ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasa Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvorana Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke
Područje Siam Broj soba: 303
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 835recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,6
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (835)
Razvrstati po:
Ng M. Parovi Hong Kong, 19. travnja 2015.
perfect

location, facilities, services
10
good experiences
San P. Obitelji sa malom djecom Thailand, 15. travnja 2015.
Best in Bangkok

Great location, superb facilities, very comfortable room
10
Best of the best in Bangkok
Hamid S. Parovi Canada, 11. travnja 2015.
Excellent

The decore of room and lobby was exceptional!
9,3
Shyan Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 8. travnja 2015.
Good stay

Location, room comfort and hotel condition
9
Our stay was great. We enjoyed the nice pool. Breakfast was great. The hotel provides buggy services to send us to the Isetan for shopping. However, there was limited taxi coming into the hotel and we asked the hotel to get us a taxi to the Chinatown. The taxi didn't go by meter and set the fee at 300THB. We were initially ok with it, but however when we took a taxi back to the hotel and the taxi charge by meter was only 100THB, meaning the taxi actually overcharged us. Other than this, everything was good as the hotel is just next to Siam Paragon.
Tak K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 4. travnja 2015.
Best Location, Best Service, Best Condition in BKK

Best Location, Best Service, Best Condition in BKK
9,3
Best Location, Best Service, Best Condition in BKK
Kin W. Poslovni putnici Hong Kong, 22. ožujka 2015.
Overgraded hotel

Location, location, location
6
As 5 Star hotel not clean enough , the breakfast is bad, some staffs at the front desk impolite. Disorganised.
Roger R. Parovi United States of America, 22. ožujka 2015.
Bangkok visit

Great room, wonderful breakfast, good service
8,3
Enjoyed our five day stay at the Kempinski. the value for the money was reasonable. Service was good although we did experience an issue with having our room available when we checked in at 4:00 pm in the afternoon. we had to wait 30 minutes. Both customer service and the breakfast buffet were exceptional. Extremely convenient if you are a shopper and enjoy mall shopping. Both the Central World and Siam Paragon Malls are walking distance. However the hotel has a shuttle buggy to drop and pick you up!
Nedim P. Parovi United States of America, 17. ožujka 2015.
Pure elegance

Location, hotel elegance, staff
10
Just pure elegance next to Siam paragon it's the best location to enjoy bangkok . Everything was great I felt at home, wish other hotels had stuff as good as here. Great job!
Lai K. Parovi Hong Kong, 14. ožujka 2015.
Very good location & nice staffs

The best 3 things are location, staffs and breakfast.
8,7
Md F. Parovi Brunei Darussalam, 13. ožujka 2015.
Awesome first Bangkok experience!

Breakfast Pastries, Staffs and Location
9,3
Our first ever Bangkok experience and we're so grateful to have chosen Siam Kempinski Hotel. The staffs are very friendly and they are always there to assist us. They greet us every time and we felt respected as tourists. I can also see other tourists enjoying themselves at Siam Kempinski Hotel and it was always very enjoyable to see that. Thank you for a very wonderful experience.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvoranaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3A04