Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Laguna Guam Resort

470 Farenholt Avenue Tamuning, Tamuning, Guam

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 463recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (463)
Razvrstati po:
Ulla P. Obitelji sa odraslom djecom Denmark, 27. ožujka 2016.
Upgrade needed!
4,3
Sheraton is really in a bad shape, the rooms and certain common areas are so old and run down, it needs an upgrade/renovation for sure. Think it is too costly compared to what you get. But talking about the staff, they are the most welcoming and helpfull people, really wanted to please us all the time.
Prijavi ovu recenziju
Shilpa T. Obitelji sa odraslom djecom India, 26. ožujka 2016.
good
6,3
your friendly staff is amazing especiall joanah
Prijavi ovu recenziju
Tsz Y. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 5. ožujka 2016.
Sheraton guam is a bit old now.

located right at the ocean front, has free kayak provided, infinity pool
6
The hotel facilities are quite outdated and old. It needs some renovation somehow. The staff told us to come back at 1pm for check in but when we arrive at 1pm, they said we have to wait until 3pm. Overall, the hotel is quite nice with great ocean view.
Prijavi ovu recenziju
James Y. Grupe Micronesia, 31. siječnja 2016.
Overall it was really great.
6,7
Enjoyed the stay. Thanks!
Prijavi ovu recenziju
Erlinda M. Obitelji sa malom djecom United States of America, 10. siječnja 2016.
FOOD and COMFORT

Good food at Lacascada, Clean, and Friendly Staff Members
9,7
We had a great time staying at Sheraton. Food, Value for Money, Nice room, Nice pool, friendly staff. I rate all that I listed a 5. The only 4 rating would be the location. Your would have to drive or take a short bus trip to Tumon where most other hotels are located.
Prijavi ovu recenziju
Alexandre C. Poslovni putnici China, 18. prosinca 2015.
Ok but No medicin available

Clean, modern, nice
7,3
Prijavi ovu recenziju
Joo Y. Parovi South Korea, 3. prosinca 2015.
Affordable stay considering a 5star hotel in guam

Infinity pool, quietness, friendly staff
7,3
A bit old but still a pleasant stay with good ocean view and hotel facilities. Only that it was quite distant from the main tumon beach and only had a one way tram operating, but still most of the svc was convenient.
Prijavi ovu recenziju
Hyoungwook K. Parovi South Korea, 26. studenog 2015.
Peaceful, but quite old

Infinite pool, peaceful, nice oceanview room
7,7
There is everything you need, but the condition of hotel and room is quite old.
Prijavi ovu recenziju
Ronald R. Poslovni putnici United States of America, 7. studenog 2015.
Sheraton Guam Review

Friendly, courteous and helpful staff, very good free wi-fi internet connection and romm comfort was very good.
9,3
Prijavi ovu recenziju
Tommy J. Obitelji sa odraslom djecom Sweden, 17. listopada 2015.
This is not 5star but 3+ star hotel! Great staff

Great staff, nice pool area, great room view
5,3
it was ok! I was disappointed because we paid for a 5star hotel but this hotel, with so old gym, limited of restaurant and very old room interior wasent value for money. We also couldn't relax at hotel area because of the limited choice of restaurant. It is just a Japanees styl food( president food) and a buffe restaurant in this big hotel. The bar ofcours has a bar food too! We would like to change our hotel if we could get back our money for this hotel. The best thing with this hotel is the nice room view and det wonderful and kind staff. Thank you Jonah for changing of our room! Thanks a lot and it helped me to enjoy litel bit more of our stay. Loved it the room view, pool and lobby area.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Eksterijer hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - Vruća kupkaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Pub/salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - Plesna dvoranaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Plesna dvoranaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Soba za sastankeSheraton Laguna Guam Resort Guam - Soba za sastankeSheraton Laguna Guam Resort Guam - Plesna dvoranaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Plesna dvoranaSheraton Laguna Guam Resort Guam - PredvorjeSheraton Laguna Guam Resort Guam - OkružjeSheraton Laguna Guam Resort Guam - PogledSheraton Laguna Guam Resort Guam - KupaonicaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Eksterijer hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - BifeSheraton Laguna Guam Resort Guam - BazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - PogledSheraton Laguna Guam Resort Guam - PogledSheraton Laguna Guam Resort Guam - Interijer hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Eksterijer hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - BazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - Interijer hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - SadržajiSheraton Laguna Guam Resort Guam - PogledSheraton Laguna Guam Resort Guam - SadržajiSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - KupaonicaSheraton Laguna Guam Resort Guam - KupaonicaSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - SadržajiSheraton Laguna Guam Resort Guam - SadržajiSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - TrgovineSheraton Laguna Guam Resort Guam - Dvorana za fitnessSheraton Laguna Guam Resort Guam - Spa centarSheraton Laguna Guam Resort Guam - Spa centarSheraton Laguna Guam Resort Guam - Eksterijer hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - RecepcijaSheraton Laguna Guam Resort Guam - PredvorjeSheraton Laguna Guam Resort Guam - PredvorjeSheraton Laguna Guam Resort Guam - PogledSheraton Laguna Guam Resort Guam - BazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - BazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - BazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - Posao CentarSheraton Laguna Guam Resort Guam - Posao CentarSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hrana i pićeSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hrana i pićeSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hrana i pićeSheraton Laguna Guam Resort Guam - KafićSheraton Laguna Guam Resort Guam - KafićSheraton Laguna Guam Resort Guam - KafićSheraton Laguna Guam Resort Guam - SadržajiSheraton Laguna Guam Resort Guam - Gostinjska sobaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Gostinjska sobaSheraton Laguna Guam Resort Guam - PogledSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03