Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shangri-La's Mactan Resort and Spa Cebu

Punta Engano Road | P.O. Box 86 , Mactan Island, Mactan Island, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Bazen Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Vrt Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Pogled Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Okružje Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Pogled Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Interijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Interijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Eksterijer hotela Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Soba za sastanke Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Soba za sastanke Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Soba za sastanke Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Restoran
Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centar Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska soba Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska soba
Područje Mactan Island Broj soba: 530
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,7

od 1201recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,1
Udobnost/standard sobe:
9,1
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1201)
Razvrstati po:
Anthony R. Parovi United Kingdom, 12. srpnja 2015.
Lots of activities

There was plenty to do and the staff were very friendly. We had an Ocean Wing Executive room on the 8th floor which had a lovely view although the room itself was slightly tired.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Irma G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. srpnja 2015.
Good Fun by the Beach

Spa, Kids Pool and Kids Indoor Play area
7,3
Shangrila Mactan is a great resort to stay at, especially if you have small kids. The water play area and indoor play area were fantastic. The spa was also really good. My only complaint would be the quality of the food at the buffet. There's plenty to choose from, but the quality wasn't great.
Prijavi ovu recenziju
Napoleon O. Solo putnici Australia, 8. srpnja 2015.
Great resort

Selection of food, great and helpful staff, detail to attention
7,7
Great and enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Ma C. Parovi Philippines, 6. srpnja 2015.
Fine amenities but favors foreigners

Food, comfort and amenities.
5
Stay was just fine, been here a lot of times. I just observed staff are giving much attention to foreigners than locals. I just wish that all guests regardless of color will be given equal treatment. Reception needs more training in handling guest requests and wish to be consistent on their policies.
Prijavi ovu recenziju
Ng C. Parovi Hong Kong, 5. srpnja 2015.
Noisy and overcrowded hotel
5
We stayed at this hotel for 5 nights at the mainwing and booked via Agoda for its 5-star rated and its brand name. Unfortunately we just couldn't sleep well each night because of the noise from the hallway. The room door was not sound-proof; we could hear all noises coming from every room door opening/closing, people talking while walking along the hallway randomly that woke us up throughout the night, and also in the morning. We complained to the hotel, and were given an "upgrade" room, so to speak at the oceanwing, and it was slightly improved. When checking out the lady at the front-desk asked if we were happy with our stay, and we told her about the noise and she was politely suggesting in our next trip we should book a suite or high-graded room. I believe she missed the point which is a 5-star hotel should at least be able to provide the basic need to customers, i.e. quiet room for guests to sleep well. Upgraded room is only the extension of degree of luxuary and comfort. For the breakfast area was a nightmare for people like us as couples wanted to relax in this so called" resort&spa". There were hundreds of room guests filled up the resturant and many were to queue up for table. On Sunday morning, hotel even had to open the adjcent Chinese resturant to accomodate some guests to sit after picking up the food from the main cafe. I surely believe this hotel has been operated for so many years in business and still don't know when is the peak season and how to divert guests into different areas for breakfast and dinning? Can they extend the breakfast time to 11:00 instead of 10:30, so density of guests would not be so focused in the last hour? I am sure we are not the only one complaining this noisy and overcrowded issues. Hotel management should be addressing these matters on their top piroity...If this is "resort $ spa" hotel, then it was my mistake. Definitely we'll not return to this so called " resort&spa" hotel.
Prijavi ovu recenziju
Jung T. Solo putnici South Korea, 24. lipnja 2015.
Best spot in Cebu

Great facilaties
10
Great
Prijavi ovu recenziju
Gilbert L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. lipnja 2015.
Fun place indeed!

The resort amenities, food and staff.
8,7
We had a blast at the resort. A really nice place for fun filled weekend. We missed the barbecue dinner night with a cultural show due to the rains. It could have been the highlight of the whole experience.
Prijavi ovu recenziju
Arlene O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. lipnja 2015.
Relaxing ambiance! Enjoyed snorkling with my sea a

Courteous staff! Comfy room
8
Prijavi ovu recenziju
Elias O. Parovi Philippines, 21. lipnja 2015.
Expensive but worth the money

Very well kept grounds and facilities. Scrumptious food. Friendly and attentive staff.
10
Unforgettable
Prijavi ovu recenziju
Lulemae E. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. lipnja 2015.
Excellent

Good food; good staff; clean room
8
Very good stay and great staff
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan IslandShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - BazenShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - VrtShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - PogledShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - OkružjeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - PogledShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Interijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Interijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Eksterijer hotelaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Soba za sastankeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Soba za sastankeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Soba za sastankeShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - RestoranShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Spa centarShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Gostinjska sobaShangri-La’s Mactan Resort and Spa Cebu Mactan Island - Luksuzni salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02