Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sanur Avenue

Jl. Soka no. 198, East Denpasar,Near Gasoline Station Padang Galak at By Pass Ngurah Rai, Denpasar, Bali, Indonezija 80572 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sanur Avenue Bali - Gostinjska soba Sanur Avenue Bali - Interijer hotela Sanur Avenue Bali - Gostinjska soba Sanur Avenue Bali - Gostinjska soba Sanur Avenue Bali - Gostinjska soba Sanur Avenue Bali - Gostinjska soba Sanur Avenue Bali - Eksterijer hotela Sanur Avenue Bali - Apartman Sanur Avenue Bali - Interijer hotela Sanur Avenue Bali - Interijer hotela
Područje Denpasar Broj soba: 6

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 108recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
5,7
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (108)
Razvrstati po:
Meenakshi Y. Obitelji sa odraslom djecom India, 15. listopada 2015.
Worst stay ever with Pathetic service

1)allowed to cook
2
1) Searching hotel is like searching for treasure but after finding you will feel disappointed with the service. 2) Pathetic service by staff. 3) no Proper breakfast hence we had to cook in their dirty kitchen. 4) no room service. 5) never cleaned room, bathroom or emptied dustbins. 6) So called free Airport Pick up and Drop was never arranged by the staff. 7) Staffs are liars and only when you ask something they act as if they do not understand English. 8) Purposely on last day they did not turn on Water pump hence no water in bathroom. 9) they provided incorrect wifi password. 10) will never recommend anyone to stay here.
Prijavi ovu recenziju
Sabir S. Parovi United Kingdom, 26. travnja 2014.
Need more improvement

Friendly staff clean room nice breakfast
6,7
Need more improvement a lot of things a specially staff more friendly
Prijavi ovu recenziju
Ayu W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 22. prosinca 2013.
This Villas was comfortable and clean

Cheapest, Largest room and clean
7,7
The great places but need improvement in Breakfast menu
Prijavi ovu recenziju
Iin K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. kolovoza 2013.
Nice

Clean, friendly staff, and quiet place
7
Overall it was good place to stay...cheap but clean...
Prijavi ovu recenziju
Jacqueline S. Solo putnici Canada, 3. kolovoza 2013.
Short stay

Provided airport transfer (although was almost cancelled right before),
6
Prijavi ovu recenziju
Liza S. Poslovni putnici Indonesia, 9. lipnja 2013.
nothing special

breakfast, friendly staff, large bedroom
5,3
Prijavi ovu recenziju
Shazia A. Grupe United Kingdom, 5. lipnja 2013.
Big suite, good price

Breakfast, suite size
7
The hotel provided a large suite for three of us, two ensuite bedroom of good size, a living area with comfy sofa and t.v. The staff provided us with welcome drinks and a nice big breakfast. However, it wasn't too close to the beach and was just off a main road which got quite loud in the morning.
Prijavi ovu recenziju
Almira R. Poslovni putnici Indonesia, 15. svibnja 2013.
A great place to stay

Nice staff, Good food, Comfortable room
8,7
I was so happy with the service, although it needs a hard effort to reach this hotel. You can search Jalan Soka near Bypass Ngurah Rai to help you find this hotel on Google maps. Overall, nice hotel to stay & I will recommend this hotel to my friends & relatives.
Prijavi ovu recenziju
Harry B. Solo putnici Australia, 30. travnja 2013.
Had a room a bit far from the area you need to be

a bit far. no one's bothering you. in some way it s ok.
5,7
The hotel is far is away from where you need to be. But I would get away. Costing little bit money but i Was ok.
Prijavi ovu recenziju
Debra P. Solo putnici United States of America, 13. travnja 2013.
Accommodating couple, close to airport

The woman who ran the hotel; the large sized room; the woman who ran the hotel!
6,3
Very difficult to find - more detailed directions and a contact number should be given online. My taxi driver was ready to throw me out of the cab. I loved the woman who was sooo hospitable - there wasn't much around the hotel, so she gave me a lift into town where I walked around and had dinner - she picked me up afterward. She got up at 5am to make me an early breakfast and called me a cab for my early flight. The room was large and clean, although the a/c could have been stronger.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sanur Avenue BaliSanur Avenue Bali - Gostinjska sobaSanur Avenue Bali - Interijer hotelaSanur Avenue Bali - Gostinjska sobaSanur Avenue Bali - Gostinjska sobaSanur Avenue Bali - Gostinjska sobaSanur Avenue Bali - Gostinjska sobaSanur Avenue Bali - Eksterijer hotelaSanur Avenue Bali - ApartmanSanur Avenue Bali - Interijer hotelaSanur Avenue Bali - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01