ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Tajland 10330 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotela Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Predvorje Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska soba Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasa Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kupaonica Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Apartman
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Vrt Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restoran Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvorana Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke
Područje Siam Broj soba: 303
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

9,0

od 777recenzija

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
9,6
Uslužnost osoblja:
9,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,5
Sve recenzije (777)
Razvrstati po:
Aleksandra T. Obitelji sa odraslom djecom Poland, 27. siječnja 2015.
I love this hotel

Food( breakfast amazing!!!), comfortable rooms, great personel
10
I am very happy that i chose kempinski hotel for staying in Bangkok
Chi K. Parovi Hong Kong, 25. siječnja 2015.
Good

Food, drinks and rooms
8,7
Good
Joao B. Parovi Portugal, 22. siječnja 2015.
supreme hotel

gorgeous, fine food, location
9,7
The hotel is excellent!
Zaw W. Parovi Myanmar, 21. siječnja 2015.
Got everything it takes to be best hotel

Location. shopping
10
Prerna S. Obitelji sa malom djecom India, 16. siječnja 2015.
Excellent location

Location , comfort, polite staff
9,7
Isabel T. Poslovni putnici Taiwan, 15. siječnja 2015.
Review

Ambiance Service Food
9,7
very impressive
Annie V. Obitelji sa malom djecom United States of America, 15. siječnja 2015.
Beautiful hotel with a very centralized location

location, location, location
8,3
The location of this hotel is great! Just walk a few steps away and you are at Siam Paragon, Siam Center, Central mall. The amenities are pretty much 5 star, I only have a few complaints. 1. Wifi was very slow, for a being a hotel that is business focused and 5 star with international travelers coming through constantly, I would expect high-yspeed internet access. 2. Over-priced. Although a beautiful hotel in a centralized location, I felt everything was very overpriced, from bar services (triple priced from other high end places), to extra amenity needs that most hotels don't even charge for. The value was not equal to costs. 3. And lastly, for some reason, tuk tuks and motorcycles were not allowed to drive all the way in, which was a hassle since you have to walk a pretty long walk to enter hotel, especially for my old dad who has a hard time walking even short distances.
Loh H. Parovi Malaysia, 12. siječnja 2015.
five star

food、staff、enviroment
9,3
Denise H. Parovi Malaysia, 12. siječnja 2015.
Best hotel

i like the interior design of the room especially the bathroom can see from outside. Hotel staff are helpful and friendly. The hotel location very near shopping mall and easy to access to train
10
Enjoy my stay there. Great balcony view facing the swimming pool
Ismo S. Obitelji sa odraslom djecom Finland, 11. siječnja 2015.
Good place to stay

Friendly, clean, effective.
10
Good location. Friendly, effective and helpful staff. Magnificent and priceworthy dinner buffé.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Eksterijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Interijer hotelaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - PredvorjeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gostinjska sobaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Balkon/terasaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - KupaonicaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - ApartmanSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - VrtSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestoranSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Plesna dvoranaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3B07