ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasa Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvorana Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke
Područje Siam Broj soba: 303
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 658recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
9,6
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,4
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (658)
Razvrstati po:
Tat H. Parovi Hong Kong, 9. rujna 2014.
Convenient hotel

Location, tidiness
8,7
Lyna N. Obitelji sa malom djecom Cambodia, 1. rujna 2014.
Nice hotel

Good location, nice hotel, love it
9,3
When ever I come or bangkok I always stay at this hotel, this is my second home in bangkok.
Miriam F. Parovi United Kingdom, 24. kolovoza 2014.
Luxurious Stay at the Kempinski

The staff, location
10
The staff and service at the Kempinski Hotel reminded me of how Thailand was when I first started visiting thirteen years ago. They are very professional, courteous and helpful, and even organised a delicious birthday cake for my husband. The location of the hotel meant we could enjoy Siam Paragon to its fullest and get to know the surrounding area also.
Khaled A. Parovi Qatar, 8. kolovoza 2014.
Suburb

One of the best service and location
9,7
Angeline G. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 1. kolovoza 2014.
Best Hotel Location in Bangkok

A few steps away from Siam Paragon, close to the BTS, 5-star hotel
8,3
We were very pleased with our stay at Siam Kempinski Hotel Bangkok. The hotel looks very grand and the lobby looks amazing. The location is superb. It is just a few steps away from Siam Paragon. Very convenient for travellers who wants to shop and dine around the area. Relatively close to the BTS. The rooms were clean and felt luxurious. Great service by the bell boys and the staff. We will definitely be back here.
Lim Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 27. srpnja 2014.
Good

Location n clean n room comfortable
10
Excellence
Nicko C. Poslovni putnici Indonesia, 18. srpnja 2014.
best service hotel in thailand

location, staff, amenity
9,7
Ho Y. Parovi Hong Kong, 13. srpnja 2014.
EXCELLENCE

FRIENDLY STAFF, NICE SWIMMING POOL, BEST BREAKFAST
9,7
Nothing to say, because of there are the best resort hotel in Bangkok !
Caroline C. Parovi Singapore, 13. srpnja 2014.
Fantastic Location! Great Service!

Location, Staff Attentiveness, Room
9,3
I have stayed in many hotels in Bangkok. By far, this is the best. In terms of location, it's the best, right in the centre of most shopping centres. Hotel staff is very attentive too. Pity about the breakfast spread though, it is not as good compared with rest of hotels that I have stayed. Overall, highly recommended!
Caroline L. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 12. srpnja 2014.
Excellent

Staff were very helpful and friendly. The hotel room were spacious and clean, and location is in the heart of the city.
10
It was memorable as the staff are very helpful and friendly.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvoranaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3B08