Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shangri-La's Mactan Resort and Spa Cebu

Punta Engano Road | P.O. Box 86 , Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Bazen Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Vrt Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Pogled Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Okružje Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Pogled Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Interijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Interijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastanke Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastanke Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastanke Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Restoran
Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 530
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 1187recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1187)
Razvrstati po:
Jung T. Solo putnici South Korea, 24. lipnja 2015.
Best spot in Cebu

Great facilaties
10
Great
Gilbert L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. lipnja 2015.
Fun place indeed!

The resort amenities, food and staff.
8,7
We had a blast at the resort. A really nice place for fun filled weekend. We missed the barbecue dinner night with a cultural show due to the rains. It could have been the highlight of the whole experience.
Arlene O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. lipnja 2015.
Relaxing ambiance! Enjoyed snorkling with my sea a

Courteous staff! Comfy room
8
Elias O. Parovi Philippines, 21. lipnja 2015.
Expensive but worth the money

Very well kept grounds and facilities. Scrumptious food. Friendly and attentive staff.
10
Unforgettable
Lulemae E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. lipnja 2015.
Excellent

Good food; good staff; clean room
8
Very good stay and great staff
Anthony F. Poslovni putnici Philippines, 6. lipnja 2015.
Good

Good food, good service, room clean
8,7
Not really convenient for the transportation to ,from hotel to the city, no taxi. Transportation cost is a bit unreasonable
Myra L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. lipnja 2015.
The best, its paradise.

The beach, the foods, the staff, the hotel
9,7
The best, excellent, a place you'll be proud to recommend.I enjoyed my stay, the beach was superb, there were a lot of fishes, even in the shoreline, the swimming pool, the garden, the cowrie, its so amazing. The foods, super duper, I like it. The hotel room, my room faced the ocean, its so panoramic and romantic. It's paradise and I will surely be back in this hotel.
Mary A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. lipnja 2015.
:)

Ambiance, Staff, food
9,3
It was good. Relaxing ambiance, friendly staffs and great food
Jestoni P. Parovi Philippines, 1. lipnja 2015.
Great resort in Mactan!

Amenities, Food outlets, ambience
9,3
We stayed at Shangrila's Mactan Resort and Spa and we enjoyed our stay. The resort is just a 15-minute ride from the airport. The resort's lobby is so grand and imposing even though there were a lot of people checking in when we arrived. We had our prenup shoot in the resort as well which made us appreciate more the resort. As it is, the resort is a destination by itself. Their pools are so inviting and their beach, stunning. Our room's large but we had to request bedroom slippers as we did not find any. One sad thing though, they failed to greet my fiancee on her birthday last June 1. It was quite unexpected for a resort which is known in the hospitality industry for its service deluxe to forget something like this. The front desk supervisor even asked for the birthday of my fiancee (my room companion) which I registered when we checked-in.
Jason K. Obitelji sa malom djecom Philippines, 18. svibnja 2015.
overnight experience

the pool food and the ambiance
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu CebuShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - BazenShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - VrtShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - PogledShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - OkružjeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - PogledShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Interijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Interijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastankeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastankeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastankeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - RestoranShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Luksuzni salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6C04