ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shogun Suite Hotel Manila - Eksterijer hotela Shogun Suite Hotel Manila - Ulaz Shogun Suite Hotel Manila - Ulaz Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Interijer hotela Shogun Suite Hotel Manila - Plesna dvorana Shogun Suite Hotel Manila - Recepcija Shogun Suite Hotel Manila - Predvorje Shogun Suite Hotel Manila - Plesna dvorana Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Shogun Suite Hotel Manila - Predvorje Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 116
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 1970recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1970)
Razvrstati po:
Frances L. Parovi Philippines, 16. rujna 2014.
nice

promo/rates, food, staff
10
Great
Matthew R. Solo putnici Australia, 16. rujna 2014.
an ok hotel

next to a shopping center is about the only good thing
5
We didnt like the area. We were attacked by a local. The hotels menu was good problem was they hardly had anything on the menu. Walk outside the hotel and it smells like urine.
Cinderell L. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 14. rujna 2014.
Free pick up from airport

Free wifi; near airport; free airport pick up; very comfy room
8,7
Sudha G. Parovi Singapore, 14. rujna 2014.
Wheelchair friendly

Staff, free airport pickup and location
7,3
Friendly staff who were always greeting with a smile. They very kind & helpful towards my wheelchair bound partner too - helping him into and out of cabs from the hotel. The hotel's cab driver even rejected our tip which we offered as a form of our appreciation! Whatever help he provided, was truly from the goodness of his heart. Point to note, it's useful to request for a wheelchair friendly room during booking as not all rooms are equipped for wheelchair users.
Fely M. Solo putnici United States of America, 11. rujna 2014.
Very basic.

service
5
Just okay.
Norman W. Parovi United States of America, 9. rujna 2014.
Average

Pool, pool, pool
6
I think some of the reviews here have overrated this hotel.. The staff was just ok, didn't really make the customer feel important at all.. The rooms were clean and there was a mini fridge which was nice...but the toilet would never flush properly and they sent employee to fix it, but he really didn't do anything...also never had hot water the 2 days I stayed there..my room sure didn't look like the photos on here... And as for the free breakfast? Good thing it was free because I surely would not have paid for it! Everything was cold.. Fried eggs, rice, and 2 kinds of meat...always cold! The only nice thing about my stay was the small pool on the rooftop. It was very nice and clean!
Antony L. Poslovni putnici Australia, 7. rujna 2014.
Quirky but convenient transit stop

Proximity to airport, access to light rail and MRT, location for food, and services
6,7
Very brief - half day transit, so did not get to try Japanese beds; would be nice to have window and I might worry a bit about fire safety
Christian G. Solo putnici Indonesia, 7. rujna 2014.
Near to Airport

Location, budget, convenient
5,7
The location is near to airport and just next to MRT & LRT.
Perla T. Parovi Philippines, 7. rujna 2014.
Nice

location, value for money, food
7
Great
Frederick D. Parovi Australia, 5. rujna 2014.
Great Low Cost Hotel, Free Buffet Breakfast, Clean

Comfortable Room, Great Value Restaurant, Reasonable Airport Transfet
10
This hotel is continually improving, I especially like the ample and low cost meals in the restaurant and the free buffet breakfast. Its small and not crowded and the service and friendliness is excellent

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Eksterijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - UlazShogun Suite Hotel Manila - UlazShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - RecepcijaShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06