ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasa Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvorana Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke
Područje Siam Broj soba: 303
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 666recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
9,6
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (666)
Razvrstati po:
Jamie J. Obitelji sa malom djecom Canada, 21. rujna 2014.
is this what I should expect from a 5 stars hotel?

location.
3,7
i was very disappointed with my stay!the hotel have totally ruined my honeymoon trip! staffs were very impolite! room was dirty! breaskfast was very bad, very little choices and food quality was bad for a 5 stars hotel! bellboy wasn't willing to help to carry luggages!
Ana A. Parovi United States of America, 21. rujna 2014.
Great weekend!

Location, staff, and food!
10
Everything was wonderful!!! the staff very attentive especially the doorsmen!
Lyna N. Obitelji sa malom djecom Cambodia, 21. rujna 2014.
Best hotel for family

Good location, good value of hotel room price, also good Sunday seafood.
9,7
Highly recommend for family with young childrent,
Patrick S. Poslovni putnici Germany, 20. rujna 2014.
I will come back, as many times before

location, staff, convenient to get around
8,7
was very nice, as usual. Sometimes things become a bit in disorder, but it could be related to the difficult situation the country is sadly facing in these days. no sought, a very nice place to stay, and return to!
Ka Y. Parovi Hong Kong, 20. rujna 2014.
Excellent and relaxing stay in Bangkok

Relax and comfortable. Good fools and friendly staff.
9,3
Locating in the prime location in Bangkok, the hotel provided a relaxing environment and comfortable room. Breakfast is fantastic and the staff are friendly and always wearing a smile. Feel like home!
Kia K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. rujna 2014.
Excellence hotel!

Location, children friendly, staff services
9
Everything is perfect!
Tat H. Parovi Hong Kong, 9. rujna 2014.
Convenient hotel

Location, tidiness
8,7
Lyna N. Obitelji sa malom djecom Cambodia, 1. rujna 2014.
Nice hotel

Good location, nice hotel, love it
9,3
When ever I come or bangkok I always stay at this hotel, this is my second home in bangkok.
Hyosun J. Parovi South Korea, 26. kolovoza 2014.
excellent hotel

nice staffs, good for shopping, clean
10
Good location as connected to Siam Paragon shopping center. very kind staffs and room conditions. nice pool.
Miriam F. Parovi United Kingdom, 24. kolovoza 2014.
Luxurious Stay at the Kempinski

The staff, location
10
The staff and service at the Kempinski Hotel reminded me of how Thailand was when I first started visiting thirteen years ago. They are very professional, courteous and helpful, and even organised a delicious birthday cake for my husband. The location of the hotel meant we could enjoy Siam Paragon to its fullest and get to know the surrounding area also.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvoranaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C02