ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Predvorje Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salon Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kupaonica Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bazen Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Dvorana za fitness Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastanke Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kafić Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana
Područje Surabaya Centar Broj soba: 348
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 879recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (879)
Razvrstati po:
Yeppy S. Parovi Indonesia, 4. svibnja 2015.
My Review about Sheraton Hotel Surabaya

Clean, Comfort and Nice Food
9
Comfortable
Fareed S. Poslovni putnici Malaysia, 3. svibnja 2015.
Awesome

luxury,location,good service
10
food was great. i am SPG member so i got the SPG member floor. next to tunjungan plaza.
Ng G. Poslovni putnici Singapore, 30. travnja 2015.
nice hotel

location,staff service, variety of food
8,3
hotel was connected to a mall so its very convenient to find food and some basic need. Staff were friendly and food spread at breakfast was good
Larry C. Poslovni putnici Singapore, 22. travnja 2015.
Good hotel but breakfast not provided

location, room and service.
7,7
I am happy to book with Agoda on many occasions to several Indonesian cities. I was surprised this time at Sheraton Surabaya breakfast was not included and I had to pay on my own. From my experiences and with Agoda too, breakfast is included. In front of Sheraton Surabaya, there were constructions going on. This was not mentioned at the time of booking. I'm now thinking if I should go with Agoda for my next trip soon.
Lim K. Solo putnici Singapore, 20. travnja 2015.
Living Experience In Sheraton

1) Near mega shopping centre. 2) Plenty of food available. 3) Quiet with great privacy
6,3
Great if Sheraton can change all their taps to Mixer type for ease of usage. Current taps are all obsolete and appear old and dirty. Comfort level for beds is high. Rooms are too generous for space. On the whole, it remains a good stay especially with strong wifi put in place.
Jo S. Poslovni putnici Indonesia, 13. travnja 2015.
Very good

Beside mall, at city, dinning
9,3
Great
Daniel U. Solo putnici Indonesia, 12. travnja 2015.
good location

good location and friendly staff
8,3
Michael B. Poslovni putnici Indonesia, 11. travnja 2015.
Good city hotel

location, food, location
8
my stay was quite good, just as I expected. One things that bothers me is the construction work at the entrance of the hotel that gives the feel of low class hotel
Lanny M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. travnja 2015.
Hotels connect with Store

Location; 5-star; Good service
8
Strategic Hotels -Berdampingan With shopping area -Bosan Breakfast at Hotel could cross the street there is Home "Soto Lamongan" - very delicious (Recomended)! -Close To buy special food of Surabaya to take home at Genting str
Erwin S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. travnja 2015.
Recommended

Comfort, clean hotel and nice staff
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers SurabayaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - PredvorjeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salonSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BazenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Dvorana za fitnessSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvoranaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastankeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KafićSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3C08