Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 1073recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (1073)
Razvrstati po:
Stephen P. Poslovni putnici United Kingdom, 13. svibnja 2016.
Good Business Hotel in Surabaya
4,7
The Sheraton is undergoing a significant refurbishment but we were given rooms away from the construction works so this did not really affect us. Its a great business hotel as you would expect of the Sheraton and the only thing that let it down (in my opinion) was that the food in the restaurant was not great. Tried many dishes but was not impressed by any although the breakfasts were good!
Prijavi ovu recenziju
Stephany T. Grupe Indonesia, 4. svibnja 2016.
Good
5,3
Good service
Prijavi ovu recenziju
Ah B. Poslovni putnici Malaysia, 30. travnja 2016.
ok
5,7
It was quite noisy on the day we checked in as renovation was on going. To have more varieties for the buffet breakfast as it was the same throughout the many days we were there. Overall it's quite an enjoyable stay as the location is very good & hotel staff are very friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Teddy A. Solo putnici Indonesia, 29. travnja 2016.
Good Biz hotel
6,3
Clean, good location and attentive service. Recommended for short stay for business and leisure.
Prijavi ovu recenziju
Josahera T. Poslovni putnici Indonesia, 27. travnja 2016.
Great
6,3
Great
Prijavi ovu recenziju
Lim K. Poslovni putnici Singapore, 15. travnja 2016.
Customers' Point Of Views
5
How I wish further improvements could be made. (1) All taps to be fixed with Mixer taps in the bathroom for ease of operation. (2) Extra power point & internet connection must be standard features this day to cater for biz usage. (3) All rooms should come with breakfast with an opt out request that determines the different in tariff charged for the different types of room.
Prijavi ovu recenziju
Samihah S. Poslovni putnici Indonesia, 13. travnja 2016.
Great location
5,3
Next shoping mall
Prijavi ovu recenziju
Amalia S. Poslovni putnici Indonesia, 12. travnja 2016.
Since the last 2 months, I always travel to Suraba
6,7
See above
Prijavi ovu recenziju
Sushil K. Poslovni putnici India, 11. travnja 2016.
Good
6
All good
Prijavi ovu recenziju
Boon T. Poslovni putnici Singapore, 4. travnja 2016.
Restaurant Management
6,7
Staff are friendly, attentive and helpful...
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Sheraton Surabaya Hotel & Towers SurabayaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BazenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Igralište za golfSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Dvorana za fitnessSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvoranaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i pićeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i pićeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - PredvorjeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Sport i aktivnostiSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Dvorana za fitnessSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastankeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02