ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shogun Suite Hotel Manila - Eksterijer hotela Shogun Suite Hotel Manila - Ulaz Shogun Suite Hotel Manila - Ulaz Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Interijer hotela Shogun Suite Hotel Manila - Plesna dvorana Shogun Suite Hotel Manila - Recepcija Shogun Suite Hotel Manila - Predvorje Shogun Suite Hotel Manila - Plesna dvorana Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Shogun Suite Hotel Manila - Predvorje Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 116
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 2050recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (2050)
Razvrstati po:
Kirk A. Parovi Philippines, 19. studenog 2014.
Overnight stay

the price , the location and the staffs were corcourteous
7,7
Prakan J. Solo putnici Thailand, 19. studenog 2014.
Good location cheap price

Close to mrt cheap price
6
Good location suitable for transit flight . But should renovate room
Mike S. Solo putnici United States of America, 19. studenog 2014.
average

location, pool on roof,,, breakfast
6,7
i have stayed here before,,, and it is a good place. not great.. but the one thing I really liked is the staff at the front desk let me use the hotel phone to make calls to a cell phone number,,, there are no pay phones nearby, and I dont have a cell phnone.. the pool on the roof was nice but the guy wanted me to pay 40Pesos to use the jpool...The breakfast is average, I thought the egss were too greasy...but alll considered i would stay there again.
Josette S. Grupe Philippines, 16. studenog 2014.
its good to stay their

staff performance location and cleanliness
8,3
good
Suzille M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 8. studenog 2014.
disappointed traveller

parking they didn't charge
4
I call for toilet maintenance my companion use it doesn't work I'm so embarrass. And I try use the pool facilities they charge including the towel and you can only use it at 10am when the sun is very hot in manila. Lol I know I pay low price but toilet.? Manila has a lot of food I want to try but with toilet problem in my hotel? Noway I'm going to.
Helen M. Grupe Philippines, 6. studenog 2014.
Convenient place to stay close to LRT.

Value for money, friendly staff & along the road.
6,7
Quiet place, cheap & affordable & clean.
Richard K. Parovi United States of America, 2. studenog 2014.
Location was perfect and price reasonable

location, price, and staff
10
My stay was great the location was close to public transportation and malls. The hotel staff was friendly and helpful, free morning breakfast and pool was a bonus.
Ken S. Obitelji sa malom djecom Japan, 1. studenog 2014.
Good Location dont expect anything more

Good Location only
4,3
Unfriendly staff. And old rooms not so comfy toilets and plain breakfast buffet
Alan N. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 30. listopada 2014.
very good spot

good starff frendily
8,3
good stay would recomend
Roy B. Parovi Norway, 30. listopada 2014.
bad neighborhood

friendly staff, 24hour staff, low price.
5,7
Because of thebad surroundings we had a hard time trusting the people not part of the hotel staff and we got scamed on a taxi ride. All in all not a very good experience.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Eksterijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - UlazShogun Suite Hotel Manila - UlazShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - RecepcijaShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06