Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shangri-La Hotel

Jl. Mayjend Sungkono 120, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60256 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastanke Shangri-La Hotel Surabaya - Recepcija Shangri-La Hotel Surabaya - Restoran Shangri-La Hotel Surabaya - Restoran Shangri-La Hotel Surabaya - Restoran Shangri-La Hotel Surabaya - Bazen Shangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvorana Shangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvorana Shangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvorana Shangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvorana Shangri-La Hotel Surabaya - Bazen Shangri-La Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržaji Shangri-La Hotel Surabaya - Predvorje Shangri-La Hotel Surabaya - Pub/salon Shangri-La Hotel Surabaya - Predvorje Shangri-La Hotel Surabaya - Restoran
Shangri-La Hotel Surabaya - Restoran Shangri-La Hotel Surabaya - Spa centar Shangri-La Hotel Surabaya - Spa centar Shangri-La Hotel Surabaya - Bazen Shangri-La Hotel Surabaya - Predvorje Shangri-La Hotel Surabaya - Apartman Shangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastanke Shangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastanke Shangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastanke Shangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska soba Shangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastanke Shangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastanke
Područje Surabaya Centar Broj soba: 368

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 293recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (293)
Razvrstati po:
Aminah A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. veljače 2016.
A Pleasant Stay

The excellent service of the staff, The Resort like Ambience and The wonderful SPA treatment
7,7
Despite the fact that my young daughter was unwell and had a high fever, our stay was by far a relaxing one pleasant one. We stayed indoors most of the time and went out to the nearest shopping centre to chill out.
Prijavi ovu recenziju
Nur A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 3. siječnja 2016.
Amazing stay yet again!

Friendly hotel staff, food variety at Jamoo & the ambiance
10
This is the second time we're staying at Shangri La Surabaya and we're as impressed by their service as the first time we came. We always look forward to an amazing stay with Shangri La Surabaya and they have not disappointed us at all. They deserve being a 5 star hotel definitely. Thank you Shangri La Surabaya. We'll definitely be back again.
Prijavi ovu recenziju
Gisela F. Grupe Indonesia, 29. studenog 2015.
the toilet flush is jammed and the bathub as well

its clean, convinient
7
The toilet was jammed and the bathub as well for few days that I stay there, the food is okay,
Prijavi ovu recenziju
Eristiana B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. listopada 2015.
kamarnya masih konvensional

good food, best pool, helpful staff
8,7
had a great restaurant, nice and helpful staff but the room still conventional. need upgrading in room decor so that customer feels worth staying here.
Prijavi ovu recenziju
Fernand S. Poslovni putnici Indonesia, 8. listopada 2015.
Luxurious and Comfy

Food, Staff and ambience
9,7
Just a short, nice and comfy stay
Prijavi ovu recenziju
Siim S. Parovi Estonia, 10. kolovoza 2015.
Great! A Shangri-La true to its name :)

Couples relaxing, sauna/spa, food
10
Prijavi ovu recenziju
Joanna C. Poslovni putnici Singapore, 5. kolovoza 2015.
Great stay for business trip

Location, Safety, Value
8,7
The stay was great. Ideal place for meetings. Clean room and comfortable bed
Prijavi ovu recenziju
Budi G. Poslovni putnici Indonesia, 25. lipnja 2015.
Hotel ok

Ok ok ok hotel
5,7
Prijavi ovu recenziju
Hakrok C. Poslovni putnici South Korea, 11. lipnja 2015.
Little bit old but comfortable

Calm, clean, comfortable
8
Hotel is kinda old but can feel comfortable. Breakfast is not so good, during 4-stayed-mornings, everyday almost same.
Prijavi ovu recenziju
Lee Y. Poslovni putnici Singapore, 31. svibnja 2015.
Best hotel in Surabaya

Nicely decorated hotel with comfortable furnishing and good amenities
9
I always enjoy my stay at Shangrila and I would reckon that it is the best hotel in Surabaya
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shangri-La Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - RecepcijaShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - BazenShangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvoranaShangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvoranaShangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvoranaShangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvoranaShangri-La Hotel Surabaya - BazenShangri-La Hotel Surabaya - Rekreacijski sadržajiShangri-La Hotel Surabaya - PredvorjeShangri-La Hotel Surabaya - Pub/salonShangri-La Hotel Surabaya - PredvorjeShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - Spa centarShangri-La Hotel Surabaya - Spa centarShangri-La Hotel Surabaya - BazenShangri-La Hotel Surabaya - PredvorjeShangri-La Hotel Surabaya - ApartmanShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska sobaShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska sobaShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - BazenShangri-La Hotel Surabaya - ApartmanShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska sobaShangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska sobaShangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska sobaShangri-La Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - Interijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - Spa centarShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - Luksuzni salonShangri-La Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessShangri-La Hotel Surabaya - ApartmanShangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvoranaShangri-La Hotel Surabaya - BazenShangri-La Hotel Surabaya - Interijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - Interijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - SadržajiShangri-La Hotel Surabaya - Luksuzni salonShangri-La Hotel Surabaya - Spa centar


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07