Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sedona Hotel Mandalay

No. 1, Junction of 26th and 66th Street, Chan Aye Tharzan Township, istočni Mandalay, Mandalay, Mjanmar (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Pogled Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Eksterijer hotela Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Eksterijer hotela Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Sadržaji Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Bazen Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Gostinjska soba Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Plesna dvorana Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Plesna dvorana Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Predvorje Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Soba za sastanke Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Soba za sastanke Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Plesna dvorana Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Restoran Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Plesna dvorana Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Restoran Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Restoran
Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Restoran Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Restoran Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Restoran Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Kafić Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Restoran Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Kafić Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Eksterijer hotela Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Pub/salon Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Bife Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Restoran Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Recepcija Sedona Hotel Mandalay Mandalay - Restoran
Područje istočni Mandalay Broj soba: 247

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,1

od 346recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (346)
Razvrstati po:
Christopher G. Poslovni putnici Myanmar, 3. veljače 2016.
2 day trip

location location location
6,3
ok but a bland hotel a pity for such a prime sutuation
Prijavi ovu recenziju
Jeannette N. Parovi United Kingdom, 24. siječnja 2016.
Great view!

Location location location
8
We enjoyed our stay at this hotel and the view from our room was amazing. Didn't like the bathroom with shower in bath and horrible shower curtain that stuck to you! Also was slippy . Good breakfast but found the dinning room in the evening to be dull and lifeless !!!!
Prijavi ovu recenziju
Stanley G. Parovi Australia, 3. siječnja 2016.
Reasonable hotel

Location, staff
8,3
Good. No complaints. Breakfast somewhat boring.
Prijavi ovu recenziju
Show C. Parovi Singapore, 2. siječnja 2016.
Rated Good for a 4-star hotel.

Locality, Large Room and Service
6,3
Hotel centrally located but time for further upgrade considering what it charges.Service is reasonable but always a problem during peak breakfast hour. Difficulty finding a table and short of staff. Wifi in public area is good but almost non existence in the room. I think this Singapore owned and run hotel can do a much better job consider it has only one other 4 stars to compete with in Mandalay. Overall stay is satisfactory as long as you manage your expectation.
Prijavi ovu recenziju
Sai A. Poslovni putnici Thailand, 1. siječnja 2016.
Good

Good
8,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Christian M. Parovi Germany, 29. prosinca 2015.
A good place in the centre of town

Pool, walking distances to hot spots, breakfast buffet
6
stayed one night for transit and over all a good hotel. a bit aged but still good. Staff could be better and comes across a bit unorganised and not as caring as we experienced it in other similar hotels.
Prijavi ovu recenziju
Zahid K. Parovi United Kingdom, 5. studenog 2015.
Fabulous view from Room 546

The view. Tony in Concierge.
7,7
Thanks to Tony we stayed in room 546 which has an amazing view especially at sunrise which made it worth staying here even as the hotel needs an upgrade.
Prijavi ovu recenziju
Bellum K. Poslovni putnici Singapore, 5. studenog 2015.
maximun 4.5 star

swimming pool , frontage and the fish pond
6,7
Satistify
Prijavi ovu recenziju
Matthew S. Poslovni putnici Malaysia, 1. studenog 2015.
Awesome place to unwind

Hospitality, comfort and excellent cuisine
8
Enjoyed the 3 days spent at the hotel though I wish I had more time to chill in my room. It was very pleasant and comfortable, food was great and staff hospitality was excellent. Would certainly recommend this hotel to any traveler, be it for business or leisure (if budget permits, of course).
Prijavi ovu recenziju
Eiei P. Solo putnici United States of America, 1. studenog 2015.
Location, Comfortable, Friendly, Helpful

Nice Stay
9,7
Location is perfect. Staffs are friendly and very helpful.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sedona Hotel Mandalay MandalaySedona Hotel Mandalay Mandalay - PogledSedona Hotel Mandalay Mandalay - Eksterijer hotelaSedona Hotel Mandalay Mandalay - Eksterijer hotelaSedona Hotel Mandalay Mandalay - SadržajiSedona Hotel Mandalay Mandalay - BazenSedona Hotel Mandalay Mandalay - Gostinjska sobaSedona Hotel Mandalay Mandalay - Plesna dvoranaSedona Hotel Mandalay Mandalay - Plesna dvoranaSedona Hotel Mandalay Mandalay - PredvorjeSedona Hotel Mandalay Mandalay - Soba za sastankeSedona Hotel Mandalay Mandalay - Soba za sastankeSedona Hotel Mandalay Mandalay - Plesna dvoranaSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - Plesna dvoranaSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - KafićSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - KafićSedona Hotel Mandalay Mandalay - Eksterijer hotelaSedona Hotel Mandalay Mandalay - Pub/salonSedona Hotel Mandalay Mandalay - BifeSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - RecepcijaSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - Hrana i pićeSedona Hotel Mandalay Mandalay - Gostinjska sobaSedona Hotel Mandalay Mandalay - Gostinjska sobaSedona Hotel Mandalay Mandalay - Gostinjska sobaSedona Hotel Mandalay Mandalay - ApartmanSedona Hotel Mandalay Mandalay - Luksuzni salonSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - RestoranSedona Hotel Mandalay Mandalay - Gostinjska sobaSedona Hotel Mandalay Mandalay - Luksuzni salonSedona Hotel Mandalay Mandalay - Rekreacijski sadržajiSedona Hotel Mandalay Mandalay - Gostinjska sobaSedona Hotel Mandalay Mandalay - KafićSedona Hotel Mandalay Mandalay - Gostinjska sobaSedona Hotel Mandalay Mandalay - Eksterijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02