ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sea Pearl Villas Resort

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sea Pearl Villas Resort Phuket - Bazen Sea Pearl Villas Resort Phuket - Dvorana za fitness Sea Pearl Villas Resort Phuket - Predvorje Sea Pearl Villas Resort Phuket - Pogled Sea Pearl Villas Resort Phuket - Predvorje Sea Pearl Villas Resort Phuket - Spa centar Sea Pearl Villas Resort Phuket - Bazen Sea Pearl Villas Resort Phuket - Restoran Sea Pearl Villas Resort Phuket - Okružje Sea Pearl Villas Resort Phuket - Okružje Sea Pearl Villas Resort Phuket - Okružje Sea Pearl Villas Resort Phuket - Bazen Sea Pearl Villas Resort Phuket - Pogled Sea Pearl Villas Resort Phuket - Dvorana za fitness Sea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/terasa Sea Pearl Villas Resort Phuket - Okružje
Sea Pearl Villas Resort Phuket - Okružje Sea Pearl Villas Resort Phuket - Okružje Sea Pearl Villas Resort Phuket - Pogled Sea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/terasa Sea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreacijski sadržaji Sea Pearl Villas Resort Phuket - Bazen Sea Pearl Villas Resort Phuket - Soba za sastanke Sea Pearl Villas Resort Phuket - Okružje Sea Pearl Villas Resort Phuket - Okružje Sea Pearl Villas Resort Phuket - Soba za sastanke Sea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/terasa Sea Pearl Villas Resort Phuket - Bazen
Područje Patong Broj soba: 188
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 1374recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (1374)
Razvrstati po:
Homeyra E. Grupe Bahrain, 21. listopada 2014.
Every thing was the best and i will say thank u

Good staff -good food-good service
10
5 nights
Homeyra E. Grupe Bahrain, 20. listopada 2014.
Grate

Everythings the best
10
Soooo nice
Sherman O. Parovi Singapore, 14. listopada 2014.
Excellent hotel with good service attitude

Spacious room, Private location & friendly staffs
8,7
We stayed in the 1 bedroom suite and it was really comfortable & made us feel like we're at home. The Jacuzzi is cold by the way so we didn't use it much ( used it once & we were shivering like mad ). One of the staff Minnie who showed us to our room was really friendly & helpful. It's hard nowadays to find people who are genuinely people oriented in the service line & we really appreciate that (:
Julian B. Parovi France, 10. listopada 2014.
Beautiful

big room, private jacuzy, big hotel
9,3
Jamie S. Parovi Australia, 2. listopada 2014.
Peaceful and beautiful surrounds

Quiet, Jacuzzi, Gardens
10
Lovely stay. Great staff and well appointed room.
Kiana S. Parovi Australia, 27. rujna 2014.
beautiful

location,staff, room
9,3
was beautiful
Weiqi L. Parovi Singapore, 20. rujna 2014.
Excellent service and friendly staff

Services, cleanliness and facilities
8,7
My stay in this villa was extremely pleasant. The staff and manager named Nicky was super helpful and well English spoken. No communication breakdown between us. However, their jaccuzzi should use warm water, thou weather quite hot. Overall, nothing to complain and ask for more. Breakfast wise, limited selection, but basic breakfast still good.
Swee P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. rujna 2014.
enjoy

good staff
10
very nice, comfortable, clean...
Teo Z. Solo putnici Malaysia, 17. rujna 2014.
hilltop hideaway was amazing

beautiful room..great tub n fun jacuzzi ..shuttle fab idea
9,3
Wonderful time
Chiaw H. Parovi Malaysia, 16. rujna 2014.
Very Impressive

Staff, room and location
9
we were happy with our stay. will be backed whenever we are in Phuket going gorward.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sea Pearl Villas Resort PhuketSea Pearl Villas Resort Phuket - BazenSea Pearl Villas Resort Phuket - Dvorana za fitnessSea Pearl Villas Resort Phuket - PredvorjeSea Pearl Villas Resort Phuket - PogledSea Pearl Villas Resort Phuket - PredvorjeSea Pearl Villas Resort Phuket - Spa centarSea Pearl Villas Resort Phuket - BazenSea Pearl Villas Resort Phuket - RestoranSea Pearl Villas Resort Phuket - OkružjeSea Pearl Villas Resort Phuket - OkružjeSea Pearl Villas Resort Phuket - OkružjeSea Pearl Villas Resort Phuket - BazenSea Pearl Villas Resort Phuket - PogledSea Pearl Villas Resort Phuket - Dvorana za fitnessSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/terasaSea Pearl Villas Resort Phuket - OkružjeSea Pearl Villas Resort Phuket - OkružjeSea Pearl Villas Resort Phuket - OkružjeSea Pearl Villas Resort Phuket - PogledSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/terasaSea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiSea Pearl Villas Resort Phuket - BazenSea Pearl Villas Resort Phuket - Soba za sastankeSea Pearl Villas Resort Phuket - OkružjeSea Pearl Villas Resort Phuket - OkružjeSea Pearl Villas Resort Phuket - Soba za sastankeSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/terasaSea Pearl Villas Resort Phuket - BazenSea Pearl Villas Resort Phuket - OkružjeSea Pearl Villas Resort Phuket - Gostinjska sobaSea Pearl Villas Resort Phuket - Spa centarSea Pearl Villas Resort Phuket - RestoranSea Pearl Villas Resort Phuket - Gostinjska sobaSea Pearl Villas Resort Phuket - KupaonicaSea Pearl Villas Resort Phuket - RestoranSea Pearl Villas Resort Phuket - Spa centarSea Pearl Villas Resort Phuket - Balkon/terasaSea Pearl Villas Resort Phuket - OkružjeSea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreacijski sadržajiSea Pearl Villas Resort Phuket - Spa centarSea Pearl Villas Resort Phuket - PredvorjeSea Pearl Villas Resort Phuket - Gostinjska sobaSea Pearl Villas Resort Phuket - Gostinjska sobaSea Pearl Villas Resort Phuket - Gostinjska sobaSea Pearl Villas Resort Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A04