ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sayang Maha Mertha Hotel

Jalan Melasti, Lebak Bene, Legian Kelod, Legian, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bazen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska soba Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska soba Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Predvorje Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Vrt Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Okružje Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Restoran Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska soba Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bazen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska soba Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska soba Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/terasa Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska soba Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Bazen Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Eksterijer hotela Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Vrt
Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/terasa Sayang Maha Mertha Hotel Bali - Kupaonica
Područje Legian Broj soba: 70
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,4

od 999recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
6,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,1
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (999)
Razvrstati po:
Noor A. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 16. ožujka 2015.
Not as expected.

Hot shower, nice balcony, traditional balinese architecture
5,3
The room rate is inclusive of mosquitoes! The toilet is run down, misleading from the picture provided. Too simple breakfast.
Nur A. Grupe Malaysia, 11. ožujka 2015.
Terrible and horouble
2
I feel like stayin at boarding school. Old room, using old key, old cupboard, slow water pressure, small swimming pool, breakfast only get toast for free. The rest need to pay. The staff not friendly and did not prepare towel for my room.
Raymond B. Parovi Australia, 19. veljače 2015.
Outstanding value for money

Price, Bali style rooms, WiFi in rooms
8,7
Big rooms with TV, DVD, AC And WiFi in the deluxe rooms. We love the bali style deluxe rooms the best. You also get a modest fruit salad breakfast but additional items are available at a small additional cost. The restaurant has a wide range of tasty foods and very inexpensive prices. We ate in the hotel restaurant for several lunches. Recommended for the budget traveller - we love it.
Reuben M. Parovi Canada, 16. veljače 2015.
Sayang Maha Mertha Hotel

location
4,3
John K. Solo putnici Malaysia, 12. veljače 2015.
i dont come back any more

cheap
3,7
Needed to upgrades..
Sophie M. Solo putnici Australia, 9. veljače 2015.
Fantastic, well located budget accommodation

The staff, location, cleanliness, value, secure
9
I love the staff, such great value. And location is great. Close enough to party, quiet enough to relax. Weary walk to the beach. Airport is easily accessible too.
Zulfadli Z. Grupe Malaysia, 8. veljače 2015.
Just ok

Just ok
5,7
Henri L. Solo putnici Estonia, 5. veljače 2015.
Worst hotel I have ever been to

Good location
4
I was travelling on a tight budget until so far in Bali and some of those places where I stayed were really nice. was by far the worst hotel I have ever been in. The hotel itself look very worn by time and the pool was far from clean. My room smelled like mold or chemicals and was very dirty and worn as well. I stayed at a more expensive, apparently more luxurious room by accident but nothing seemed like it.
Mario R. Grupe Indonesia, 31. siječnja 2015.
Sayang Maha Mertha Hotel

Cheap. Quite strategic location. Friendly staffs.
6,7
It was good, compared to the price and everything. Despite the free breakfast only a plate of fruits and a toast, it was okay.
Truc V. Solo putnici Vietnam, 14. siječnja 2015.
Smelly room

location
3
The room was so smelly

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sayang Maha Mertha Hotel BaliSayang Maha Mertha Hotel Bali - BazenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska sobaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska sobaSayang Maha Mertha Hotel Bali - PredvorjeSayang Maha Mertha Hotel Bali - VrtSayang Maha Mertha Hotel Bali - OkružjeSayang Maha Mertha Hotel Bali - RestoranSayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska sobaSayang Maha Mertha Hotel Bali - BazenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska sobaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska sobaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/terasaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Gostinjska sobaSayang Maha Mertha Hotel Bali - BazenSayang Maha Mertha Hotel Bali - Eksterijer hotelaSayang Maha Mertha Hotel Bali - VrtSayang Maha Mertha Hotel Bali - Balkon/terasaSayang Maha Mertha Hotel Bali - Kupaonica


AS-AGWEB-3B08