ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Far East Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Far East Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Far East Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Far East Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Posao Centar
Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsuen Wan Broj soba: 240
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 3424recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (3424)
Razvrstati po:
Man L. Solo putnici Hong Kong, 4. ožujka 2015.
room small sound isolation not very good

room small sound isolation not very good
7,7
Tanni C. Parovi Hong Kong, 26. veljače 2015.
Good location

location. value price. tidy
6,7
It was good. With good location, small room but tidy
Amy T. Poslovni putnici China, 25. veljače 2015.
good

location fantastic, food good, clean
7,3
Dolores C. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. veljače 2015.
Nice hotel

Location, staff, cleanliness
7,7
Comfortable, peaceful
Po Y. Solo putnici Hong Kong, 19. veljače 2015.
One night only

Location good, small room, free wifi
5,7
Room small and a little old but clean. Basic amenities available. Free wifi in room. Location convenient. Staffs' attitude just ok except a housekeeper is good. If you are easy to be woke up by sunlight, the curtain cannot help. Plan to try their breakfast but turn out did not because no one serve me when I go inside and the food did not attract me.
Maryam S. Poslovni putnici South Africa, 14. veljače 2015.
Front desk staff are poorly trained

Rooms are clean, the hotel is located centrally.
4
Rooms are extremely tiny. Bedding supplied is of poor quality and does not provide adequate warmth. The heating in the hotel is poor as we froze and had to turn off our central heating controls. Breakfast offered old pancakes requiring heating. The hotel required cash of 300 Hong Kong dollars when checking in in spite of you having paid the entire bill ahead of time. I finished my trip early by two days and the hotel refused to refund me my two days remaining. This I find dishonest and I feel cheated by such poor conduct. I would not recommend this hotel since it seems taking your money is all that they are good at.
Charine Y. Parovi Malaysia, 10. veljače 2015.
Good location and good service staff

location, good and helpful staff
7,7
Overall ok
Sen M. Parovi Malaysia, 8. veljače 2015.
value for money

good location, near mtr n easily access to restaurant n shops
7,7
Overall great. There is even a small surprise gift given from the hotel management on my birthday itself!!! I think that is just very thoughtful and sweet of the hotel.
Man L. Solo putnici Hong Kong, 7. veljače 2015.
room very small

near Tsuen Wan city center
6,7
Ed T. Solo putnici Canada, 6. veljače 2015.
Room condition good, just noisy at times

Room service, location, friendly staff
7,7
The hotel and hotel room were fine. My only issue was the noise at night. Most of the customers are tourists from mainland China and come in groups. My first night I was woken up mutilple times by people talking in the hallway with no consideration for others (4AM). With that said, my next 2 nights were better. Bring a set of earplugs and you should be ok.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka Far East Hotel Hong KongSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - UlazSilka Far East Hotel Hong Kong - UlazSilka Far East Hotel Hong Kong - UlazSilka Far East Hotel Hong Kong - UlazSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Far East Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B05