ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers

20 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Kupaonica Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Bazen Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Dvorana za fitness Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pogled Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Predvorje Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Interijer hotela Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Interijer hotela Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Recepcija Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba
Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska soba Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Kupaonica Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Kupaonica Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Kupaonica Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Apartman Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Luksuzni salon Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Apartman
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 782

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 740recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,2
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (740)
Razvrstati po:
Su F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. studenog 2014.
Free wifi

Location, location, location
5,7
Just average. No free wifi and toiletries like shampoo and bath cream were poor quality for the rental amount.
Jeffrey E. Parovi Australia, 19. studenog 2014.
Great place in Hong Kong

Location, staff and facilities
8,7
Terrific location close to Star Ferry, Tsim Sha Tsui Station and Nathan road district. Rooms a good sizes as and we had a fabulous Harbour view. We had breakfast in the cafe which was OK, but not spectacular. Staff were always friendly and charming. All in all, a good place to stay and I'd be happy to return.
Sonny L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 11. studenog 2014.
Hotel with good location and nice view

Central location, view of the star avenue and friendly staff
9
As we need to put in a cot for the baby, we thought of upgrading our room to a deluxe harbour view for more space. It turned out to be a good decision and we have the view of star avenue and the harbour which is good as we need to turn in early because of baby. Close proximity to the MTR and shopping areas although we didn't do much shopping.
Isaac M. Poslovni putnici Mexico, 11. studenog 2014.
always i stay in this hotel, is amazing

incrdible location, the renew rooms are spacios and beutifull, good view, ecellent service
9,3
are very good, you have everything close and service are excellent.
Beh H. Poslovni putnici Singapore, 9. studenog 2014.
No value for money as compare to other hotel.

None
5
I find the staff attitude very poor maybe they thought I from main land China. ask the staff for direction, reply not friendly
Lai W. Poslovni putnici Malaysia, 7. studenog 2014.
What a shame room there are no free wifi in the ro

Not i can think of
3,7
Wei W. Poslovni putnici Germany, 3. studenog 2014.
Sheraton Hong Kong Hotel And Towers

ok
7
ok
Yee S. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 31. listopada 2014.
good location

easy to go anywhere, near mtr station, shopping mall
9
Carl D. Parovi United States of America, 27. listopada 2014.
Noise from Elevators

Staff, Access to Level, view
8,3
Our room was great, nut the toilet tissue dispenser in the bathroom is too close to the toliet. And the elevators make too much noise in my room. I had trouble sleeping. I loved our location in the towers, but I will ask for a room further away from the elevators next time. We spent extra for the view but did not think about the closness to the elevators
Wong K. Parovi China, 26. listopada 2014.
Typical 5-star Hotel

Great location, tasty breakfast and polite staff
10
Excellent experience

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong KongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - KupaonicaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - BazenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Dvorana za fitnessSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - PogledSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - PredvorjeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Interijer hotelaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Interijer hotelaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RecepcijaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Gostinjska sobaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - KupaonicaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - KupaonicaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - KupaonicaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - ApartmanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Luksuzni salonSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - ApartmanSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - BazenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Spa centarSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Spa centarSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/salonSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/salonSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/salonSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/salonSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/salonSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/salonSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/salonSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Pub/salonSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - KafićSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - KafićSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestoranSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestoranSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestoranSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestoranSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - RestoranSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - Soba za sastankeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - PogledSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - OkružjeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - OkružjeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong - OkružjeSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hong Kong


AS-AGWEB-3C08