Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1, Ho Chi Minh City, Vijetnam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Kupaonica Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotela Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitness Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastanke Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotela Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Predvorje Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska soba Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Restoran Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Okružje
Područje District 1 Broj soba: 53

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 2245recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,9
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (2245)
Razvrstati po:
Uyen N. Parovi Vietnam, 17. siječnja 2016.
Good place

Location, quality, service
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Chang P. Grupe Singapore, 15. siječnja 2016.
Very clean and good hotel

breakfast ...good housekeeping. ...location
9,7
Simple breakfast but nice. Room is very clean. Service staff friendly and security is good.location
Prijavi ovu recenziju
Matthew G. Parovi New Zealand, 8. siječnja 2016.
Nice enough for a short stay, good staff and break

breakfast, staff friendliness, location
6,3
It was fine, the staff were very nice and helped us with most small things like getting tour guides, taxis, etc. There was not anything that made the hotel stand out against the others on this street. The room was tidy, but small. Cups were not provided in the room, nor was the drinking water. Room service was affordable and tasty enough.
Prijavi ovu recenziju
Clement S. Parovi Singapore, 4. siječnja 2016.
Good hotel to start your trip

Central Location, Clean rooms, Near Night shopping street
8,7
Prijavi ovu recenziju
Vien D. Parovi Australia, 31. prosinca 2015.
Comfortable stay

Location, Clean room and staff
7,7
Our room was alot smaller than expected it was hard to open 2 luggages. Other than that comfortable stay, staff friendly and attentive. Small dining area and food was reasonable.
Prijavi ovu recenziju
Luvid G. Solo putnici Indonesia, 28. prosinca 2015.
Nice 3 * Hotel

Location, Staff, Location
7,7
It was just a short stay for transit in HCM. The staffs were very friendly and helpful, location is great.
Prijavi ovu recenziju
Kimmo H. Parovi Finland, 27. prosinca 2015.
very good

staff, location, breakfast
8,7
it was again very nice stay
Prijavi ovu recenziju
Phu T. Solo putnici Australia, 23. prosinca 2015.
Nice central and clean hotel

Central, clean and value for money
6,3
Sanouva is a nice budget hotel right in the centre of Saigon. Very closeto the famous Ben Thank market. The room is spacious, comfortable and clean. A value for money hotel in the heart of Saigon.
Prijavi ovu recenziju
Vo T. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 21. prosinca 2015.
Bad reception (lady) and breakfast service (lady)

Clean, near market and
6
Prijavi ovu recenziju
Kimmo H. Parovi Finland, 20. prosinca 2015.
very very pleasant stay again

staff, staff and staff everything goes here nice
9,3
very happy 😊 and for sure come again
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh CitySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - KupaonicaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Eksterijer hotelaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Dvorana za fitnessSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Soba za sastankeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotelaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - PredvorjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - RestoranSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - OkružjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - OkružjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - OkružjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - OkružjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - OkružjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - OkružjeSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Gostinjska sobaSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh City - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07