Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1038recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (1038)
Razvrstati po:
Zuesdy H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 6. veljače 2016.
Fantastic place to stay at sub

Location, traditional foods around, facilities
8,3
Great, we'll stay there again next time
Prijavi ovu recenziju
Chiawei C. Poslovni putnici Taiwan, 3. veljače 2016.
Awesome experience

Food bed staff
10
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Chandra D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. siječnja 2016.
Nice

1.dekat mall 2.harga 3.staff friendly
7
Overall no problem
Prijavi ovu recenziju
Sergio P. Poslovni putnici Indonesia, 22. siječnja 2016.
Perfect Business Hotel

Location, Staff, Food
8
It was a great stay as usual, i normally take this hotel when i am in Surabaya for Business, the location is great and the staff is fast and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Nurul Y. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 31. prosinca 2015.
Nice hotel, nice staff, nice location.

The hotel was clean and very comfort for me and my family. Nice staf during staying there with nice smile and information. Also nice location to tunjungan plaza mall which can easily shopping.
9,3
Very2 nice... absolutely nice hotel
Prijavi ovu recenziju
Ronnapop V. Poslovni putnici Thailand, 22. prosinca 2015.
Too many dust in the room. Will return, though.

Location, Next to the mall, Facilities
7,3
I was a regular customer. Always had good experiences but not this time. Too many dust in the room. Not sure what was the reason. Maybe the construction nearby? But maid should make sure the cleanliness of the room before. Also, mosquito keeping me awake. Bad experience. Need to turn on the light the whole night. Anyway, will return next time and hope everything will improve.
Prijavi ovu recenziju
Keiko S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 19. prosinca 2015.
everything ok.

1. nice christmas tree. 2. Closed to mall tunjungan plaza. 3. Nice room and bed is large
7
The room smell not good (bau muntah), then I told the cleaning service to clean up the room. After the room cleaned, the smell gone.
Prijavi ovu recenziju
Komal G. Parovi India, 19. prosinca 2015.
Excellent

Spacious and comfortable rooms. Great location. Can go walking to Ciputra Mall. Excellent food
9,7
Prijavi ovu recenziju
Anwar A. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 16. prosinca 2015.
Location convenience and friendly staff

The location which is next to Tunjungan Plaza, centrally located which makes it near to Ampel, and other places of attractions, and friendly and courteous staff.
10
Had a wonderful stay at Sheraton. The staff were helpful and friendly, and mostly courteous. The location which is next to Tunjungan Plaza had made this hotel a hotel of choice for families on holiday especially those with young children. Though the surrounding of the hotel is undergoing development, however, we did not suffer noise or other disamenities. Highly recommended and considering a repeat stay at the next visit to Surabaya.
Prijavi ovu recenziju
Chua H. Poslovni putnici Singapore, 8. prosinca 2015.
Sheraton Surabaya

Location, price, staff
9
For business traveller, this is a great hotel
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Sheraton Surabaya Hotel & Towers SurabayaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BazenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Rekreacijski sadržajiSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Eksterijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salonSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvoranaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Posao CentarSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i pićeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i pićeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i pićeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastankeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Rekreacijski sadržajiSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastankeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - PredvorjeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvoranaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KafićSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03