ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Seastone Private Pool Villas

38/44 moo 6 Kok tanod 8 , Cherng talay Talang , Bang Thao / Laguna, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Seastone Pool Villas
Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Kupaonica Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Kupaonica Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Eksterijer hotela Seastone Private Pool Villas Phuket - Eksterijer hotela Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Bazen Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Bazen Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba
Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Kupaonica Seastone Private Pool Villas Phuket - Bazen Seastone Private Pool Villas Phuket - Okružje Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Kupaonica Seastone Private Pool Villas Phuket - Okružje Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba Seastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba
Područje Bang Thao / Laguna Broj soba: 15
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 223recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
5,5
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (223)
Razvrstati po:
Sinman W. Parovi Hong Kong, 31. kolovoza 2014.
Good

Good
10
Good
Wai K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 26. kolovoza 2014.
Nice Enviroment

1. Nice place 2. Nice service 3. Room rate is attractive
7,7
Generally good. It would be better if this villas has resturant
Maurice G. Obitelji sa malom djecom Egypt, 20. kolovoza 2014.
Cosy hidden and spacious

roomy, your own parking space, kind staff
8,7
We enjoyed staying at the 2 bedroom villa eventhough we suggest the pool to be cleaned more often especially before new guests check in. The staff was sweet, friendly, helpfull and kind. the villa is very clean and the houskeeping is fast and efficient. Good size kitchen was mostly what you need and big fridge. wifi access in the villas is good. entertainment system is good and many channels to watch. It was a good place we loved it!
Ahmed Y. Parovi Egypt, 15. kolovoza 2014.
perfect for honeymooners we enjoyed privacy

privacy, cost, private pool
7,3
Great
Kenneth D. Parovi Australia, 8. kolovoza 2014.
nice quite place to stay

quite, pool and service
9,7
Great
Christopher W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. lipnja 2014.
5 stars for the room

The space of the rooms, the lap pool and the size of the bathroom.
7,7
Overall it is a pleasant stay and not much to complaint about.
Fung T. Grupe Hong Kong, 9. lipnja 2014.
Nice Villa

Nice environment
7,7
The villa is a bit far away from the town and the main attractions, it is better to rent a car for whole day transport to save the transportation fee. The environment of the villa is good, however, the water supply of the villas is bad, the water is smelly, has impurity in the water and the water is yellow in color on the second and third day of stay. The villas was informed about the situation and the villas tried to repair it but the water condition didnt improve. We have to use bottle water to brush our teeth.
Fung T. Grupe Hong Kong, 9. lipnja 2014.
Hotel a bit far away

A quiet villas
8
The villas is a bit far away from the main attractions and the water quality is bad.
Chalermkwan J. Obitelji sa malom djecom Thailand, 25. svibnja 2014.
Ok

Room
8,7
ok my room is beautiful. Clean room but hotel far from the city
Lee C. Parovi Singapore, 4. svibnja 2014.
Fantastic stay with Seastone Pool Villas

Attentive staff which always have a smile, quiet surrounding, delicious breakfast
8,7
Fantastic. I would love to go back again for my stay if i travel to Phuket again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Seastone Private Pool Villas PhuketSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - KupaonicaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - KupaonicaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Eksterijer hotelaSeastone Private Pool Villas Phuket - Eksterijer hotelaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - BazenSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - BazenSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - KupaonicaSeastone Private Pool Villas Phuket - BazenSeastone Private Pool Villas Phuket - OkružjeSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - KupaonicaSeastone Private Pool Villas Phuket - OkružjeSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Eksterijer hotelaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Hrana i pićeSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska sobaSeastone Private Pool Villas Phuket - KupaonicaSeastone Private Pool Villas Phuket - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C01