Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 tržnica Ben Thanh , Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotela Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitness Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastanke Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Područje District 1 tržnica Ben Thanh Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2165recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2165)
Razvrstati po:
Ysaac J. Grupe Philippines, 27. lipnja 2015.
Location

Location, Breakfast, Bathtoom
8,3
Worth every penny. It's so close to Ben Than
Ysaac J. Grupe Philippines, 27. lipnja 2015.
Location

Location, Breakfast, Bathtoom
8,3
Worth every penny. It's so close to Ben Than.
David H. Parovi United Kingdom, 23. lipnja 2015.
clean, comfortable, well located hotel.

value, location and clean.
9,7
Very comfortable stay. The hotel is right in the heart of district 1, walking distance to many attractions. My wife and I would highly recommend staying at the Sanouva!
Kung C. Solo putnici Singapore, 21. lipnja 2015.
Clean decent hotel

Location, friendness, clean
7,7
Second time, likely to have a third
Huyen T. Poslovni putnici Vietnam, 21. lipnja 2015.
Location

location
7,3
good location
Marissa C. Parovi Philippines, 21. lipnja 2015.
best stay

good locations, friendly staff, big room
10
we stay there to celebrate our 1st wedding anniv, and we are surprise that they have something for us, petals of roses and wine in our room. the room is spacious, friendly staff and its near the night market and cathedral. buffet breakfast is very good. we will definitely recomend this hotel to our friends. good job sanouva!!!! thanks to staff thu being so accomodating.....
Jeung R. Solo putnici South Korea, 11. lipnja 2015.
Location was great, rooms clean

Location, Room, Staffs
9
Ruella T. Parovi Australia, 10. lipnja 2015.
Highly recommend

Location, food and drink stalls at doorstep, friendly staff
8,3
Le T. Parovi Vietnam, 7. lipnja 2015.
Value for money

Clean, good location, value for money
9,3
Stayed at the highest floor so had good window view. Nothing to complain at this reasonable price!
Van C. Parovi Vietnam, 7. lipnja 2015.
Great location

Location, clean and friendly staff
8,3
It was great. I will comeback

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh CitySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotelaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08