Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Sadržaji
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 116
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 2297recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (2297)
Razvrstati po:
Jeffrey S. Solo putnici Australia, 30. srpnja 2015.
Hotel staff location food price

Price location and staff plus ok food and amenities
8
Pleasant in every aspect priced right
Prijavi ovu recenziju
Jose J. Poslovni putnici Philippines, 29. srpnja 2015.
nice, good location

location, staff, food
8
satisfied with cleanliness. excellent location, friendly staff.
Prijavi ovu recenziju
Choon K. Poslovni putnici Singapore, 28. srpnja 2015.
General

Food room and location
10
Good
Prijavi ovu recenziju
Fadim H. Grupe Philippines, 27. srpnja 2015.
lack of charging ports. Overpriced airport trans

Location, near moa and mrt. Price is quite ok. I like the design of the room.
6,3
It was ok. Decent room, but for a group of 4, i think the hotel needs to add more charging ports esp near the bed. Because in our stay, the port is near the tv and there is only one/two port so we had to unplug the tv.
Prijavi ovu recenziju
Fiona K. Parovi New Zealand, 27. srpnja 2015.
The room was inferior & small

Location was great
3
We were uncomfortable, lack of cleanliness, toilet would not flush, breakfast was a joke, we would not go back there again
Prijavi ovu recenziju
Edwin L. Poslovni putnici Philippines, 26. srpnja 2015.
Just an ordinary hotel

Location, distance, convenience
7
Nothing really noteworthy with this place except for it's proximity to key destinations (airport, terminals, mall). Food is pricey and awful particularly their buffet breakfast, as it doesn't serve real breakfast food. Alternative is to go out in nearby malls and get a decent meal for the same price point.
Prijavi ovu recenziju
Tan H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. srpnja 2015.
Near metro good location small hotel

Near metro station,swimming pool,near shopping area
7
We arrive quite late evening,very easy to find since its located just near metro station in Pasay near airport. There is small swimming pool at hotel roof but the only thing I dont like we have to pay for using the towel even we re hotel guest. We had stayed for 2 nights only price of the room thoight quite expensive considering hotel situation.
Prijavi ovu recenziju
Robinson A. Parovi Philippines, 20. srpnja 2015.
value for money

affordable, location and breakfast buffet
6,3
Still noticed creepy crawlers on the floor. This is my 3rd time to stay at shogun. The first two stay was a bit disappointing. But noticed overall repairs in the rooms. Will still consider staying again. I hope the bed gets an upgrade.
Prijavi ovu recenziju
Aga M. Parovi Netherlands, 20. srpnja 2015.
Free breakfast disgusting bar service hopeless

Pool, proximity to airport, room size
4,7
We went upstairs to have a drink and getting a tonic appeared impossible. We could get it if we made it a gin&tonic though (?!). Got gin on the rocks. Asked for tonic, but they couldn't give us tonic because it was for mixing... I've just bought a Gin!? Can I have some tonic with it please. Tonic was kept open, outside of the fridge with glad wrap to cover the can... Breakfast we simply skipped, all looked like rubber. Other staff were very friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Randall B. Grupe United States of America, 18. srpnja 2015.
like it

food,the staff and room
9,3
I stay for 1 wk and my soon to be family stay for 2 days and the staff was very helpful when ask to get more room or change the room
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Rekreacijski sadržajiShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - Hrana i pićeShogun Suite Hotel Manila - RecepcijaShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - SadržajiShogun Suite Hotel Manila - Hrana i pićeShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - RestoranShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02