ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Okrug1 - Ben Thanh tržnica, Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotela Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitness Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastanke Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje
Područje Okrug1 - Ben Thanh tržnica Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2102recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (2102)
Razvrstati po:
Michael L. Parovi Australia, 14. siječnja 2015.
Saigon Hotel

Modern, clean and very well positioned.
8,7
Appearance of a 4-5 star hotel , staff were very good and location was terrific as you could walk to just about everywhere worth going to in the city itself. The breakfast room was a little basic but that is the only negative I can come up with. Very good value for money.
Rune H. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 6. siječnja 2015.
Perfect location

Great location for short term visit. Nice and clean. Friendly staff.
8,7
Stephen C. Parovi Australia, 3. siječnja 2015.
Fantastic hotel

Staff, cleanliness, position
9,7
Darryl L. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
fantastic

gr8 staff, quiet & safe
9,3
Amazing. Staff assisted my girlfriend to the convenience store at 4am to buy medicine for me. Rooms were very clean, sheets and shower clean, air con worked well, room service was extremely attentive and friendly.. Short walk to everything in district 1. Can't fault this place at all.
Pasa M. Parovi United Kingdom, 1. siječnja 2015.
Happy new year

Location, price, good room
8,7
We stayed for 4 nights over New Years and it was a great location to arrive in Vietnam and walk to the sights and the market
Bruce C. Parovi Australia, 29. prosinca 2014.
Great stay in central location

the location of this hotel is great, just around the corner from the market. The staff were very helpful. The rooms are very clean.
9,3
Excellent stay. Very helpful staff, especially Phuong. She helped us find some excellent places to eat on several occasions.
William B. Parovi United States of America, 27. prosinca 2014.
Great location, great value.

Staff, location, and comfort.
8,3
Clint M. Parovi Germany, 26. prosinca 2014.
Simple, clean and friendly

Stuff, area, helpgull
8,3
Beng H. Parovi Singapore, 22. prosinca 2014.
Location and Room Amenities

Comfortable bed and clean room. We stayed in the Premium Deluxe Double. Location is close to city attractions.
9
Our stay at this hotel has been very pleasant. We got nothing unhappy with. Good breadfast and friendly staff.
Cheeboon L. Parovi Singapore, 13. prosinca 2014.
Always my first choice

Friendly staffs, good location, comfortable room
8,3
It's always my first choice if I am on budget and just wan a clean and comfortable room in HCMC. My last stay was a year ago and the staffs still remember me. Friendly and helpful staffs.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh CitySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotelaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje


AS-AGWEB-3A03