Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen

25 Trengganu Street (near to Temple/Smith Street), Kineska četvrt, Singapur 058476 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska soba Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Kupaonica Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Kupaonica Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Eksterijer hotela Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Ulaz
Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Ulaz Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Recepcija Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Predvorje Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotela Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotela Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotela Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotela Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotela Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotela Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotela Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Pub/salon Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Pub/salon
Područje Kineska četvrt Broj soba: 80

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 4068recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (4068)
Razvrstati po:
Buddharika K. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 8. veljače 2016.
Appropriate a choice

Service mind, Hygiene, Near Food center and MRT
8,3
The Hotel located between Smith Street and Temple Street of China Town. Moreover, it's near Sri Mariamman Temple and Buddha Tooth Relic Temple. Shopping mall, Food Center are among this area.Transportation is comfortable (nearby SMRT, BUS). In addition, you can change from SMRT(China town station) to Downtown line(Bugis station) . The staff have service mind and helpful (They can speak English and Chinese language).The hotel have 'welcome drink' for visitor(1 drink/person). My room was superior room(2 persons/1 king size bed) that rather narrowed and limited area. I went during Chinese New Year Festival. They have a great organized but them were effected to your relax time (so noisy louder all of night) ; I thought it was effected around that area. Therefore, you should avoid this time if you like a calmful. Summary : Overall I like it! You should try.
Prijavi ovu recenziju
Yeu S. Parovi Malaysia, 31. siječnja 2016.
Room is small and very noisy
5,7
Just normal. They need to fix the air cond as too noisy and apply sound proof windows as china town street too noisy
Prijavi ovu recenziju
Ran W. Parovi Singapore, 29. siječnja 2016.
Ran

Good
8,3
Prijavi ovu recenziju
Micaela H. Parovi Australia, 28. siječnja 2016.
Perfect location

We loved the staff, location and feel of the hotel
8,3
Prijavi ovu recenziju
Ronald C. Solo putnici Philippines, 23. siječnja 2016.
Great Hotel for Solo Traveller

Great Location, Nice Ambiance, The Best for Solo Traveller
9,7
Best location - SG Chinatown. Very close to MRT, food stalls, shopping centers. Going out of the hotel, there are hundreds of stors - for food and shopping already. Since it is close to Chinese New Year, the area is noisy. Some rooms - you will hear the music of the stores below the hotel. But hotel staff was kind to transfer me to new room. Morning staff were nicer than evening staff. I already expected room was small, but it is actually just enough for solo travellers. You will feel the history inside the hotel, as it used to be an Opera House from the 19th century. Overall, nice value for money (booked via Agoda and I had around 50% discount).
Prijavi ovu recenziju
Chenching L. Poslovni putnici Taiwan, 23. siječnja 2016.
The sound insulation is bad...

The service and location are good.
7
Prijavi ovu recenziju
Pattraporn K. Solo putnici Thailand, 17. siječnja 2016.
Location

1.Location 2.Early check in
6,7
The hotel has a good location to stay and around hotel have many food and drink nearbe maxwell food court but the housekeeper make some noise in the morning and mid-night by neighborhood who talk on front of between room to room. Maybe it bad luck for me to stay on that's night. PS.Not comfortable bed, it make my back hurt. You need to check and change it. Thank you
Prijavi ovu recenziju
Kher J. Grupe Malaysia, 17. siječnja 2016.
Good Location, Easy Access to MRT, Cozy and Warm

Location, Cleanliness, Comfortable
8
Prijavi ovu recenziju
Morakot P. Solo putnici Thailand, 17. siječnja 2016.
Very impressive and comfort as your money can do.

Closed to the night food street but quiet, and I can join every place and have a safe money dinning. Very red-dramatic enviroment, which is renovated from a old chinese theatre.
7,3
I love you, Michale!! This place is in our memory.
Prijavi ovu recenziju
Isara L. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 17. siječnja 2016.
great location

comfort, good location and nice staff
8,3
It was a great stay! I will stay here again.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen SingapurSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Gostinjska sobaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - KupaonicaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - KupaonicaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Eksterijer hotelaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - UlazSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - UlazSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - RecepcijaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - PredvorjeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotelaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotelaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotelaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotelaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotelaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotelaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotelaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Pub/salonSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Pub/salonSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Pub/salonSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Interijer hotelaSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Hrana i pićeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Obližnje atrakcijeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Obližnje atrakcijeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Obližnje atrakcijeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Obližnje atrakcijeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Obližnje atrakcijeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapur - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04