Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Ulaz Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kafić Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centar Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotela
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Sadržaji Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centar Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centar Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centar Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centar
Područje Siam Broj soba: 303

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 988recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,6
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (988)
Razvrstati po:
Doh C. Obitelji sa malom djecom South Korea, 31. siječnja 2016.
Poor welcoming staff

pool kindness cleanness
8
Everything was well except the check-in process in which Dahera tried to cut off what i was about to say on multiple occasions. I was very close to contacting the customer service center were it not for the kindness of rest of the staff. Hope the hotel continues to take the peace of mind in guests very seriously.
Prijavi ovu recenziju
Maggie C. Solo putnici Australia, 23. siječnja 2016.
Convenient location and extremely comfortable stay

Location, staff and cleanliness
9,7
spend three relaxing nights at the hotel. one thing I didnt like about my hotel room (on the first floor) was that people at the pool could see the happenings of my room quite clearly through my room window, meaning that during the day, if I wanted more privacy, I had to draw all the curtains (ie I wasnt able to get as much sunlight in my room as i wanted). otherwise, it was a wonderful stay.
Prijavi ovu recenziju
Jennifer E. Obitelji sa malom djecom Sweden, 18. siječnja 2016.
Best hotel!

Staff performance, Location and Food
10
The best hotel ever! Perfect in all aspects.
Prijavi ovu recenziju
Abdulamir S. Poslovni putnici Oman, 17. siječnja 2016.
Funtastic

Lobby, restaurants, spa
9,7
Funtastic
Prijavi ovu recenziju
Siu Y. Parovi Hong Kong, 15. siječnja 2016.
very gd

place, nice, food
10
vry gd
Prijavi ovu recenziju
Emmanuel A. Obitelji sa malom djecom France, 9. siječnja 2016.
Great

Friendly, big, location
9,7
Jut very good all round
Prijavi ovu recenziju
Nattapong V. Obitelji sa malom djecom Thailand, 25. prosinca 2015.
Good and convenient

Convenient Good service beaUtiful
7,3
Very nice hotel and nearly Siam paragon, which is the best shopping mall in Bangkok.
Prijavi ovu recenziju
Raymond S. Parovi Singapore, 23. prosinca 2015.
Luxury Hotel

Location Location Location
8,3
It was value for money. Tip top service with exceptional cleanliness in the room. Most importantly, the location is truly very convenient.
Prijavi ovu recenziju
Guochun W. Parovi China, 23. prosinca 2015.
Great hotel at Siam Paragon

Room, Staff, Swimming Pool
8,7
The hotel is steps aways from Siam Paragon, an upscale shopping mall at Bangkok city center. There are lots of dinning and shopping options. However for the same reason, there is traffic jam all the time, especially going to the hotel. Hotel rooms are comfortable and spacious. Staff are very helpful. Swimming pool is nice. The Ocean World at Siam Paragon is worth visiting.
Prijavi ovu recenziju
Jody S. Solo putnici United Kingdom, 19. prosinca 2015.
Central Bangkok for quality shopping

Comfort of rooms..beds..linen..quality fittings. The food was exceptional as was the service.
9,7
Perfect
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - UlazSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KafićSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Posao CentarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/salonSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BazenSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Dječji klubSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/salonSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Dvorana za fitnessSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08