Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Santika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan

Kapten Maulana Lubis Street No. 7, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija 20112

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 599recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,9
Sve recenzije (599)
Razvrstati po:
Lenny C. Poslovni putnici Indonesia, 31. siječnja 2016.
Good stay

Room, Service standard, Value for money
6,7
Always a pleasure to stay in Santika chain
Prijavi ovu recenziju
Wong L. Grupe Singapore, 17. siječnja 2016.
Hotel With A Difference

Pleasant and beautiful layout, friendly and helpful staff ranging from front desk right down to concierge, tight security and ideal location.
9,7
Our group were perfectly happy with our 2 nights stay.
Prijavi ovu recenziju
Wong L. Grupe Singapore, 17. siječnja 2016.
Great City Hotel

Helpful and efficient staff ranging from front desk to concierge adds value to hotel. Security was tight and stringent . Access to different parts of Medan made easy with a fleet of taxis at doorstep.
9,7
It was a very pleasant and relaxed stay. Kudos to everyone at Santika Premiere Dyandra.
Prijavi ovu recenziju
Dame R. Grupe Indonesia, 5. siječnja 2016.
Nice to stay

Location, confortness, food
9,3
It was ok. The service is very good.
Prijavi ovu recenziju
Lina T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. prosinca 2015.
nice hotel with family

the comfort
9
Prijavi ovu recenziju
Rosilawati I. Parovi Malaysia, 31. prosinca 2015.
CLEAN HOTEL WITH FRIENDLY STAFF

CLEAN ROOMS AND GOOD LOCATION
8
MY FIRST TIME AND EVERYTHING WAS GOOD
Prijavi ovu recenziju
Tumpak G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 26. prosinca 2015.
Amazing

Food n hospitality
9,7
We were satisfied
Prijavi ovu recenziju
Ismail S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. prosinca 2015.
Value for money

Polite and helpful staff, taxi at your disposal, soothing atmosphere
8
I will stay at this hotel again provided that no escalation of rate.
Prijavi ovu recenziju
Nursyamsi J. Grupe Indonesia, 25. prosinca 2015.
Not 8.0

Food clean location
6,7
Prijavi ovu recenziju
Yul H. Poslovni putnici South Korea, 23. prosinca 2015.
One of the best hotel in the medan

location, comfort and good food
8
This is one of a best hotel in the medan. It located in the center of medan so easy to access anywhere. Breakfast and pool is also good. Room is clean and comfort. I recommend this hotel if you looking for the hotel in medan.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Santika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan MedanSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - BazenSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Gostinjska sobaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Gostinjska sobaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Eksterijer hotelaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Gostinjska sobaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Posao CentarSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - RecepcijaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - SadržajiSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Eksterijer hotelaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Gostinjska sobaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Plesna dvoranaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - PredvorjeSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - OkružjeSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - SadržajiSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Plesna dvoranaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Soba za sastankeSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - RestoranSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - VrtSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - PredvorjeSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Gostinjska sobaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - RestoranSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Gostinjska sobaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Gostinjska sobaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Gostinjska sobaSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - PredvorjeSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Hrana i pićeSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - BazenSantika Premiere Dyandra Hotel & Convention – Medan Medan - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04