Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasa Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvorana Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centar Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centar
Područje Siam Broj soba: 303
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 852recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,6
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (852)
Razvrstati po:
Lee C. Parovi Hong Kong, 26. svibnja 2015.
Good location, nice staff

Location, staff, room
9
Very good location where is near many of shopping mall. The staff are very nice and have a wonderful smile when we first step in the hotel. Room is nice especially the bed and the pillow are very comfortable!! Highly recommended!!
Po M. Parovi Hong Kong, 19. svibnja 2015.
Best location

Best location, comfort room & nice swimming pool
8
Best location where besides Siam Paragon
Koon F. Parovi Hong Kong, 18. svibnja 2015.
One of the Best Hotel in BKK

1)location 2)environment 3)staff
8,3
one of the best hotel I stayed in bkk. Everything is nice however still have room to improve such as the lighting system of the room, the toiletries they provide
Yuen K. Poslovni putnici Hong Kong, 10. svibnja 2015.
Best luxury hotel in Bangkok

Location, room, service
9,7
Just perfect
Sucy B. Grupe Indonesia, 9. svibnja 2015.
Grand hotel with great location

Location, teas in rm, staff
9
Great stay . We all enjoyed the stay. Staffs from the reception to the one in front , helping us to get the taxi .
Lyn M. Parovi Singapore, 9. svibnja 2015.
Will be back again

Convenience, beautiful ambience and impeccable service
9,7
It was a pleasant stay and obviously will stay here again. Kempinski has been our choice of hotel since we stayed there the first time last year. We have stayed there another 4 times since. Always impressed by the amount of effort put in the surroundings and ambience. The only complaint we have is of the toilet. There was a weird smell. But we suspect there is nothing much the hotel can do about it.
Chris W. Parovi Australia, 5. svibnja 2015.
Bangkok Kempinski

Staff, decore, location
10
First class as always with Kempinki hotels
Ng S. Solo putnici Singapore, 3. svibnja 2015.
A Comfortable Stay

Room, Service, Cleanliness
9
I enjoyed my stay. The room was spacious and comfortable. Only downside would probably be that the walkway to the rooms was dimly lit and the distance from the lift to the room was way too far. More lifts could be built especially nearer to rooms that are right at the end.
Amher D. Solo putnici Australia, 30. travnja 2015.
decadence

everything and everything
10
The ultimate place to stay at .This place is beyond explanation. It's the finest place I have ever stayed at and I will go there over and over again . any one who have stayed at such class of place wouldn't need to review this hotel. just book it .
Kheang R. Obitelji sa odraslom djecom Cambodia, 20. travnja 2015.
Good classy hotel

convenient, classy, comfort
8
This is my first time in Siam Kempinski hotel, and it is great. I booked for a two Premier connecting rooms for 5 nights. Food was great, the room is very comfortable and clean. Nothing much to complain at all. Over all our experience was fantastic in this hotel. Will sure be back and stay in this hotel again.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvoranaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastankeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Spa centarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Luksuzni salonSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Dvorana za fitnessSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Luksuzni salonSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Posao CentarSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Dječji klubSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BazenSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hrana i pićeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje


AS-AGWEB-3C08