Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 1063recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,6
Uslužnost osoblja:
9,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (1063)
Razvrstati po:
Michael H. Solo putnici Singapore, 5. svibnja 2016.
Hh
5,7
Vg
Prijavi ovu recenziju
Shir L. Parovi Singapore, 27. travnja 2016.
Best location, great service
6,7
We had a very nice & spacious premier room which comes with good coffee & tea, spacious bathroom. The hotel spa had well trained and experienced masseuse. The limousine service was also excellent, total comfort to travel in style. Sra Bua was a gastronomic experience and this stay was better than the last! Well done Siam Kempinski, we will be back.
Prijavi ovu recenziju
Achavin A. Parovi Thailand, 26. travnja 2016.
Best location
5,7
The best location for a travel coz u can walk to Siam paragon department store in just 30sec from the hotel and the architect is beautiful:)
Prijavi ovu recenziju
Merlisa L. Solo putnici Singapore, 26. travnja 2016.
Superb quality for the paying customer
6
This is a wonderful hotel with state-of-the-art facilities! Will come back again!
Prijavi ovu recenziju
Abdulaziz A. Obitelji sa malom djecom United Arab Emirates, 23. travnja 2016.
Family time
6,7
I enjoyed my time, the room was very clean and the service was excellent
Prijavi ovu recenziju
Lap K. Parovi Hong Kong, 23. travnja 2016.
Siam Kempinski
6,3
Superb hotel in general. I have stayed at other hotels in this city before but Siam Kempinski has a very good swimming pool for a city-hotel. The Rooms are huge and my room had a balcony on a high floor and the city-view is fantastic. The staffs are very friendly (except for 1 of them who was rather grumpy). The hotel providing complimentary rides to the malls are also great. Location-wise, BTS stations within walkable distance helps during the peak hours. Room service menu could be a little more exciting and offer more traditional choices.
Prijavi ovu recenziju
Yuchuan G. Grupe Australia, 18. travnja 2016.
Fantastic experience
6,7
Excellent location, good service.
Prijavi ovu recenziju
Catherine L. Parovi Hong Kong, 9. travnja 2016.
Most favourite
6,7
No hesitation recommending this hotel
Prijavi ovu recenziju
Lee H. Parovi South Korea, 9. travnja 2016.
Good
6,7
very kind. and very good swimming poo;
Prijavi ovu recenziju
Joy X. Obitelji sa malom djecom Singapore, 9. travnja 2016.
Great hotel choice for familes with young children
5,7
The location is really a breeze for food and entertainment. The swimming pool and Kids Club is an awesome solution to fill up the time for young energetic children.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - UlazSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KafićSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Posao CentarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/salonSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BazenSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Dječji klubSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/salonSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Dvorana za fitnessSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04