
Arny P. Grupe Philippines, 23. veljače 2015.
Hotel location is very good

Clean, location, breakfast is good
8,7
I had a very comfortable stay in this hotel. We were there on TET festival and the staffs were very helpful in guiding us where to go and arranging our tour.
Leyong K. Poslovni putnici Malaysia, 16. veljače 2015.
One of the best in Saigon!

Staff, cleanliness and location
9,7
One of the best budget hotel in HCM City. Really value for money and it is definitely underrated. Should be at least 3.5 star.
Madelaine F. Parovi Australia, 13. veljače 2015.
Great staff, great location, great atmosphere

Great staff, great location, great atmosphere
9,7
This hotel really exceeded our expectations. The staff were very friendly and accommodating, they helped us get a taxi, always opened the doors for us, carried our luggage down the stairs. They had set up a small booth for valentines day which was really cute. Location - walking distance to major tourist attractions (Ben Thanh market, Saigon skydeck, Tao Dan park, War Memorial museum etc) Room was a good size and extremely clean. Bathroom was really big. Breakfast was delicious, however as the hotel is 'boutique' there was not always enough tables at breakfast time, sometimes we had to wait until someone left or we just returned a little bit later when there was more room. Highly recommend this hotel :)
Eliane G. Parovi Mexico, 11. veljače 2015.
Amazing

Bed, location, staff
9,7
Amazing it's our third time in this hotel and we'll come back if we travel back to Ho Chi Minh
Michael T. Parovi United Kingdom, 7. veljače 2015.
Ho Chi Min

Location, Staff, Cleanliness
6,3
We enjoyed our stay here the location was great we could walk to everything. The staff were all so helpful from the front desk to the housekeeping staff,there was a good choice for breakfast,
Sazali H. Parovi Malaysia, 6. veljače 2015.
nice hotel to stay

staff are friendly & helpfull
7
Lay K. Grupe Malaysia, 3. veljače 2015.
Nice hotel

clean comfort and friendly staffs
9
Michael L. Parovi Australia, 14. siječnja 2015.
Saigon Hotel

Modern, clean and very well positioned.
8,7
Appearance of a 4-5 star hotel , staff were very good and location was terrific as you could walk to just about everywhere worth going to in the city itself. The breakfast room was a little basic but that is the only negative I can come up with. Very good value for money.
Rune H. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 6. siječnja 2015.
Perfect location

Great location for short term visit. Nice and clean. Friendly staff.
8,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh CitySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotelaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje


AS-AGWEB-3C05