ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Predvorje Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salon Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kupaonica Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bazen Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Dvorana za fitness Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastanke Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kafić Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana
Područje Surabaya Centar Broj soba: 348
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 694recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/objedi:
8,1
Sve recenzije (694)
Razvrstati po:
Lim K. Poslovni putnici Singapore, 15. rujna 2014.
Not so grand hotel though can still improve

Bedding, Aircon & Spacious
6,7
Tidak apa apa. I would prefer a WC Spray for the toilet bowl. The tap is difficult to use and it should change to the mixer tap especially for the bathroom. However, I must said your service staff & cleaners are good. Hope you can improve in this area so that I may come again.
Imral S. Poslovni putnici Singapore, 8. rujna 2014.
Amazing Hotel

Service, Warmth and Food
10
Simply great, the warmth of the staff is outstanding
Chariya R. Poslovni putnici Thailand, 6. rujna 2014.
Great location

Friendly staff , next to shopping center and nice breakfast
10
I always at Sheraton every time I come to Surabaya. It is the best hotel and located next to shopping center. The staffs were excellent and very helpful
Azmi A. Parovi Brunei Darussalam, 2. rujna 2014.
Great hotel

location, food, atmosphere
6
great stay
Azmi A. Parovi Brunei Darussalam, 1. rujna 2014.
Great location

location, restaurants, site seeing
6
lovely stay
Lilian W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 31. kolovoza 2014.
Great Location but service a bit slow

Location, Afternoon Cocktail and comfortable bed
7,3
Overall, it was good to stay in there. They have to improve their service as it was a bit slow when we asked for towel.
Jin H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. kolovoza 2014.
excellent place

convenience, service and price
9,7
Was an excellent hotel for the price paid. A very good location next to a shopping mall with good eateries, excellent staff performance especially those at the Club Lounge. A definite return and a must stay for family with young children.
Rianasari N. Poslovni putnici Indonesia, 30. kolovoza 2014.
big room and bed, good food, near to mall

food, room, location
8
Great
Tam L. Parovi Hong Kong, 28. kolovoza 2014.
Nice Hotel

Speedy Wifi, good location & Room comfort
8
Every time I stay in this Hotel, coz ist's really nice hotel and with speedy wifi. Just this time i booked a twin room, the arrange a double room for me. If I need twin room I need to pay for upgrade. If possible, please see what's problem for the system.
Joanna D. Poslovni putnici United Kingdom, 28. kolovoza 2014.
Great for business stopover

Room comfort, TWG tea! breakfast
8,7
Stayed for 1 night on business as have done so previously. Everything you would expect from a Sheraton. Shopping mall attached if you need to kill time or find somewhere to eat. It would be nice if a bit more drinking water could be supplied (only 4 mini bottles per day)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers SurabayaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - PredvorjeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salonSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BazenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Dvorana za fitnessSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvoranaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastankeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KafićSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3A04