ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Okrug1 - Ben Thanh tržnica, Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotela Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitness Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastanke Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Područje Okrug1 - Ben Thanh tržnica Broj soba: 53
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2120recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (2120)
Razvrstati po:
Chye N. Grupe Singapore, 11. ožujka 2015.
good stay, near to airport

friendly staff, good room, good wifi
7,3
Superb vacation at a good location to many places. Hotel staff and door man was friendly, provide good services, hotel also near airport.
Gaithrie N. Parovi Malaysia, 10. ožujka 2015.
Value for money!

Room - was clean and of good size. The location is great.
8,3
We were satisfied with the room as it was clean, new and of good size. The location was great. The only tiny setback was the rooms are quite close together and you are able to hear the doors of other rooms slamming sometimes but that was just a tiny setback. Overall definitely value for money.
Erin G. Parovi Australia, 8. ožujka 2015.
Sanouva

Staff, cleanliness and location
9,7
Great stay! Very friendly, helpful staff and lovely hotel in a very central location
Carol M. Solo putnici United States of America, 3. ožujka 2015.
Great hotel

Price, cleanliness, location
9,3
Gloria G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. veljače 2015.
really good!

the friendly and helpful staff, easy access to everything, clean and nice place
9
Very good!
Arny P. Grupe Philippines, 23. veljače 2015.
Hotel location is very good

Clean, location, breakfast is good
8,7
I had a very comfortable stay in this hotel. We were there on TET festival and the staffs were very helpful in guiding us where to go and arranging our tour.
Leyong K. Poslovni putnici Malaysia, 16. veljače 2015.
One of the best in Saigon!

Staff, cleanliness and location
9,7
One of the best budget hotel in HCM City. Really value for money and it is definitely underrated. Should be at least 3.5 star.
Madelaine F. Parovi Australia, 13. veljače 2015.
Great staff, great location, great atmosphere

Great staff, great location, great atmosphere
9,7
This hotel really exceeded our expectations. The staff were very friendly and accommodating, they helped us get a taxi, always opened the doors for us, carried our luggage down the stairs. They had set up a small booth for valentines day which was really cute. Location - walking distance to major tourist attractions (Ben Thanh market, Saigon skydeck, Tao Dan park, War Memorial museum etc) Room was a good size and extremely clean. Bathroom was really big. Breakfast was delicious, however as the hotel is 'boutique' there was not always enough tables at breakfast time, sometimes we had to wait until someone left or we just returned a little bit later when there was more room. Highly recommend this hotel :)
Eliane G. Parovi Mexico, 11. veljače 2015.
Amazing

Bed, location, staff
9,7
Amazing it's our third time in this hotel and we'll come back if we travel back to Ho Chi Minh
Michael T. Parovi United Kingdom, 7. veljače 2015.
Ho Chi Min

Location, Staff, Cleanliness
6,3
We enjoyed our stay here the location was great we could walk to everything. The staff were all so helpful from the front desk to the housekeeping staff,there was a good choice for breakfast,

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh CitySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotelaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran


AS-AGWEB-3A07