Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Seastone Private Pool Villas

38/44 moo 6 Kok tanod 8 , Cherng talay Talang , Bang Thao, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Seastone Pool Villas
Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Eksterijer hotela Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Eksterijer hotela Seastone Private Pool Villas Phuket - Okružje Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Bazen
Seastone Private Pool Villas Phuket - Kupaonica Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Ulaz
Područje Bang Thao Broj soba: 15

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 278recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
5,6
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (278)
Razvrstati po:
Tan H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 25. prosinca 2015.
Nice

The Pool is good and kid enjoy it
7,3
Prijavi ovu recenziju
Adrian C. Obitelji sa malom djecom Thailand, 17. prosinca 2015.
Live like a Pop Star

Privacy, food and peace.
10
Best to check in early as reception closes at 9pm.
Prijavi ovu recenziju
Almutasim A. Parovi Oman, 11. studenog 2015.
Very good in solitude and calm and relax

I liked the very hotel in all respects as it quiet. The decor was very nice and the breakfast was delicious
8
Very good
Prijavi ovu recenziju
Thomas T. Parovi Singapore, 25. listopada 2015.
Absolute privacy with your own personal pool

private pool, big living space, privacy
8
Enjoyed my stay thoroughly!
Prijavi ovu recenziju
Bok L. Parovi Hong Kong, 12. rujna 2015.
Stay away

Not too far from another better establishment.
3,3
I left after checking into the room and discovering it was nowhere near as nice as the photo made it out to be. Ended up going to another establishment not far away. I would rather give up the money I paid to have a decent experience.
Prijavi ovu recenziju
Cheng W. Grupe Hong Kong, 5. rujna 2015.
Good

Good
7,3
Prijavi ovu recenziju
Mohamed S. Parovi Jordan, 1. rujna 2015.
Nice place only for two days

Comfortable , private , relax
7,3
Good villa , nice swimming pool , aircondation not good , far away from city ,
Prijavi ovu recenziju
Ahmed K. Parovi Egypt, 26. kolovoza 2015.
Honeymoon experience

Pool , villa
8,7
Prijavi ovu recenziju
Nur H. Parovi Singapore, 14. kolovoza 2015.
Villlaaaaa~

Ummm
7,7
The villa is nice but sadly they didn't do any honeymoon decoration in our room which we already ask for it. Quite close to the airport. The foods is delicious! Overall is was great staying here.
Prijavi ovu recenziju
Chong C. Grupe Malaysia, 13. kolovoza 2015.
Out of expected

super large villa, cleanliness and super nice staff
7,7
We were in a 4 girls trip and decided to have a more luxurious last day for our trip. So we booked the 2-bedroom villa with private pool at Seastone. Unexpectedly, they upgrade us to 3-bedroom due to fully occupied for 2-bedroom, with bigger pool, bigger living room and kitchen utilities everything ready. Really cool! Could consider as a banglo in M'sia. In fact, it is just too low density and a lot of MOSQUITO! Quite afraid when it comes into night with definitely no one else except us in that area, feeding the mosquito.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Seastone Private Pool Villas PhuketSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Eksterijer hotelaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Eksterijer hotelaSeastone Private Pool Villas Phuket - OkružjeSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - BazenSeastone Private Pool Villas Phuket - KupaonicaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Ulaz


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06