Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central

Estrada do Istmo. s/n, Cotai, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotela Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Predvorje Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Predvorje Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska soba Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska soba Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržaji Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Kafić Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centar Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salon Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salon Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržaji Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Trgovine Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Bazen Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centar Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Sadržaji Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran
Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Obližnje atrakcije Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržaji Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Bazen Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salon Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Bazen Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran Sheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Restoran
Mjesto: Taipa / Cotai Broj soba: 3896

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 6591recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,8
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (6591)
Ng K. Parovi Hong Kong, 21. travnja 2014.
Too crowded. Long queues for shuttle buses.

Clean and tidy room, pleasant staff.
8,7
Maybe due to long Easter Holidays, everywhere is crowded with people and queues.
Sze L. Parovi Hong Kong, 21. travnja 2014.
Nice hotel

Good environment, good services and nice location
7,3
Generally it is a nice hotel/resort for a short trip in Macau. But no wifi service is provided, so I need to buy a 3G card there, this is the only disappointed stuff there. But not affect much.
To W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 21. travnja 2014.
Comfortable hotel but chargable wifi service

comfortable, shopping centre on ground floor, nice manner hotel staff
8
Wing P. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. travnja 2014.
Bad transportation in whole Macau

Pool, fitness centre and sauna
7,7
Nice view, clean and new room. Reasonable price.
John P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. travnja 2014.
worst. hotel. ever.

absolutely nothing! last time i'm staying at any sheraton
2
i was travelling with my family including my 4 & 2 year old. we used the ferry transfer from hong kong and upon arrival we had to experience the worst hotel service i've had (and that includes hostels). i asked the information desk where the hotel transfers were and told me that all the buses were clearly marked which was true except for ours. while every 5-star hotel had large prints of their logos, ours had a small printed logo on a tiny piece of paper snuck under the drivers dashboard which was harder to find especially when you have your family in tow. then, as we got to our bus, there were 3 guys in sheraton uniform that didn't even bother helping us loading our luggage. awesome... when we arrived to the hotel, nothing changes. the doorman didn't even bother helping us with our bags and even walked away from the door and wouldn't be bothered. the trip to the reception all the way to the room was unassisted (at this point, i'm already resigned to the situation). i wouldn't also order/eat in the hotel. their food is t-e-r-r-i-b-l-e. then the only reason why we chose sheraton, the dreamworks experience, is a joke! it was just meeting with their mascots! there were no shows or anything. i will never come back! i would stay away from this place!
Kit Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. travnja 2014.
Macao is a very very crowded place with less taxi!

International; most staff can speak in fluent English; kids friendly.
6,7
Though it bears the international five stars hotel brand name, it's choice on furniture and electrical appliances is really sucked! The Television is in poor quality with blurred vision! It is over-priced!
Ka L. Parovi Hong Kong, 19. travnja 2014.
Good Place

Value for Money
7,7
Raghav S. Grupe India, 19. travnja 2014.
Excellent Stay in Macau

Superb location, Excellent service, Clean and spacious rooms
9,7
Chu K. Grupe China, 19. travnja 2014.
Attentive staff

Room size, staff, free shuttle
8
The hotel is quite full during our stay. Guest services was a bit slow, Internet is also slow.
Wang H. Solo putnici Singapore, 17. travnja 2014.
wonderful

easy access to others hotel, good service and comfy room
9
The staff are very helpful ,cheerful and good service

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sheraton Macao Hotel, Cotai Central MakaoSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - PredvorjeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - PredvorjeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KafićSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centarSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - TrgovineSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Spa centarSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - SadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Obližnje atrakcijeSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - RestoranSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - BazenSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Rekreacijski sadržajiSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Pub/salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Eksterijer hotelaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Pub/salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Luksuzni salonSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KupaonicaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KupaonicaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KupaonicaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - KupaonicaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Gostinjska sobaSheraton Macao Hotel, Cotai Central Makao - Bazen


AS-AGWEB-3C04