Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Secret Cliff Villa

707 Patak Rd., Karon, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Bazen Secret Cliff Villa Phuket - Bazen Secret Cliff Villa Phuket - Bazen
Secret Cliff Villa Phuket - Bazen Secret Cliff Villa Phuket - Bazen Secret Cliff Villa Phuket - Bazen Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba Secret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba
Područje Karon Broj soba: 84
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 404recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (404)
Razvrstati po:
Tarida R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 27. kolovoza 2015.
beautiful hotel

good room nice view good staff
8
good
Prijavi ovu recenziju
Hannah P. Parovi New Zealand, 20. kolovoza 2015.
Good value for money.

Able to hire motorbike from hotel. Very helpful staff driving us to/from our room up a hill. Good food.
8,3
Good pick up service from the airport though surcharged. Aircon did not work at all the first night so was very uncomfortable but the staff fixed it the next day and was very pleasant after that.
Prijavi ovu recenziju
Yorina S. Grupe Indonesia, 11. kolovoza 2015.
good view

good view,,comfort,,good location
7
Nice
Prijavi ovu recenziju
Tong V. Parovi United States of America, 26. svibnja 2015.
Excellent

View, clean and friendly welcome
8
I first book deluxe ocean view but after the first night I realized the room is too far from the main office. I was asked for room change to sea view. I was able to do so with additional 1000 bath but I'm happy with my new room. It's was nice. Will stay again if I go back to Phuket
Prijavi ovu recenziju
Todd H. Parovi United States of America, 26. travnja 2015.
Not bad for $34.00

View-price-location
7,3
Was not bad but doors do not have air seals so the wild life runs in your room frogs, lizards, bugs. I didn't mind but my lady did.
Prijavi ovu recenziju
Koushik A. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 20. travnja 2015.
Great

Value of money
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Jeerapreeya N. Parovi Thailand, 30. ožujka 2015.
Good view point

Sea view
5,7
Prijavi ovu recenziju
Isham A. Parovi Singapore, 2. ožujka 2015.
Staff very Hospitable, Attentive & very Helpful

Excellence in Customer Service, view is an Absolute Beauty, Food at the Restaurant are Nice..
9
Overall the stay was G8, staffs at the reception area was attentive & helpful. The service staff tt ushers the guest like Ice as well as the rest are generally helpful & will render assistance when needed, they will send guess up to the villa by the buggy. The ONLY minus point will be the furniture tt needs to be refurbish. All in all our stay there was AWESOME!! You may also watch the sun settling in from the resort pool.. Wifi is Free, shuttle service provided but there's Only one timing which is 10am to Karon & 11am to Patong from resort n Return to resort from Karon will be at 4pm & 5pm for Patong.
Prijavi ovu recenziju
Johnville L. Grupe Philippines, 22. veljače 2015.
value for money!

nice view, good food, good service
6,7
Great!
Prijavi ovu recenziju
Bavani T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 15. veljače 2015.
GREAT !!!

GREAT LOCATION, STAFF ARE VERY FRIENDLY AND AND VALUE FOR MONEY
9,7
GREAT LOCATION, STAFF ARE VERY FRIENDLY AND AND VALUE FOR MONEY. HOPE TO STAY AGAIN THERE IF WE GO TO PHUKET. THE SUNSET WAS JUST AWESOME..
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Secret Cliff Villa PhuketSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06