Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Sadržaji
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 116
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 2269recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (2269)
Razvrstati po:
Jessica C. Parovi United States of America, 1. srpnja 2015.
Depends

Close to Airport, Pool,
6,7
a bit disappointed with the difference in staff treatment of my wife prior to my arrival.
Juliet G. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 24. lipnja 2015.
Shogun Suite Hotel
2
Rubbish, dirty, noisy.
Peter N. Parovi United Kingdom, 23. lipnja 2015.
Pleasant stay

Near airport,friendly staff,nice room
8
Was a nice stay only a few minor problems,which where sorted.pleasant stay would stay again when in manila
Lenie O. Poslovni putnici Philippines, 17. lipnja 2015.
This makes me tired.
3,3
Well so far not Good. Thats all. Unpleasant stuff. dirty Room, noisy stuff and bad toilet ( seems the toilet never clean, and the bed had cockroach )
Robert S. Solo putnici United States of America, 6. lipnja 2015.
shogun suites

friendly staff and low cost
5
Air conditioning not strong enough to cool the room. Food from room service was mediocre
Nicholas M. Poslovni putnici United Kingdom, 6. lipnja 2015.
Once okay, now overpriced!

Clean, pool, location
6,3
Shogun was an affordable place in buzzing Manila. Now it's overpriced, to busy and arrogant. Avoid if possible. They will charge u for everything, even cold baked eggs if you're not careful. If you don't eat your food they charge you for what you leave ... Even if it's uneatable! Here 'ask for assistance' means you NEED to pay. Juices at breakfast are NOT free!!! Always loved Shogun Suite. Now highly avoidable. Locating City Of Dreams hearby has affected pricing of most hotels in Pasay. No real bargains to be had here!!
Grace V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 4. lipnja 2015.
AC problem

The best 3 things are the location, it is accessible to everything. 2. Its cleanliness 3. The staff are good
8
My stay at shogun suite hotel is depressing because of the air condition that doesn't work properly. Rm 409 is very hot. We were not able to sleep well because of the AC.
Romeo L. Solo putnici Philippines, 3. lipnja 2015.
Okay Only

Location, staff and food
5,7
The bed was sucks, i felt like i was sleeping on the floor. Please put foam on your bed. Super tiny shower room.
Roy G. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 2. lipnja 2015.
Frequent guest

Near mall, near airport, near local transportation
7,3
Conveniently located near mall of asia, LRT/MRT train station is just outside, easy access to taxi, and jeepneys, near metropoint mall and grocery. 24hour jollybee and chowking restaurant 20steps away.
Chris C. Grupe United States of America, 31. svibnja 2015.
I found bed BUGS!!

Working toilet, clean sheets,ac
4,7
It was ok.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - Hrana i pićeShogun Suite Hotel Manila - RecepcijaShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - Hrana i pićeShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02