ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Serene Resort Lipe

Moo7, T. Koh Saray, Muang, centar grada, Koh Lipe, Tajland 91000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Interijer hotela Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Eksterijer hotela Serene Resort Lipe Koh Lipe - Interijer hotela Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Eksterijer hotela Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Kupaonica Serene Resort Lipe Koh Lipe - Kupaonica Serene Resort Lipe Koh Lipe - Kupaonica Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba
Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Pogled Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba Serene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba
Područje centar grada Broj soba: 15
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,3

od 183recenzija

Vrijednost za novac:
6,2
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,4
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (183)
Razvrstati po:
Nora T. Solo putnici Singapore, 21. ožujka 2015.
Good location

Right in the middle of walking Street, near beach about 10 mins walk,
6
Clean towels daily Good location wifi connection is almost zero. . But the whole Island wifi itself is slow. .
Wipaphun C. Grupe Thailand, 25. veljače 2015.
Good accommodation

Staff friendliness
7
The only thing that annoyed us was the noise from the small bar in front of the resort at night but it wasn't that dramatic though. Overall stay was good.
Wipaphun C. Grupe Thailand, 25. veljače 2015.
Overall a good stay

Staff friendliness
7
We booked 2 rooms as we traveled in as a group. Overall stay was good and the uncle who managed the resort was friendly. Nothing was too much trouble.
Koontala P. Parovi Thailand, 8. veljače 2015.
Good Location

Location
7,7
The center of the island (along walking street) is the best location for me. I can walk less than 10 minutes to both Pattaya beach and Sunrise beach. It's not too far to walk to Sunset beach. This hotel is OK to stay. The only bad thing is that WIFI is useless.
Thiam H. Parovi Malaysia, 1. veljače 2015.
Easy Going Stay

location, casual, clean
7,3
Overall OK. Pay for what you stay. The only drawback was weak WIFI signal inside the rooms.
Adli S. Grupe Malaysia, 3. siječnja 2015.
A cosy guesthouse in the best area

location, food options, comfort
10
Serene (pronounced 'say-rey-ney') is a very comfortable guesthouse situated smacked in the middle of Walking Street, Koh Lipe's main vein. What I like the most about our room (Family room) is the position; We open the door and we are already at the Walking Street. And there's a 100 baht (USD3) cocktail bar right next to our room. Pattaya Beach and Sunrise Beach is just 3 minutes walk, while the Sunset Beach is about 10 minutes walk. Best location so far. I'd love to stay here again on my next visit.
Fabio K. Parovi Brazil, 3. siječnja 2015.
Good place

Good place
5,3
our stay was ok! No problems! Staff is ok, no breakfast, bad internet connection, the shower wasnt work well...very weak and in the toilet sometimes bad smell! But the room in general was ok! Next would try other place!
Kian S. Parovi Malaysia, 31. prosinca 2014.
Only location is good, the rest is bad

location, location, location
4
1. Water pressure was too low, ended up showering with the bidet hose used for washing buttocks. 2. Room was too small for 2 people. 3. Better options available at the same price.
Norfarida Y. Solo putnici Malaysia, 20. prosinca 2014.
Good Location and Friendly Staff

Clean, staff friendly and good location
7
Juang K. Parovi Malaysia, 1. prosinca 2014.
good n friendly staff

nothing much but staff
4,7
not really good to stay as next to the room is a bar shop. very noisy at night.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Serene Resort Lipe Koh LipeSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Interijer hotelaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Eksterijer hotelaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Interijer hotelaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Eksterijer hotelaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - KupaonicaSerene Resort Lipe Koh Lipe - KupaonicaSerene Resort Lipe Koh Lipe - KupaonicaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - PogledSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska sobaSerene Resort Lipe Koh Lipe - KupaonicaSerene Resort Lipe Koh Lipe - KupaonicaSerene Resort Lipe Koh Lipe - KupaonicaSerene Resort Lipe Koh Lipe - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C02