Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 tržnica Ben Thanh , Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotela Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitness Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastanke Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Područje District 1 tržnica Ben Thanh Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2148recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2148)
Razvrstati po:
Vince A. Solo putnici Australia, 25. svibnja 2015.
A nice basic hotel, great location, friendly staff

Location, staff and cleanliness
9
Pi N. Solo putnici Singapore, 24. svibnja 2015.
Nice

Clean, comfortable and good location
8,3
It's easy to excess to the market just a walking distance, nice and comfortable room..
Sara R. Parovi Australia, 19. svibnja 2015.
Sanouva Saigon

The staff were extremely pleasant and helpful, the location was perfect~Central to a lot of sights, beds were comfortable/rooms clean
9,7
The staff at Sanouva Hotel were fantastic, always happy to help and offer good advise. The breakfast selections were simple yet delicious! Dining area was small so may get busy in peak times but we had no problems. Would definetly stay here again, very value for money!
Scott N. Parovi United States of America, 18. svibnja 2015.
staff was friendly and very accommodating.

staff, location, clean
9,7
Very satisfied
Allan C. Parovi Singapore, 18. svibnja 2015.
Very dishonest & unsafe Ho Chi Minh City!

location
6,7
Very dishonest & unsafe Ho Chi Minh City! fortunately hotel staff are very kind to help us during our stay
Iris D. Solo putnici Canada, 17. svibnja 2015.
Great location

Location, Location, Location
8
The hotel is fine - clean, decent room size, friendly staff - but the location is fantastic. Every key point within Ho Chi Minh was within walking distance. The only issue was the location is very noisy and if you're on a lower floor (I was on the 2nd floor) you will be woken up because of it. Ask for a high floor when you book.
Josephine K. Solo putnici Singapore, 17. svibnja 2015.
A Great Getaway Experience at Sanouva Saigon Hotel

Staff are very warm, helpful and friendly.Rooms are clean and comfortable to live in, though small. Located in central area. Walking distance to Benh Thanh Market. Many good food near hotel area.
9,3
I enjoyed every moment of my stay. It was well planned. Stayed 5D4N and everyday is a new day with new experience. Given another chance to be there again, I definitely will. See u again...Sanouva!!!
Lau G. Grupe Singapore, 13. svibnja 2015.
Cleanliness & convenient

cleanliness, locality and responsive
8
Rooms were clean,hotel conveniently located near places of interest. Reception staff were responsive to our enquiries and gave good recommendation of restaurants. Will recommend your hotel to friends.Thank You.
Cecilia W. Parovi Indonesia, 13. svibnja 2015.
A very nice hotel with a good location

comfortable rooms, reasonable price, friendly good English speaking staffs & strategic location
8,3
The rooms were nice, comfortable & modern. The receptionists & even the bellboy could communicate in English quite well. The hotel was just a walking distance to Ben Tanh Market witb a lot of shops & convenient stores nearby.
Teo C. Grupe Singapore, 10. svibnja 2015.
a

a
7,3
A

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh CitySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotelaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran


AS-AGWEB-3B05