ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Predvorje Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salon Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kupaonica Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Bazen Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Dvorana za fitness Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastanke Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kafić Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana
Područje Surabaya Centar Broj soba: 348
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,5

od 826recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (826)
Razvrstati po:
Henny H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. siječnja 2015.
So far so good, no complains

Near the mal, easy access
8
Sucipto A. Poslovni putnici Indonesia, 22. siječnja 2015.
Nice and Relaxing Stay

Close to Shopping Mall, Easy Access to Public Transport and Clean
10
Roger W. Parovi United Kingdom, 21. siječnja 2015.
Sheraton Surabaya

The Staff - so helpful, courteous, kind and good natured.
9,3
Excellent. Great room, helpful staff and welcoming aspect.
Silvester H. Poslovni putnici Indonesia, 18. siječnja 2015.
nice hotel

near to shopping centre, nice food and comfort
9,3
i had a very nice stay in Sheraton Surabaya. it is very closed to mall so easy for me to enjoy my night after a long day work. except the music that they played in second floor too loud. i think Sheraton is a perfect place to stay while in Surabaya
Rodney B. Parovi Australia, 16. siječnja 2015.
Great Hotel

Friendly Staff, Great Room, Good Location
10
A great hotel , very friendly staff, and a great room, located next to Tungjunan Plaza for all the shopping you can take
Ng G. Poslovni putnici Singapore, 16. siječnja 2015.
Value for Money

Location, Breakfast spread and service
8
i booked a club room at the hotel so i can choose to have my breakfast at the club lounge on the 25th floor or at the ground floor. i can also have cocktail from 5-8pm daily and its really value for money. The mall is well connected and is just 3-5 mins walk.
Leng C. Poslovni putnici Malaysia, 10. siječnja 2015.
Great hotel but old for a 5*

location, cleanliness, facilities
7
i booked this club room for my bosses. one of the room the slippers were "recycled", another room the stuffs (eg: coffee, tea etc) on pantry were missing. the complaints were quickly replaced but they should spend more time on the housing keeping to maintain the quality of hotel rating. also the fruits that were placed in the room should be checked. in one room, the banana were almost spoiled upon check-in day.
Leng C. Poslovni putnici Malaysia, 10. siječnja 2015.
Great hotel but old for a 5*

location, cleanliness, facilities
7
the hotel is good but its time to replace some of its room carpet. also, the breakfast selections are limited as to compare to some other 5* hotel.
Leng C. Poslovni putnici Malaysia, 10. siječnja 2015.
Great hotel but old for a 5*

location, cleanliness, facilities
7
this is the 2nd time i stay in this hotel. all are good, except for the shower cubic which water will flow out to the toilet floor after bath, very slippery. this is very dangerous for elderly people.
Leng C. Poslovni putnici Malaysia, 10. siječnja 2015.
good hotel but old

cleanliness, friendly staffs, location
7,3
no comment.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers SurabayaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - PredvorjeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salonSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BazenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Dvorana za fitnessSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvoranaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastankeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KafićSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana


AS-AGWEB-3B01