Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sea Turtle House

Lo-oc, White Beach - Saavedra, Moalboal, Cebu, Philippines, Moalboal, Moalboal, Filipini 6032 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : STH
Sea Turtle House Moalboal - Pogled Sea Turtle House Moalboal - Obližnje atrakcije Sea Turtle House Moalboal - Dječji klub Sea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotela Sea Turtle House Moalboal - Plaža Sea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotela Sea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotela Sea Turtle House Moalboal - Okružje Sea Turtle House Moalboal - Okružje Sea Turtle House Moalboal - Okružje Sea Turtle House Moalboal - Okružje Sea Turtle House Moalboal - Gostinjska soba Sea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotela Sea Turtle House Moalboal - Gostinjska soba Sea Turtle House Moalboal - Gostinjska soba Sea Turtle House Moalboal - Gostinjska soba
Sea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotela Sea Turtle House Moalboal - Plaža Sea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotela Sea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotela Sea Turtle House Moalboal - Restoran Sea Turtle House Moalboal - Hrana i piće Sea Turtle House Moalboal - Sport i aktivnosti Sea Turtle House Moalboal - Obližnje atrakcije Sea Turtle House Moalboal - Pogled Sea Turtle House Moalboal - Okružje Sea Turtle House Moalboal - Obližnje atrakcije Sea Turtle House Moalboal - Obližnje atrakcije
Područje Moalboal Broj soba: 7
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 110recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,2
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (110)
Razvrstati po:
Reynaldo E. Grupe Philippines, 19. srpnja 2015.
Awesome Hideaway

Very private, Relaxing and Nature Friendly
7,7
Last visit was actually my second stay and experience was better than what i have expected. What i like most at Sea Turtle House is the privacy of the place, not overcrowded as compared to other resorts. Best suited for relaxation for those looking for a quiet and serene environment. Will visit the place again for my xmas vacation..
Prijavi ovu recenziju
Melinda M. Grupe Philippines, 29. lipnja 2015.
average

quiet location, fantastic terrace, great staff service
6,3
There were some good points, but the bad points outweigh the good ones... Good: - i chose this resort because i wanted a quiet location and it delivered. - the terrace outside the room was just fantastic! you could dine outside overlooking the sea. - the staff were very courteous and quick to respond Bad: - it wasn't as clean as i wanted to... i saw a roach. - the extra bed (like a sofa bed) was terribly uncomfortable, it gave me a back ache.
Prijavi ovu recenziju
Cristine C. Grupe Philippines, 18. svibnja 2015.
Sea turtle

Quiet, friendly staffs, clean rooms
7,3
Far from the road, you have to ride a tricycle for 15 min just to go to the main road. Food are overpriced but if you're looking for a quiet place with no distraction, sea turtle house is perfect.
Prijavi ovu recenziju
Danica B. Grupe Canada, 9. svibnja 2015.
A bit disappointed

The staff - super helpful
4
Arrived late (about 11pm) and had accidentally only registered one guest for a family room which can sleep 6. Manager was unaccomidating and rude, charged us more and switched us to two separate rooms - which Turned out to only sleep 3. Thankfully the other staff were helpful and brought us foamies to sleep on. Hostel was hard to find and quite far from town so we left early the next morning.
Prijavi ovu recenziju
Seonghyeong W. Obitelji sa malom djecom South Korea, 5. travnja 2015.
nice resort

beach, price, staff
6
It was nice experience
Prijavi ovu recenziju
Stephen O. Parovi United States of America, 4. travnja 2015.
Rustic

Close to the ocean, the View, good price
7,3
Stay was enjoyable . Restaurant prices were over the top. If they had been comparable to Panagsama Beach restaurant prices we might have eaten more at Sea Turtle House. 300 PHPesos for Spagetti bolonaise??Its an insult to guests!!!
Prijavi ovu recenziju
Ling A. Parovi Malaysia, 14. ožujka 2015.
Nice place to have a retreat and escape from city

Place that is very suitable for retreat and enjoy the nature of the earth. And behind the sea turtle house is the white beach which you can snorkeling there, and you can see turtle if you are lucky
9
Prijavi ovu recenziju
Simon H. Parovi Malaysia, 10. ožujka 2015.
Value for money

Friendly staff, clean rooms and strategic location for sea activities e.g snorkeling and diving.
8,7
Place was value for money. The roads leading to the hotel were bumpy and rocky but it is generally the case for the other resorts within the area. We arrived very late but the staff still managed to put a smile for us and welcome us to our room. The rooms are simple and sufficient for a good night's sleep. Moalboal in general is ideal for peeps interested in diving and snorkeling and the place is not too commercialised.thus we managed to get a peaceful and quiet stay near the beautiful sea.
Prijavi ovu recenziju
Werner D. Solo putnici Germany, 8. ožujka 2015.
no turtels at turtel house

quiet
5
if you want to eat you wait 1 hour untill food is ready. You see no turtels you book breakfast but you have to pay extra 150 pesso
Prijavi ovu recenziju
Randolph T. Parovi United Kingdom, 12. veljače 2015.
Be aware

Sitting on the lower sun deck
2,7
Not as pleasant as it could have been
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sea Turtle House MoalboalSea Turtle House Moalboal - PogledSea Turtle House Moalboal - Obližnje atrakcijeSea Turtle House Moalboal - Dječji klubSea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotelaSea Turtle House Moalboal - PlažaSea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotelaSea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotelaSea Turtle House Moalboal - OkružjeSea Turtle House Moalboal - OkružjeSea Turtle House Moalboal - OkružjeSea Turtle House Moalboal - OkružjeSea Turtle House Moalboal - Gostinjska sobaSea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotelaSea Turtle House Moalboal - Gostinjska sobaSea Turtle House Moalboal - Gostinjska sobaSea Turtle House Moalboal - Gostinjska sobaSea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotelaSea Turtle House Moalboal - PlažaSea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotelaSea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotelaSea Turtle House Moalboal - RestoranSea Turtle House Moalboal - Hrana i pićeSea Turtle House Moalboal - Sport i aktivnostiSea Turtle House Moalboal - Obližnje atrakcijeSea Turtle House Moalboal - PogledSea Turtle House Moalboal - OkružjeSea Turtle House Moalboal - Obližnje atrakcijeSea Turtle House Moalboal - Obližnje atrakcijeSea Turtle House Moalboal - RestoranSea Turtle House Moalboal - OkružjeSea Turtle House Moalboal - Sport i aktivnostiSea Turtle House Moalboal - OkružjeSea Turtle House Moalboal - KupaonicaSea Turtle House Moalboal - OkružjeSea Turtle House Moalboal - OkružjeSea Turtle House Moalboal - OkružjeSea Turtle House Moalboal - PogledSea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotelaSea Turtle House Moalboal - Eksterijer hotelaSea Turtle House Moalboal - Sport i aktivnostiSea Turtle House Moalboal - Sport i aktivnostiSea Turtle House Moalboal - Sport i aktivnostiSea Turtle House Moalboal - Sport i aktivnostiSea Turtle House Moalboal - Sport i aktivnostiSea Turtle House Moalboal - UlazSea Turtle House Moalboal - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04