Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Laguna Guam Resort

470 Farenholt Avenue Tamuning, Tamuning, Guam (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Eksterijer hotela Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Restoran Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Bife Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Bazen Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Restoran Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Pogled Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Pogled Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Interijer hotela Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Eksterijer hotela Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salon Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Bazen Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Apartman Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Apartman Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Restoran Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Interijer hotela Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salon
Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Sadržaji Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Pogled Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Sadržaji Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Restoran Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Restoran Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Kupaonica Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Kupaonica Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Apartman Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salon Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salon Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Sadržaji Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Sadržaji
Područje Tamuning Broj soba: 318

Provjeri cijene i raspoloživost

Želimo vam omogućiti najnižu moguću cijenu sobe. Ako ste rezervirali hotelsku sobu preko Agode, a onda nam dokažete da ste mogli rezervirati istu takvu sobu za iste datume uz nižu cijenu, koja se može pogledati i rezervirati preko druge stranice. dat ćemo vam ili istu ili nižu cijenu. Kliknite na ovu poveznicu kako biste saznali više.
Dolazak: Noćenja: Odlazak

Odlazak:

Kalendar

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 364recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (364)
Razvrstati po:
Kin Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 15. travnja 2015.
The swimming pool is brilliant

Swimming pool, Room view and Cleanliness
8
I choose to stay in Sheraton is because of the swimming pool and view of room. And they didn't let my down. The swimming pool is brilliant and the view of my room is awesome too. Location is far form the main street. It is better rent a car if choose to stay there.
Imee D. Solo putnici Philippines, 5. travnja 2015.
Great vacation place

Infinity pool, food and staff
9,3
It was a great stay. Only thing I hate is that there is no complimentary drinking water everyday.
Nga Y. Parovi Hong Kong, 2. travnja 2015.
Relaxing place

Infinite pool, good service and have 24 hours shop here
8
It is great place for relaxing and it is not far from Guam Premiere Outlet, we can go for shopping easily.
Jintae J. Obitelji sa malom djecom South Korea, 31. ožujka 2015.
wonderful hotel

ocean view, pool, cleanness
7,7
good_ nice view (ocean) infinite pool kind staffs clean facilities many activities jacuzzi bad_ location ; far from beach(Tumon beach) soso_ late check out ; 1 pm
Yating H. Poslovni putnici Taiwan, 26. ožujka 2015.
Good to stay

nice swimming pool, cozy room with nice staffs
8,3
Yik T. Parovi Hong Kong, 26. veljače 2015.
Nice hotel and room

Nice view, nice location and room is clean
9
Jiaying Y. Parovi China, 23. veljače 2015.
Perfect feeling

club lounge,good service,infinitely pool good view
9
my favorite is the infintely pool that has an amazing view for the sea.Meabwhile,the wine and club lounge made the vacation wonderful.If the Sherton owns the priviate beach just like Westin that would be perfect.
Yuenling Y. Solo putnici China, 21. siječnja 2015.
not a convenient place

.
6
not a convenient place, no food around, the closest place is GPO mall
Eon K. Poslovni putnici South Korea, 7. siječnja 2015.
nice hotel to stay

location, kindness, niceview
9
Gyms needs renewal. It's conditions disappoint me a lot
Wai K. Parovi Hong Kong, 29. prosinca 2014.
Poor experience as honey moon trip

Nice interior environment, good wedding service
3
I have reserved a room with double bed in more than 4 months before my trip. However, they can only provide me a room with twin bed. I have attempted to request and wait for any rooms available and asked me to wait fro 40mins. Then i waited for 1 hour in my room without anybody giving a response. Then I have to go to the lobby again and talk to the staffs. Of course I didn't get anything from them except the word "sorry". They wasted my time and gave me a bad mood before my wedding day. For the room itself, the shower is poor as the water change from hot water to cold water from time to time. The room is pretty dark as one of the main lighting is broken.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sheraton Laguna Guam Resort GuamSheraton Laguna Guam Resort Guam - Eksterijer hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - BifeSheraton Laguna Guam Resort Guam - BazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - PogledSheraton Laguna Guam Resort Guam - PogledSheraton Laguna Guam Resort Guam - Interijer hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Eksterijer hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - BazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - Interijer hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - SadržajiSheraton Laguna Guam Resort Guam - PogledSheraton Laguna Guam Resort Guam - SadržajiSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - KupaonicaSheraton Laguna Guam Resort Guam - KupaonicaSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - SadržajiSheraton Laguna Guam Resort Guam - SadržajiSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - TrgovineSheraton Laguna Guam Resort Guam - Dvorana za fitnessSheraton Laguna Guam Resort Guam - Spa centarSheraton Laguna Guam Resort Guam - Spa centarSheraton Laguna Guam Resort Guam - Eksterijer hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - RecepcijaSheraton Laguna Guam Resort Guam - PredvorjeSheraton Laguna Guam Resort Guam - PredvorjeSheraton Laguna Guam Resort Guam - PogledSheraton Laguna Guam Resort Guam - BazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - BazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - BazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - Posao CentarSheraton Laguna Guam Resort Guam - Posao CentarSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hrana i pićeSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hrana i pićeSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hrana i pićeSheraton Laguna Guam Resort Guam - KafićSheraton Laguna Guam Resort Guam - KafićSheraton Laguna Guam Resort Guam - KafićSheraton Laguna Guam Resort Guam - SadržajiSheraton Laguna Guam Resort Guam - Gostinjska sobaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Gostinjska sobaSheraton Laguna Guam Resort Guam - PogledSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - ApartmanSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - Luksuzni salon


AM-AGWEB-4E07