ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Predvorje Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salon Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kupaonica Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bazen Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Dvorana za fitness Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastanke Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kafić Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana
Područje Surabaya Centar Broj soba: 348
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 871recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (871)
Razvrstati po:
Jo S. Poslovni putnici Indonesia, 13. travnja 2015.
Very good

Beside mall, at city, dinning
9,3
Great
Daniel U. Solo putnici Indonesia, 12. travnja 2015.
good location

good location and friendly staff
8,3
Michael B. Poslovni putnici Indonesia, 11. travnja 2015.
Good city hotel

location, food, location
8
my stay was quite good, just as I expected. One things that bothers me is the construction work at the entrance of the hotel that gives the feel of low class hotel
Lanny M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. travnja 2015.
Hotels connect with Store

Location; 5-star; Good service
8
Strategic Hotels -Berdampingan With shopping area -Bosan Breakfast at Hotel could cross the street there is Home "Soto Lamongan" - very delicious (Recomended)! -Close To buy special food of Surabaya to take home at Genting str
Erwin S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. travnja 2015.
Recommended

Comfort, clean hotel and nice staff
7,7
Andy H. Parovi Indonesia, 1. travnja 2015.
the room is not sound proof. very noisy

location. facility. water
7,3
Apple G. Poslovni putnici Philippines, 28. ožujka 2015.
Home away from home

Location, convenience and comfort
8,3
This is my favorite hotel in Surabaya, never been disappointed and a very good value for money
Vera R. Parovi Indonesia, 21. ožujka 2015.
Comfy stay

Location, price and facilities
8,3
It was a great one during my trip. We'll hope to stay there next time when we go to surabaya again. Thank you for your friendliness.
Shirley Y. Parovi Singapore, 19. ožujka 2015.
A pleasant Anniversary Surprise

The friendliness of the staff, the cleaniness and the service
9,3
The hotel arranged a pleasant surprise for our anniversary. We were very touched with their kind gesture in making a photo frame with our photos in it and placing a beautiful cake and flower in our room. The staff were also very helpful and friendly. We had a wonderful stay at Sheraton and will not hesitate to stay here again in our next visit.
Michael T. Poslovni putnici Indonesia, 19. ožujka 2015.
Nice place

Cleaniness, location and comfort
9
Great

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers SurabayaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - PredvorjeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salonSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BazenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Dvorana za fitnessSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvoranaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastankeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KafićSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3B03