Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 tržnica Ben Thanh , Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotela Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitness Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastanke Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Okružje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Okružje
Područje District 1 tržnica Ben Thanh Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2187recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2187)
Razvrstati po:
Lavinia S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. kolovoza 2015.
Small but capable staff

The location, cleanliness and staff are the ones that give it the scoring..m
9
Fantastic and friendly staff. Able to assist with requests n queries. Good job
Prijavi ovu recenziju
Nick S. Solo putnici Australia, 12. kolovoza 2015.
Great value

Comfortable clean quiet rooms. Excellent location. Very helpful staff
8,3
Stayed 2 nights August 15. Stayed here previously in 2010. Hotel is in great location. Small hotel with adequate sized rooms which are well furnished and comfortable, excellent shower. Both times I have stayed here have had front facing rooms and had no concern with traffic noise. I have no concerns recommending this hotel, excellent mid range option.
Prijavi ovu recenziju
Rosita M. Parovi Malaysia, 11. kolovoza 2015.
Delux Room with city view

good location, clean, friendly staffs
8,7
Satisfactory. Stay was just perfect. Hotel is just located next to Ben Thanh market and Saigon Square so it's perfect for shopping. Room was on the 9th floor facing the road but the windows are sound proof so you will not be disturbed by the ongoing traffic outside. The room was very clean and quite spacious and big more than what I expected. So overall everything was good and yes I will recommend this hotel to others if someone is visiting Ho Chi Minh.
Prijavi ovu recenziju
Jonathan S. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 3. kolovoza 2015.
Second time there and will do it again

Clean, comfortable, affordable
8,7
It was our second time at this hotel. The room is worth the price - it was clean and comfortable. It's just a few mins walk from Ben Thanh market, and 10-15 mins walk from other famous attractions. Recommended.
Prijavi ovu recenziju
Kamarulzaman A. Parovi Malaysia, 1. kolovoza 2015.
Excellent hotel, perfect location, great staff

Room with windows, location & great staff
8,7
Was given deluxe room with actual windows. Good size room, with strong shower.
Prijavi ovu recenziju
Piyanuch L. Parovi Thailand, 27. srpnja 2015.
good place

Location, room, food
9
Everything is good.
Prijavi ovu recenziju
Bee H. Grupe Brunei Darussalam, 23. srpnja 2015.
Highly Recommeded

Cleanliness, Location and Helpful staffs
8
The staffs from the receptionist to the bellboys and waiter/waitress were extremely helpful and welcoming. The receptionist also helped us in arranging a luxury group tour to cu chi tunnel. We stayed in Twin Bed and Deluxe Double Room. Both rooms and bathrooms were clean and comfy. Breakfast provided by the hotel was amazing. The staffs were kind enough to keep our luggage during our 2 nights trip to Hanoi. Walking distance to most of the tourist attractions, bar, cafes, halal and non halal restaurants or even street foods. Ben Than Market is just around the corner and convenience store is across the hotel. Will stay here again during our next visit.
Prijavi ovu recenziju
Mery M. Grupe Indonesia, 23. srpnja 2015.
not recomment
4,7
i dint like that hotel
Prijavi ovu recenziju
Mery M. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
the room to small and the bed very bad

the location its oke, that all
5,7
because close everywhere
Prijavi ovu recenziju
Kung C. Poslovni putnici Singapore, 17. srpnja 2015.
Great location, value for money

Location, staff friendly, room clean
7,7
3rd stay and happy very time
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh CitySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotelaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - OkružjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - OkružjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - OkružjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - OkružjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - OkružjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02