Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Područje zračne luke Pasay, Manila, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Shogun Suite Hotel Manila - Eksterijer hotela Shogun Suite Hotel Manila - Ulaz Shogun Suite Hotel Manila - Ulaz Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Kupaonica Shogun Suite Hotel Manila - Interijer hotela Shogun Suite Hotel Manila - Plesna dvorana Shogun Suite Hotel Manila - Recepcija Shogun Suite Hotel Manila - Predvorje Shogun Suite Hotel Manila - Plesna dvorana Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Shogun Suite Hotel Manila - Predvorje Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba Shogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba
Područje Područje zračne luke Pasay Broj soba: 116
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 1861recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
6,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (1861)
Razvrstati po:
Susan K. Solo putnici United States of America, 8. srpnja 2014.
Short stopover for airport transfer

Free breakfast and wifi
7
Fine. A little noisy but ok for city stay
Alan P. Parovi Philippines, 6. srpnja 2014.
Value for Money.

Value for money, easy access to public transport and nice location.
8
Attentive staff, clean room and very relaxing.
Norberto A. Solo putnici Philippines, 6. srpnja 2014.
I had a restful night.

Clean, friendly staff, close to the airport
8
I did not know I have to pay for the bottled water.
Christopher S. Grupe United Kingdom, 5. srpnja 2014.
Basic hotel. Rooms need modernising.

Access to airport Access to local transportation Cost
5,3
Stay was adequate. Location was very noisy at might. Difficult to sleep. Staff were attentive. Breakfast was included and included a reasonable selection.
Andrew C. Parovi United Kingdom, 4. srpnja 2014.
I was very pleased with this Hotel

Food Staff Pool
9
My only complaint was the hot water shower had no pressure I was on floor 7, and only 2 power points in room for Laptop and phone charging. Beer was a bit expensive 55 peso compared with a hotel in Gingoog Mindano was 30 peso.
Prabhakar N. Solo putnici India, 4. srpnja 2014.
This is one of the worst hotel i have stayed

Shogun Suite Hotel
2,3
very bad. never ever go to this hotel again.
Bernard M. Grupe Philippines, 3. srpnja 2014.
It's a great vacation

1. Safe 2. Friendly Staff 3. Clean
9,3
I Feel very comfortable, i like the pool at the roof top and the bar. I also like the billiard. The hotel is nice
Jin C. Grupe Malaysia, 2. srpnja 2014.
Near city and airport

Breakfast was still ok. Room cleanliness need to improve. Got small insect under bed.
7
Starr S. Grupe United States of America, 1. srpnja 2014.
For a quick layover near the airport , great.

Staff
8,7
It met my needs perfectly and I was able to get a good nights rest before my next flight. Good shuttle service and excellent front desk.
Cyril I. Solo putnici Philippines, 1. srpnja 2014.
pleasant

Friendly and accommodating staff.
4,3
Surely will not not stay at that place.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Eksterijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - UlazShogun Suite Hotel Manila - UlazShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - KupaonicaShogun Suite Hotel Manila - Interijer hotelaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - RecepcijaShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - PredvorjeShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - BazenShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Plesna dvoranaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska sobaShogun Suite Hotel Manila - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02