ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central

Estrada do Istmo. s/n, Cotai, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Predvorje Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Predvorje Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska soba Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska soba Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržaji Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Kafić Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centar Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salon Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salon Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržaji Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Trgovine Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Bazen Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centar Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Sadržaji
Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Obližnje atrakcije Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržaji Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Bazen Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salon Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Bazen Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 3896
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 7960recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (7960)
Razvrstati po:
Thanutporn L. Parovi Thailand, 1. rujna 2014.
Good choice of stay in Macau

Convenient, clean, comfy
9,7
Our stay at the hotel was wonderful. The place's got everything-casinos, shopping, restaurants and more. Great choice for weekend escape
Chin N. Parovi Malaysia, 31. kolovoza 2014.
Nice hotel to stay

Food, rooms, entertainment
10
Chittima B. Parovi Thailand, 31. kolovoza 2014.
Good location.

Location
7,7
Good time with my loved one.
Yung F. Parovi Hong Kong, 31. kolovoza 2014.
Unpleasant stay ruins our birthday celebration

Rooms are nice & spacious, pool is so relexing , decor is stylish
6,3
Actually I like the hardware (rooms, decor , facilities ) of this hotel very much , however I am so disappointing on their services. My wife and I arrived very late on the 1st day , but they arranged me a room underneath renovation site which wake us up around 8 in the morning . Room change was arranged to a room much smaller with connecting door without advance notice. Furthermore , keys didn't work twice during the stay and we had to wait more than 15 mins everytime for key delivery . And lastly , housekeeping entered our room to urge us to check out even we did put DND sign and there was no any phone call received for notification. That 's ridiculous. The most funny part , their manager offered us a free late check out 6 pm on one side , but the housekeeping kick me out at 2 pm and the front desk staff asked me to pay supplement for late check out on the other side . It was totally ruined my wife birthday celebration trip.
Kah K. Grupe Malaysia, 30. kolovoza 2014.
An amazing stay at Sheraton Macau

1.Wonderful hotel ambience 2. Dazzling Surroundings 3. Luxury stay
10
Feel wonderful...it is worth of holidays and entertainment and feel like to stay again if ever visit Macau again ..
Yuk F. Obitelji sa malom djecom China, 29. kolovoza 2014.
Worth of staying with family.

hotel room, swimming pool, express check out!
9
Wong W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 29. kolovoza 2014.
Cigarette smoky smell everywhere because casino

Room, location
7,7
Ok
Shung L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 29. kolovoza 2014.
Nice hotel

Good location, clean, nice pool
7,3
Long queue at the check in reception, housekeeping service in response to enquiry of the wii is poor
Yiu W. Grupe Hong Kong, 29. kolovoza 2014.
Good location with a big shopping mall,

Newly opened hotel, clean and comfort,good location, a big shopping mall and casino
8
very good and comfortable
Shung L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 29. kolovoza 2014.
Nice hotel

Good location, clean room, stringent security
7,3
Long queue in check in counter, confusing signage at the lift floors, poor housekeeping service when enquiring the wii disc

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central MakaoSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - PredvorjeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - PredvorjeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KafićSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centarSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - TrgovineSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centarSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - SadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Obližnje atrakcijeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Pub/salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Pub/salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KupaonicaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KupaonicaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KupaonicaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KupaonicaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Sport i aktivnostiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C07