Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasa Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvorana Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke
Područje Siam Broj soba: 303
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 883recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
9,6
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (883)
Razvrstati po:
Hou I. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 19. srpnja 2015.
Staff need traing more

Loction
5
Prijavi ovu recenziju
Elzira J. Parovi Portugal, 6. srpnja 2015.
Warm welcome, nice service

Location, service, spacious room
7,3
Prijavi ovu recenziju
Kanorkwan B. Poslovni putnici Thailand, 28. lipnja 2015.
Nice and comfortable

Location, room design, scenery
10
It was very pleasure staying at the hotel where location is so near to shopping and transportation to center of Bangkok. Room size and style are comfy. Staffs are so friendly. I do really happy resting here and will come back again.
Prijavi ovu recenziju
Kwok M. Parovi China, 27. lipnja 2015.
Poor staff performance

Location
7,3
The hotel staff arranged me a taxi that the driver didn't understand English. The staff didn't brief the driver well and I spent over an hour on the taxi but failed to go to the hotel that was near by Asiatique. Eventually I asked the driver took me back to the Siam Kempinski. I immediate lodged complaint to the hotel staff who asked me to wait for his investigation. It was already nine o'clock and I hadn't have dinner yet. I was so disappointed that they seemed didn't concern my needs at that moment. It should not be the standard of a five star hotel.
Prijavi ovu recenziju
Christy T. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 25. lipnja 2015.
don't like the pool and shower hydraulic weak

complimentary drinks
9,3
except the pool design and weak hydraulic for shower, all the others are great.
Prijavi ovu recenziju
Chi C. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 24. lipnja 2015.
Best hotel in bangkok I have ever been

location, services and value
9,7
Prijavi ovu recenziju
Lai S. Parovi China, 24. lipnja 2015.
Good and Convenient hotel

Location is convenient, good services and nice breakfast
8,3
Easy to access all shopping malls in Siam area, provide free golf cart to Big C and Central World which is good for tourists under hot weather
Prijavi ovu recenziju
Natalia W. Parovi Indonesia, 21. lipnja 2015.
Comfortable

Service, location, spacious room
9,3
There's a 24/7 buggy service for us to use to go to the nearby shopping centre or train station, Siam Paragon (BTS Siam). Room service prepares the bed twice a day and serve local fruits daily. Very cosy and beautiful place to stay.
Prijavi ovu recenziju
Chiow A. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. lipnja 2015.
Simply the best

Service & Saff,Pool,Massage Spa
10
Always 100%
Prijavi ovu recenziju
Janice C. Solo putnici Canada, 21. lipnja 2015.
Awesome

Service, cleanliness, great breakfast
9,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvoranaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Luksuzni salonSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Dvorana za fitnessSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Luksuzni salonSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Posao CentarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Dječji klubSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BazenSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KafićSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SadržajiSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i piće


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03