ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shogun Suite Hotel Manila - Ulaz Shogun Suite Hotel Manila - Ulaz Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Plesna dvorana Shogun Suite Hotel Manila - Predvorje Shogun Suite Hotel Manila - Recepcija Shogun Suite Hotel Manila - Plesna dvorana Shogun Suite Hotel Manila - Interijer hotela Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Predvorje Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Mjesto: Područje zračne luke Pasay Broj soba: 116
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 1753recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1753)
Don A. Solo putnici Australia, 12. travnja 2014.
Basically Friendlily

Clean, Friendlily staff, close to airport.
6
Only good if you want a cheap stop over and going somewhere else .
Vanessa G. Grupe Philippines, 10. travnja 2014.
We enjoyed our stay. We like the room & the staff

Area. Rooms. Staff.
8
We like our room. The staff are nice. Food is great. Easy access to the airport & shopping mall.
Keith B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 9. travnja 2014.
Hotel ok

Nonthing-close to a mall
5
Crowed street in front of hotel made access difficult. Close to Jolie Bees and a mall.
Yifan L. Parovi China, 3. travnja 2014.
the air conditioner is so noisy, can't sleep well

Arrange car for customer but need to charge
6,3
We have ten people live there, all of them can't sleep well at night coz the AC is too noisy ! And the bed is too small for us. Outside the hotel is also busy and noisy place. Kind of mess...
Ernest H. Parovi United States of America, 1. travnja 2014.
The hotel is within walking distance of the metro

Vicinity to metro, central location in Pasay, reasonable rate
8,3
We stayed for only one night, but the room was comfortable, but not very big. The price was reasonable, as we booked online and it is vert close to the metro and a mall.
Lorena P. Poslovni putnici United States of America, 28. ožujka 2014.
Dont like

Location
4,7
Room is too small. Bed is not comfortable
Eusebio A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 28. ožujka 2014.
Average hotel

Near airport, near mall, centrally located
7
Staff not keen on helping us in giving direction tO WHERE WE ARE GOING. During check out it seems there guest are looters we need to wait until the inspectors gave a nod that everything is still in tact at our occupied room.
Wendell E. Parovi Philippines, 28. ožujka 2014.
good. . great

good money value,
8,3
good money value, acces to public transport. The food is ok in my standards
Noel E. Solo putnici Australia, 27. ožujka 2014.
clean friendly staff

clean, friendly staff, close to trains
7
Zhang L. Obitelji sa malom djecom China, 25. ožujka 2014.
Relatively poor service and amenities but pricey

None
3
I thought its near to airport but it takes ~30 minutes from terminal 3 to the hotel. Generally it's over priced.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shogun Suite Hotel Manila - Eksterijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - UlazShogun Suite Hotel Manila - UlazShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - RecepcijaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Bazen


AS-AGWEB-3B04