Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Sheraton Surabaya Hotel & Towers

Jalan Embong Malang 25-31, Surabaya Centar, Surabaya, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotela Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastanke Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Rekreacijski sadržaji Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastanke Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Kupaonica Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska soba Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i piće Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i piće Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i piće Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Posao Centar Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Posao Centar
Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcije Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotela Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcije Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcije Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcije Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salon Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Eksterijer hotela Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Restoran
Područje Surabaya Centar Broj soba: 348
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 926recenzija

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (926)
Razvrstati po:
Eka S. Parovi Indonesia, 22. lipnja 2015.
good location

location, service, toilet
8,3
Great
Ivone H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 18. lipnja 2015.
Old and smelly hotel, ugly room

Sheraton Surabaya Hotel & Towers
2,7
I booked the club room with the expectation that the room will be bigger! Found very small and smelly old room! The cocktail in the club is so poor! The food in the club is also crap! We ordered room service and it came after an hour! My son was starving! The pool is very dirty too with very sharp rock which could peel your skin easily. The breakfast food is very bad too! Overall this is the worst sheraton we ever stayed! Never again to come back or recommend to anybody
Ira L. Poslovni putnici Indonesia, 14. lipnja 2015.
One of the best place to stay in Surabaya

Location, Good food
7,7
Lay K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 9. lipnja 2015.
Good location

Location, Spa, Shopping
6,7
Although food was not fantastic. Stay was pleasant. Staff very friendly. Pool is small.
Latifah R. Poslovni putnici Malaysia, 3. lipnja 2015.
good location

location, spacious and comfy
7,3
Strategic located with connection to the shopping mall, thus easy to find foods and cafe. The bed was very comfortable and spacious room. The food was not up to the 5* standard though.
Yi Y. Solo putnici Australia, 31. svibnja 2015.
good

location,
8
good
Josephine S. Poslovni putnici Malaysia, 30. svibnja 2015.
Quite and big room

Friendly staff, food at breakfast was not that great
7,7
Josephine S. Poslovni putnici Malaysia, 30. svibnja 2015.
Nice and easy to access to mall

near to mall, friendly staff but the breakfast selection is very limited.
5,7
Josephine S. Poslovni putnici Malaysia, 28. svibnja 2015.
Nice hotel to stay in

Room was nice and the staff was friendly and helpful too
7,7
Josephine S. Poslovni putnici Malaysia, 28. svibnja 2015.
Good location easy access to shopping mall

Nice room and pleasant staffs
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Sheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Eksterijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastankeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Rekreacijski sadržajiSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Soba za sastankeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i pićeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i pićeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Hrana i pićeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Posao CentarSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Posao CentarSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Interijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Obližnje atrakcijeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvoranaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Pub/salonSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Eksterijer hotelaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - RestoranSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Rekreacijski sadržajiSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - BazenSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KupaonicaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Gostinjska sobaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - PredvorjeSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvoranaSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - KafićSheraton Surabaya Hotel & Towers Surabaya - Plesna dvorana


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01