ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sarrosa International Hotel and Residential Suites

Cabahug Street, Ayala Access Road, Kasambagan, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba Sarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba Sarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba Sarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba Sarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba Sarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba Sarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba Sarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba Sarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba Sarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba Sarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 299
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 533recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (533)
Razvrstati po:
Noel K. Solo putnici Australia, 24. veljače 2015.
it was the best value for money

stall / clean/modern
8
it was really good and I will go back
Eun G. Solo putnici South Korea, 23. veljače 2015.
It was not bad.

location, comfort , service
4,7
It was not bad as a rule. one thing is that I felt inconveniet is air. The room that I stayed at is full of dust so I felt stuff in my throat. It needs fresh air when they clean the room.
Yvonne V. Parovi Philippines, 16. veljače 2015.
not bad

location value for money
7,3
Mathias K. Obitelji sa malom djecom Denmark, 30. siječnja 2015.
1.5 hour check in

hot water, decent bed, no more
3,3
Ridiculous staff. More than one hour to check us in. No water when we arrived, has to call twice to get it fixed. Gym out of order. Internet limited to 3 devices, slow and unstable. Than for we got discount through agoda. Lousy hotel. Not going back.
Craig D. Parovi Australia, 29. siječnja 2015.
Very average
4,7
The rooms were old and tired, the few times we tried to use the pool it was unavailable, once due to a birthday party for non-guests, the toilet paper was rationed to one roll per day and often we ran out. Would not stay there again.
Daniel F. Solo putnici Sweden, 29. siječnja 2015.
Cebu 2015

Staff, nice rooms, silent.
8
Nothing to complain about will stay here again.
Arlin E. Poslovni putnici Philippines, 27. siječnja 2015.
the hotel is so good for travelers

elegant clean accomodating
8,3
Very relaxing. I enjoyed much on my stay there for 2days enjoy the place and above above all it is nearby cebu business center
Cynthia P. Parovi Philippines, 11. siječnja 2015.
out of the way

food carpeted floor spacious
8
Great hotel, but as we found it is too far to travel to find a beach. The cost of taxi fares we may as well stayed in a beach resort and paid the extra money. No fault of the hotel, it was great, spacious rooms very comfortable and friendly helpful staff. Would stay there again but not if looking for a beach.
Robert C. Parovi Australia, 2. siječnja 2015.
Superb Hotel.

Price, Comfort, Style.
8
Vizarlene I. Solo putnici Philippines, 3. prosinca 2014.
room service staffs were very polite

Nice lobby,food,and rooms...
6
IT WAS VERY GOOD...

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sarrosa International Hotel and Residential Suites CebuSarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska sobaSarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska sobaSarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska sobaSarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska sobaSarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska sobaSarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska sobaSarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska sobaSarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska sobaSarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska sobaSarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska sobaSarrosa International Hotel and Residential Suites Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04