ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shangri-La's Mactan Resort and Spa Cebu

Punta Engano Road | P.O. Box 86 , Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Bazen Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Vrt Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Pogled Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Okružje Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Pogled Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Interijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Interijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastanke Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastanke Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastanke Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Restoran
Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan Broj soba: 530
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 1151recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1151)
Razvrstati po:
Joselito B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 15. travnja 2015.
Excellent hotel and resort

Excellent facility. Fantastic food. Great variety of activities for everyone.
9,3
Overall a memorable experience. My parents and my children had a grand time. Would definitely come back. I highly recommend!
Natalie R. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 13. travnja 2015.
Great family holiday

Service setting facilities
9
Such a great family holiday .. Ticks most boxes for a relaxing break!
Steven S. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 12. travnja 2015.
Awesome Place!

Great people!
8,7
Just great!
Philip C. Solo putnici Australia, 10. travnja 2015.
Ok, but nothing special - especially for the price

Sunsets, pool, beach
6,3
It was okay. I usually stay in koh samui but thought I'd try somewhere different. It got off to a bad start - the check in process was ridiculous. Stood in line for 90 minutes! Got my room at 3pm, but still no bag by 6pm. In the end, I went downstairs and got it myself. Standard buffet was way too expensive. In fact, I felt like I was being gouged at every opportunity.
Rosalinda L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. travnja 2015.
relaxing stay

staff were friendly, comfortable stay, lots to do
9
Alen B. Grupe Australia, 6. travnja 2015.
shock
2,3
Filthy rooms. The bookings are not even looked at until you arrive and rooms never ready. Not once but 3 times in a row.
Beverly I. Parovi Philippines, 6. travnja 2015.
Great stay

Perfect spot, well-trained staff, great service
8,7
It was another fantastic stay though they have to improve the quality and taste of the steak they serve.
Solanki N. Obitelji sa malom djecom India, 5. travnja 2015.
Superb

location Is best , pool and water activities are awesome , food is really really good
9,3
It was Perfect and for sure plan again . Kids enjoyed a lot
Krystal M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
1 of the best family destination resorts in Phils.

Amenities such as Pool, Kids' Adventure Zone, and the Spa
9,7
It was fun-filled and relaxing at the same time for me and my tot.
Paul M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. travnja 2015.
vecation

beach, food and the pool :)
9,7
Our stay with my family was great! Didnt expect the beach was that nice. My kids enjoyed the pool and the amenities. Got a small problem but worked out pretty well :)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu CebuShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - BazenShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - VrtShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - PogledShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - OkružjeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - PogledShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Interijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Interijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastankeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastankeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Soba za sastankeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - RestoranShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Cebu - Luksuzni salon


AS-AGWEB-3B02