Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotela Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastanke Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Rekreacijski sadržaji Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastanke Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kupaonica Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i piće Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i piće Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i piće Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Posao Centar Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Posao Centar
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcije Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotela Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcije Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcije Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcije Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salon Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Eksterijer hotela Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran
Područje Surabaya Centar Broj soba: 348
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 952recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (952)
Razvrstati po:
Toshio M. Poslovni putnici Japan, 25. kolovoza 2015.
Hotel Sheraton Surabaya

1. Big room. 2. Big bath tub 3. Nice view from room
9,3
Nice hotel and I would like to stay this hotel again when I come back Surabaya.
Prijavi ovu recenziju
Cai C. Poslovni putnici Singapore, 14. kolovoza 2015.
I'm happy with the hotel as it is very convenient.

Location that link to Shopping Mall
6,7
I enjoyed myself
Prijavi ovu recenziju
Vinca A. Poslovni putnici Indonesia, 13. kolovoza 2015.
Good choice for overnight stay in the city center

Location, Free Wifi access
6,3
The room is adequately equipped although the building is slightly old. Good access to city center and one of the prominent shopping center in Surabaya.
Prijavi ovu recenziju
Erik T. Parovi Indonesia, 12. kolovoza 2015.
OK

OK
6
OK
Prijavi ovu recenziju
Yessy M. Poslovni putnici Indonesia, 11. kolovoza 2015.
the best hotel in town

near every where and nice
10
I love it so much
Prijavi ovu recenziju
Chee K. Poslovni putnici Malaysia, 5. kolovoza 2015.
Good location , friendly staff

Good location , friendly staff
9
Good location , friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Kirana A. Parovi Indonesia, 3. kolovoza 2015.
great location, nice spacious room

location, room, cleanliness
9
we had a pleasant stay. convenient location & spacious clean rooms.
Prijavi ovu recenziju
Jang F. Poslovni putnici Indonesia, 23. srpnja 2015.
Dining a bit overpriced

Room location and staff
8,3
I feel comfortable and definetly will come back to stay
Prijavi ovu recenziju
Eka S. Parovi Indonesia, 22. lipnja 2015.
good location

location, service, toilet
8,3
Great
Prijavi ovu recenziju
Ivone H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. lipnja 2015.
Old and smelly hotel, ugly room

Sheraton Surabaya Hotel & Towers
2,7
I booked the club room with the expectation that the room will be bigger! Found very small and smelly old room! The cocktail in the club is so poor! The food in the club is also crap! We ordered room service and it came after an hour! My son was starving! The pool is very dirty too with very sharp rock which could peel your skin easily. The breakfast food is very bad too! Overall this is the worst sheraton we ever stayed! Never again to come back or recommend to anybody
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Eksterijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastankeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Rekreacijski sadržajiSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastankeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i pićeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i pićeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i pićeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Posao CentarSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Posao CentarSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvoranaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salonSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Eksterijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Rekreacijski sadržajiSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BazenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - PredvorjeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvoranaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KafićSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04