ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shogun Suite Hotel Manila - Eksterijer hotela Shogun Suite Hotel Manila - Ulaz Shogun Suite Hotel Manila - Ulaz Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Interijer hotela Shogun Suite Hotel Manila - Plesna dvorana Shogun Suite Hotel Manila - Recepcija Shogun Suite Hotel Manila - Predvorje Shogun Suite Hotel Manila - Plesna dvorana Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Shogun Suite Hotel Manila - Predvorje Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 116
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 2086recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (2086)
Razvrstati po:
Garry M. Solo putnici United Kingdom, 10. prosinca 2014.
good hotel

rooftop pool , food, room
8
i only stayed one night but was impressed enough to go back again, but for a few more days next time. food cheap and lots of it..room small but compact, had everything i wanted except coffee/tea making facilities.. but room service can provide there.. no complaints about the hotel..enjoyed my brief stay
Roy G. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 6. prosinca 2014.
Regular guess

Good location, complimentary wifi and breakfast
7
Air conditioner is good and strong, wifi was not that great. Good location
Spencer R. Solo putnici United States of America, 5. prosinca 2014.
bad bad bad
4
bad service, bad food. service is not good but good location. good service to airport.
Sheryl A. Poslovni putnici Philippines, 30. studenog 2014.
"We didn't feel completely comfortable"

Hotel is very accessible to shopping malls, bus terminals and some other well-known public spots
5
Not so good. The front desk staff was not that friendly and entertaining. I'm surprised to see our room, I was expecting for a bigger one.. And oh my, they don't have hair dryer! I should have brought mine! lol... The resort was nice though just that and it would have been nicer to have a few more amenities. Nothing special with their buffet breakfast.. I remember, I asked the waiter if they have juice or something.. because I don't drink coffee/tea.. Oh well, I am not sure we would stay there again we didn't feel completely comfortable.
Anthony M. Parovi United States of America, 29. studenog 2014.
Roaches

Close to airport but had roaches
4,3
My wife and I were paranoid that a roach would crawl into one of our ears. We couldn't sleep.
Scott R. Obitelji sa malom djecom Australia, 29. studenog 2014.
Mixed purpose stay

Reasonable price for the services available to choose from
8
Ok
Alfredo J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. studenog 2014.
the hotel location is very hard to find..

nothing
3
Sitiveni I. Solo putnici Tonga, 25. studenog 2014.
not good

nothing
2,3
nothing
Ruben G. Solo putnici Philippines, 24. studenog 2014.
a satisfactory stay in manila

good accomodation clean and comfortable
8
very fine
Frederick D. Solo putnici Australia, 23. studenog 2014.
Cheap, Clean Hotel in Manila next to MRT, LTR

Cheap, Clean, well located Hotel in Manila next to MRT, LTR and Mall of Asia
8,7
Pleasant. This is my 4th stay at the Shogun. Each Stay there is another improvement. This time the free wifi in the rooms. They have a great free breakfast included in the cheap room rate. Rooms are clean with effective, quiet air con. Theres only 8 floors in the hotel so the lifts require little if any wait. There is a restaurant on the 8th floor with cheap wholesome meals or room service. The fridge in the room is stocked with drinks for emergencies. Also the free WiFi in the rooms is good. Plaza Mall next door is small but has a range of shops and eateries only 1 minute from the hotel. There's no night life that I'm aware of in the area but that makes it quieter in the evenings and nights.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Eksterijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - UlazShogun Suite Hotel Manila - UlazShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - RecepcijaShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02