Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sea Sun Sand Resort & Spa

254 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Bazen Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Bazen Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Bazen Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Bazen Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Bazen Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Bazen Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Bazen Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Vruća kupka Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Bazen Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Bazen Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Bazen Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Spa centar
Područje Patong Broj soba: 240
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 840recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (840)
Razvrstati po:
Ng K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 28. srpnja 2015.
We are definately coming back soon

Awesome room great ambience at pool great pathway walking in or out to main lobby
9,7
This place will make u wana go back again & again & again😊 our kids love this place so much, they spent more time in room "busy with jacuzzi" or hours of water play at the pool! Although walking from front desk to room may take a lil distance....n need 3 different lifts to our room...we enjoyed every single step of it. All the greens, flowers or water features actualy makes u feel "it is not far" afterall😁 we hv stayed in other hotels during our previous trips to phuket but this is the only place we stayed that makes us wana go back again and stay at 3S again.
Prijavi ovu recenziju
Chin K. Parovi Malaysia, 21. srpnja 2015.
GOOD HOTEL

NICE , CLEAN , LOCATION
6
VERY NICE HOTEL
Prijavi ovu recenziju
Shuai C. Parovi China, 20. srpnja 2015.
Stay Review

1. Interesting and engaging activities every Mon, Wed and Fri. 2. Beautiful and taken away view. 3. Friendly and humorous staff.
8,7
It is one of the best hotels I ever stayed among the few hotels among the countries I went for. Great and prompt assistance was provided by the staff when I encountered problems. We really enjoyed our stay here. However, we found our room D106 rather dim in its lighting which we thought it could be improved.
Prijavi ovu recenziju
Mohamed K. Solo putnici India, 19. srpnja 2015.
Very nice

Good room service
9,7
Very peaceful
Prijavi ovu recenziju
Xiaohui C. Grupe Malaysia, 15. srpnja 2015.
Pleasant stay, will definitely go back again

helpful staff, clean room and nice view
8,3
Prijavi ovu recenziju
Ngo M. Solo putnici Vietnam, 25. lipnja 2015.
Smelly from garden, staffs not well train

Quiet,
6,3
Prijavi ovu recenziju
Mar N. Parovi Singapore, 17. lipnja 2015.
Nice deluxe jacuzzi room

Facing the ocean with nice jacuzzi at the balcony
8
Pleasant stay
Prijavi ovu recenziju
Shelley H. Solo putnici Canada, 14. lipnja 2015.
not a 4 star

nothing
5,3
It was disappointing
Prijavi ovu recenziju
Wei Y. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 14. lipnja 2015.
Breakfast is amazing

View , breakfast , service
7,7
It was great. The front desk staffs were helpful. We booked a sea view room and really get a great sea view. Satisfied!
Prijavi ovu recenziju
Zaheera Z. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. lipnja 2015.
Stayed in 3S

near to the patong beach, mosque and halal foods.
7
The hotel is clean and in good condition. However, I found a strand of human hair inside the cinnabon. The day before it was eyelashes inside food (at dessert section). I hope the hotel management enforces cleanliness during food preparation.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sea Sun Sand Resort & Spa PhuketSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BazenSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BazenSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BazenSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BazenSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BazenSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BazenSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BazenSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Vruća kupkaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BazenSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BazenSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BazenSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Spa centarSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Spa centarSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Spa centarSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Spa centarSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PredvorjeSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Plesna dvoranaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestoranSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestoranSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestoranSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestoranSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestoranSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PogledSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PogledSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - OkružjeSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - BazenSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PogledSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PogledSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - PogledSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01