ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shamrock Hotel

223 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shamrock Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Shamrock Hotel Hong Kong - Okružje Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Apartman Shamrock Hotel Hong Kong - Apartman Shamrock Hotel Hong Kong - Apartman Shamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Shamrock Hotel Hong Kong - Kupaonica Shamrock Hotel Hong Kong - Kupaonica Shamrock Hotel Hong Kong - Ulaz Shamrock Hotel Hong Kong - Predvorje Shamrock Hotel Hong Kong - Predvorje
Shamrock Hotel Hong Kong - Predvorje Shamrock Hotel Hong Kong - Posao Centar Shamrock Hotel Hong Kong - Kafić Shamrock Hotel Hong Kong - Kafić Shamrock Hotel Hong Kong - Kafić Shamrock Hotel Hong Kong - Kafić Shamrock Hotel Hong Kong - Hrana i piće Shamrock Hotel Hong Kong - Hrana i piće
Područje Jordan Broj soba: 158

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 2412recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,3
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (2412)
Razvrstati po:
Maria E. Parovi United States of America, 1. ožujka 2015.
Shamrock rocks!

Staff, location and cleanliness
8,7
I will definitely recommend the hotel. The staff are attentive specially there were two staff I would rate SUPERB! I wish I took their names but both were working on 2/28 but did not see them the day I left 3/01/15. I stayed 2/25 thru 3/01/15. I cannot thank them enough for their excellent service. Staff like these what makes us leave positive feedback. Thank you guys.
Yung T. Obitelji sa odraslom djecom India, 27. veljače 2015.
convenient

clean, convenient, comfortable
6,3
Gamika S. Poslovni putnici Sri Lanka, 27. veljače 2015.
very good supporting staff

very close to MTR/TAXI and convenient place.
9
pleasant environment and very good supporting staff. it'll be great if we get free WIFI in the room.
Hiew L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. veljače 2015.
Leisure Traveller

Staff Performance, Location and value of price
8
Is worth and prefer the staff performance (polite and helpful)
Hiew L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 26. veljače 2015.
Leisure Travellers

Location, value of money and comfortable
8
Worth, comfortable and having a group of helpful and polite staffs
Lee W. Parovi United Kingdom, 25. veljače 2015.
Great value hotel

Staff, breakfast buffet , location
9
Great all round Would recommend
Katherine R. Parovi Philippines, 23. veljače 2015.
Good customer review of shamrock hotel

Convenient because it is near the MTR. The place is clean. Good customer service.
10
I had a pleasant stay in shamrock. The bed is comfortable unlike other hotels and it is near the MTR i dont have to wlak that far to get home or go somewhere else. And there are a lot of shops nearby.
Frederic P. Solo putnici France, 22. veljače 2015.
Great

Staff
8,3
Christopher B. Parovi Ireland, 22. veljače 2015.
It was very good

It was so nice
10
The staff are very nice
Nam T. Parovi United States of America, 20. veljače 2015.
The Shamrock hotel in Jordan

Location, cleanliness and staffs
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shamrock Hotel Hong KongShamrock Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaShamrock Hotel Hong Kong - OkružjeShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - ApartmanShamrock Hotel Hong Kong - ApartmanShamrock Hotel Hong Kong - ApartmanShamrock Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaShamrock Hotel Hong Kong - KupaonicaShamrock Hotel Hong Kong - KupaonicaShamrock Hotel Hong Kong - UlazShamrock Hotel Hong Kong - PredvorjeShamrock Hotel Hong Kong - PredvorjeShamrock Hotel Hong Kong - PredvorjeShamrock Hotel Hong Kong - Posao CentarShamrock Hotel Hong Kong - KafićShamrock Hotel Hong Kong - KafićShamrock Hotel Hong Kong - KafićShamrock Hotel Hong Kong - KafićShamrock Hotel Hong Kong - Hrana i pićeShamrock Hotel Hong Kong - Hrana i piće


AS-AGWEB-3B02