ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasa Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvorana Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke
Područje Siam Broj soba: 303
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 641recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
9,6
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (641)
Razvrstati po:
Khaled A. Parovi Qatar, 8. kolovoza 2014.
Suburb

One of the best service and location
9,7
Angeline G. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 1. kolovoza 2014.
Best Hotel Location in Bangkok

A few steps away from Siam Paragon, close to the BTS, 5-star hotel
8,3
We were very pleased with our stay at Siam Kempinski Hotel Bangkok. The hotel looks very grand and the lobby looks amazing. The location is superb. It is just a few steps away from Siam Paragon. Very convenient for travellers who wants to shop and dine around the area. Relatively close to the BTS. The rooms were clean and felt luxurious. Great service by the bell boys and the staff. We will definitely be back here.
Lim Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. srpnja 2014.
Good

Location n clean n room comfortable
10
Excellence
Nicko C. Poslovni putnici Indonesia, 18. srpnja 2014.
best service hotel in thailand

location, staff, amenity
9,7
Ho Y. Parovi Hong Kong, 13. srpnja 2014.
EXCELLENCE

FRIENDLY STAFF, NICE SWIMMING POOL, BEST BREAKFAST
9,7
Nothing to say, because of there are the best resort hotel in Bangkok !
Caroline C. Parovi Singapore, 13. srpnja 2014.
Fantastic Location! Great Service!

Location, Staff Attentiveness, Room
9,3
I have stayed in many hotels in Bangkok. By far, this is the best. In terms of location, it's the best, right in the centre of most shopping centres. Hotel staff is very attentive too. Pity about the breakfast spread though, it is not as good compared with rest of hotels that I have stayed. Overall, highly recommended!
Li L. Grupe Singapore, 8. srpnja 2014.
Fantastic stay, great location.

Location, location, location
9,3
All of us enjoyed our 3 nights stay. Very comfortable bed, surprise to receive a birthday cake for one of the guest's birthday during our stay. Marvelous!
Byung-Mann P. Obitelji sa malom djecom South Korea, 5. srpnja 2014.
fantastic, 4 years old daughter liked this hotel.

Location, Pool, Attentive staff
9,7
Was surprised at seeing the way of greeting guest. Staff bended her knees and performed checkin process calmly. -All the staff were friendly and nice. -All the amenities at this hotel looked brand new and luxurious. -Easy to access to the Siam Paragon. -Breakfast was little bit disappointed for not many choice of food. -Room service was fast. I will recommend and introduce this hotel through my blog and would like to revisit this hotel if I have chance to go to Bankok. Owesome staying at Siam Kempinski. Thank you for the fantastic service.
Chanthou H. Obitelji sa malom djecom Cambodia, 4. srpnja 2014.
Good

Big 5star Nice
6
Subongghot S. Grupe Thailand, 2. srpnja 2014.
Very comfortable stay and Neat room design

Location, Design and quietness
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvoranaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A05