Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Secret Cliff Villa

707 Patak Rd., Karon, Phuket, Tajland 83100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 421recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,8
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (421)
Razvrstati po:
Nipaporn N. Parovi Thailand, 26. prosinca 2015.
Location

Swimming Pool is nice
6,3
Prijavi ovu recenziju
Rachel J. Solo putnici United Kingdom, 12. prosinca 2015.
Great room and facilities,

room, view and massage
7,7
A great hotel, really beautiful room. Not accessible for people with any difficulties walking, was quite far from the lobby. The staff at the reception were helpful but did not follow through with the wake up call which was agreed. Overall a nice experience, a great massage. I would stay again.
Prijavi ovu recenziju
Jezreel O. Solo putnici Philippines, 15. rujna 2015.
Perfect Getaway!

Pool. Room. Location.
10
Well, what can I say. The hotel is just perfect for a getaway! Serene, quiet location with grat views! The pool? Uhhhhg... amazing! It's the best sunset I ever had why dipping in the pool!
Prijavi ovu recenziju
Tarida R. Obitelji sa malom djecom Thailand, 27. kolovoza 2015.
beautiful hotel

good room nice view good staff
8
good
Prijavi ovu recenziju
Hannah P. Parovi New Zealand, 20. kolovoza 2015.
Good value for money.

Able to hire motorbike from hotel. Very helpful staff driving us to/from our room up a hill. Good food.
8,3
Good pick up service from the airport though surcharged. Aircon did not work at all the first night so was very uncomfortable but the staff fixed it the next day and was very pleasant after that.
Prijavi ovu recenziju
Yorina S. Grupe Indonesia, 11. kolovoza 2015.
good view

good view,,comfort,,good location
7
Nice
Prijavi ovu recenziju
Tong V. Parovi United States of America, 26. svibnja 2015.
Excellent

View, clean and friendly welcome
8
I first book deluxe ocean view but after the first night I realized the room is too far from the main office. I was asked for room change to sea view. I was able to do so with additional 1000 bath but I'm happy with my new room. It's was nice. Will stay again if I go back to Phuket
Prijavi ovu recenziju
Todd H. Parovi United States of America, 26. travnja 2015.
Not bad for $34.00

View-price-location
7,3
Was not bad but doors do not have air seals so the wild life runs in your room frogs, lizards, bugs. I didn't mind but my lady did.
Prijavi ovu recenziju
Koushik A. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 20. travnja 2015.
Great

Value of money
8
Good
Prijavi ovu recenziju
Jeerapreeya N. Parovi Thailand, 30. ožujka 2015.
Good view point

Sea view
5,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Secret Cliff Villa PhuketSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - RestoranSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Spa centarSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - PredvorjeSecret Cliff Villa Phuket - BazenSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - PredvorjeSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - RestoranSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - Gostinjska sobaSecret Cliff Villa Phuket - PredvorjeSecret Cliff Villa Phuket - PredvorjeSecret Cliff Villa Phuket - Spa centarSecret Cliff Villa Phuket - RestoranSecret Cliff Villa Phuket - Spa centarSecret Cliff Villa Phuket - Spa centarSecret Cliff Villa Phuket - Spa centarSecret Cliff Villa Phuket - Dvorana za fitnessSecret Cliff Villa Phuket - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04