Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shamrock Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Shamrock Hotel Hong Kong - Okružje Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Apartman Shamrock Hotel Hong Kong - Apartman Shamrock Hotel Hong Kong - Apartman Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Kupaonica Shamrock Hotel Hong Kong - Kupaonica Shamrock Hotel Hong Kong - Ulaz Shamrock Hotel Hong Kong - Predvorje Shamrock Hotel Hong Kong - Predvorje
Shamrock Hotel Hong Kong - Predvorje Shamrock Hotel Hong Kong - Posao Centar Shamrock Hotel Hong Kong - Kafić Shamrock Hotel Hong Kong - Kafić Shamrock Hotel Hong Kong - Kafić Shamrock Hotel Hong Kong - Kafić Shamrock Hotel Hong Kong - Kafić
Područje Jordan Broj soba: 158
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2682recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2682)
Razvrstati po:
Noor H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 3. kolovoza 2015.
service was good

clean, nice and good location
6
Good hotel for a good rest
Prijavi ovu recenziju
Christopher T. Grupe Singapore, 3. kolovoza 2015.
Excellent location, good stay

Location, service and close proximity to good food
8
For almost all trips to HK, had always stayed at Shamrock hotel. As always, had a good stay at the hotel. To my pleasant surprise, they now have free WIFI; making my stay an even better one!
Prijavi ovu recenziju
Richard Y. Parovi Philippines, 2. kolovoza 2015.
okay

location, mrt access, courteous helpful staff
8
normal, nothing exceptional, room a bit small, twin beds joined into one is uncomfortable
Prijavi ovu recenziju
Kenny L. Parovi Australia, 2. kolovoza 2015.
Old hotel

Great location
4
Initially put us on 2bd floor which have construction going on from 9- 6 but I ask to change to better room. Very small room but comfortably.
Prijavi ovu recenziju
Khoo T. Parovi Malaysia, 31. srpnja 2015.
Central location, food, near to mtr, shopping

near to mtr, central location, valie for money
9,3
near to mtr. Near by have many many good food n shopping. Staff very very polite (marco will to help u everything) thanks for a great stay there
Prijavi ovu recenziju
Rodolfo E. Grupe Philippines, 31. srpnja 2015.
Nice location and the hotel accommodation is good.

Food, nice staff and room is good.
10
It was a pleasant stay. This is actually my second stay. The first one was more than ten years ago. I didn't realize that this hotel serves well. It is only in this recent visit that i appreciate that the hotel is quite good and food is much better than what i expected. It is inexpensive in general.
Prijavi ovu recenziju
Nyuk H. Poslovni putnici Malaysia, 28. srpnja 2015.
Best Location

Good location, near shopping, MRT and dining. Clean room and confortable. Kind staff in hotel lobby
7,7
The hotel staff upgrade my room when checked in, very appreciated. The room is clean, the bed is comfortable with no complaints. The lobby staff is very helpful if you need assistance.
Prijavi ovu recenziju
Chelsea E. Parovi Philippines, 28. srpnja 2015.
Great

Good location, clean and affordable
8,3
Satisfied
Prijavi ovu recenziju
Zhiqian H. Solo putnici Singapore, 27. srpnja 2015.
Good

Location, location, location
8,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Yoke P. Parovi Singapore, 26. srpnja 2015.
very helpful & friendly staffs. good room size.

room size, location and service
9
Very pleasant
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shamrock Hotel Hong KongShamrock Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaShamrock Hotel Hong Kong - OkružjeShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - ApartmanShamrock Hotel Hong Kong - ApartmanShamrock Hotel Hong Kong - ApartmanShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - KupaonicaShamrock Hotel Hong Kong - KupaonicaShamrock Hotel Hong Kong - UlazShamrock Hotel Hong Kong - PredvorjeShamrock Hotel Hong Kong - PredvorjeShamrock Hotel Hong Kong - PredvorjeShamrock Hotel Hong Kong - Posao CentarShamrock Hotel Hong Kong - KafićShamrock Hotel Hong Kong - KafićShamrock Hotel Hong Kong - KafićShamrock Hotel Hong Kong - KafićShamrock Hotel Hong Kong - Kafić


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02