ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central

Estrada do Istmo. s/n, Cotai, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Predvorje Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Predvorje Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska soba Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska soba Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržaji Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Kafić Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centar Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salon Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salon Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržaji Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Trgovine Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Bazen Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centar Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Sadržaji
Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Obližnje atrakcije Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržaji Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Bazen Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salon Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Bazen Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3896
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 8628recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (8628)
Razvrstati po:
Ning G. Grupe China, 29. listopada 2014.
Comfortable stay at Sheraton

Nice view, spacious room and shops
8,7
Great and nice stay
Chua P. Solo putnici Singapore, 29. listopada 2014.
Not that great to stay at Sheraton

Nothing is great
6,7
Disappointing, when i got into the room there was only one coffee cup in the drawer, that doesn't bother me. They replace it the next day without coffee powder for 2 days. I did not even bother to contact housekeeping Department. What I can't believe is they want me to pay for missing cup upon checking out !!!
Toh Y. Parovi Malaysia, 29. listopada 2014.
Casino and shopping Hotel

cozy room,comfortable bed,convenient location
8,3
everything was ok especially for people who want to gamble and shopping at macau.The bad thing about this hotel is no free shuttle bus to other attractions except airport.
Kai V. Solo putnici China, 28. listopada 2014.
ok
6,7
ok but no breakfirst included is much no good
Ajmal A. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 28. listopada 2014.
total all are good except don't have HALAL foods

Location,shopping mall,staff service
8
Seok L. Solo putnici Malaysia, 28. listopada 2014.
Good

Clean
8
Fantastic
Neelam D. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 28. listopada 2014.
The Sheraton was a ZOOOO!!!

Size, Pool, popcorn
5,7
i would never go back!!! we waited 20 min to check in. concierge was useless, put us in a cab without giving cabbie instructions for dinner ....waled another 20mins to get to dinner!! my son lost his goggles at the pool side, the then asked we show our PASSPORT (this is all while we were at the poolside) to claim his swimming goggle - we were given his googles 1.5 days later!!!! ridiculous. i would not go back.
Lee L. Parovi Hong Kong, 27. listopada 2014.
Clean,good location & convenient

clean,good location & convenient
7,7
Nelly S. Grupe Philippines, 27. listopada 2014.
Highly recommended

Comfortable, clean and good staff
9,7
Highly recommended and relaxing
Hideyuki Y. Parovi Japan, 27. listopada 2014.
very good

Fitness studio Club lounge Pool
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central MakaoSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - PredvorjeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - PredvorjeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KafićSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centarSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - TrgovineSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centarSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - SadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Obližnje atrakcijeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Pub/salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Pub/salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - ApartmanSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - ApartmanSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KupaonicaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KupaonicaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KupaonicaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Sport i aktivnostiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B01