Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay, Manila, Filipini 1300 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Sadržaji
Područje Pasay Broj soba: 116

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 2427recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (2427)
Razvrstati po:
Roy G. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 1. veljače 2016.
Great location

Price, location, convenience
7,7
Near everything that i need: airport, malls, grocery store, piblic transportation like: MRT/LRT, taxis, tricycle, jeepneys. Free wifi and breakfast. Rooftop pool. Billards and kareoke on rooftop.
Prijavi ovu recenziju
Janelyn O. Solo putnici Sweden, 7. siječnja 2016.
Stop over

Close to a LOT of transportation
8
Every time i am in manila i stay at these hotel for the fact that it is close to Almost everything i need to go and be at.
Prijavi ovu recenziju
Regienald E. Solo putnici Philippines, 30. prosinca 2015.
stay at shogun

it is near baclaran, also close to mrt and shopping mall
5
it is fine but i don't like the smell of the room. they don't have hot and cold shower.
Prijavi ovu recenziju
Robert G. Solo putnici Canada, 24. prosinca 2015.
Pleasant hotel

Breakfast was very good. Like the brewed coffee. Staff plesant and helpful
7,3
Was just staying over 1 night in Manila. A little off the beaten track but very clean and staff knowledgeable and helpful. No complaints from me
Prijavi ovu recenziju
Karen S. Grupe Philippines, 21. prosinca 2015.
Shogun Suites

Price. Staff.
7,3
Good but not great. Difficulty getting transpo like grabtaxi/uber. Sketchy location i feel like. Water smelled when bidet is used.
Prijavi ovu recenziju
Eric L. Parovi Philippines, 20. prosinca 2015.
Cost equates Services

Easy access to train stations and near MOA
7,7
Prijavi ovu recenziju
Mark W. Solo putnici United Kingdom, 19. prosinca 2015.
Cheap option

Staff performance, bed comfort, near to airport.
6,7
Stayed here so many times and written so many reviews I'll keep this one short. Due to its location right next to rail links, coach stations and airport it is a good place to start any journey but not a good place to hang out for more than two days. Room is fine, you get what you pay for. Staff are great. My only negative comments are, there is no safe deposit box in room and sometimes it's as if they run out of hot water.
Prijavi ovu recenziju
Knut F. Parovi Germany, 11. prosinca 2015.
All right!

The eggs for breakfast, the view from the pool and the friendly staff
8,7
everything was all right, just the location in that side alley - that was a bit narrow
Prijavi ovu recenziju
Mark W. Solo putnici United Kingdom, 7. prosinca 2015.
Best value for this area.

Good staff, low price, near to airport.
7,3
I've lost count of how many times I've stayed here and never been disappointed. It is pretty close to airport. From airport I offer white taxi drivers 200 php for journey but most don't know where it is so print map. The rooms are clean and comfy and good enough for a short stay. You get a fridge with mini bar, TV, air con and decent bathroom, plenty of hot water with toiletries. Room does lack a safe deposit box. Not really a nice area to visit, streets always busy because close by major railway stations and as in every part of Manila the roads are overcrowded.
Prijavi ovu recenziju
Roy G. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 7. prosinca 2015.
Budget traveler

Location, price,free wifi
7,7
Good, great location because near malls, grocery store, public transportation. Free wifi and breakfast for a reasonable priced room rate..near airport.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - Hrana i pićeShogun Suite Hotel Manila - RecepcijaShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - Hrana i pićeShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01