Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shangri-La Hotel

Jl. Mayjend Sungkono 120, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija 60256

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 303recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
8,2
Sve recenzije (303)
Razvrstati po:
Diana Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 27. ožujka 2016.
Recommended
5,3
Everything okeyy,,, we luv horizon club lounge here thx
Prijavi ovu recenziju
Soedradjat S. Parovi Indonesia, 20. ožujka 2016.
Great Hotel, great stuff.
5,7
Traffic outside hotels are bad...breakfast is so so..
Prijavi ovu recenziju
Leander C. Parovi Philippines, 13. ožujka 2016.
Best for Weekend Retreat
5,7
One of the best places to stay for a weekend of relaxation. Good food and excellent service. Get an upgrade to enjoy club privileges.
Prijavi ovu recenziju
Servando A. Solo putnici Philippines, 12. ožujka 2016.
=)
5,7
;)
Prijavi ovu recenziju
Aminah A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. veljače 2016.
A Pleasant Stay

The excellent service of the staff, The Resort like Ambience and The wonderful SPA treatment
7,7
Despite the fact that my young daughter was unwell and had a high fever, our stay was by far a relaxing one pleasant one. We stayed indoors most of the time and went out to the nearest shopping centre to chill out.
Prijavi ovu recenziju
Nur A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 3. siječnja 2016.
Amazing stay yet again!

Friendly hotel staff, food variety at Jamoo & the ambiance
10
This is the second time we're staying at Shangri La Surabaya and we're as impressed by their service as the first time we came. We always look forward to an amazing stay with Shangri La Surabaya and they have not disappointed us at all. They deserve being a 5 star hotel definitely. Thank you Shangri La Surabaya. We'll definitely be back again.
Prijavi ovu recenziju
Monica T. Grupe Indonesia, 1. siječnja 2016.
Nice hotel for new year celebration

Staff n environment n food all good
8
Really nice to get horizon floor so we can enjoy all u can drink wine n coffee n snack at horizon lounge
Prijavi ovu recenziju
Jaime B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 27. prosinca 2015.
Ho Ho Ho Holiday
5
Took my wife and young daughter for a Christmas holiday. Our stay was very relaxing. The extra portable bed was provided without cost which my daughter loved. The buffet was great. Service all around is terrific. Had a problem with the TV and a hotel technician was at our room within 15 minutes. Relaxing cabanas by the pool for daddy and a kiddy pool for daughter plus other activities for kids.
Prijavi ovu recenziju
Gisela F. Grupe Indonesia, 29. studenog 2015.
the toilet flush is jammed and the bathub as well

its clean, convinient
7
The toilet was jammed and the bathub as well for few days that I stay there, the food is okay,
Prijavi ovu recenziju
Eristiana B. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. listopada 2015.
kamarnya masih konvensional

good food, best pool, helpful staff
8,7
had a great restaurant, nice and helpful staff but the room still conventional. need upgrading in room decor so that customer feels worth staying here.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Shangri-La Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - RecepcijaShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - BazenShangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvoranaShangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvoranaShangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvoranaShangri-La Hotel Surabaya - Plesna dvoranaShangri-La Hotel Surabaya - BazenShangri-La Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - Interijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - Interijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - Interijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - Interijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - OkružjeShangri-La Hotel Surabaya - OkružjeShangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska sobaShangri-La Hotel Surabaya - Spa centarShangri-La Hotel Surabaya - Eksterijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - Interijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - Interijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska sobaShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska sobaShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Interijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - Soba za sastankeShangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska sobaShangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska sobaShangri-La Hotel Surabaya - Gostinjska sobaShangri-La Hotel Surabaya - Dvorana za fitnessShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - Interijer hotelaShangri-La Hotel Surabaya - RestoranShangri-La Hotel Surabaya - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C05