Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road (Tsuen Wan Station Exit B), Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silka Far East Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Far East Hotel Hong Kong - Posao Centar Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Kafić Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Područje Tsuen Wan Broj soba: 240

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 3727recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (3727)
Razvrstati po:
Lam Y. Grupe Hong Kong, 7. veljače 2016.
Silka Far East review

Price
8,3
A nice stay at a very reasonable price.
Prijavi ovu recenziju
Siang W. Solo putnici Malaysia, 22. siječnja 2016.
first to stay in a hotel providing free smartphone

free smartphone to use, cleanliness, free shutter bus to Mong Kok
7,7
first to see hotel providing free smartphone for guest use without any charges on call and data.
Prijavi ovu recenziju
Charmian Y. Parovi Singapore, 19. siječnja 2016.
Dirty, small, rude staff

Location, cellphone that could be borrowed out
3,3
This is the worst hotel I have ever stayed in my life. We stayed in the premium rooms for 2 nights. Firstly, walls of the rooms were peeling off, there rusts everywhere in the bathroom, a weird stench, bedsheets looked dirty with patches of stain. Secondly, the rooms are not soundproof, at around 10.45pm the room beside us had like several people talking so loudly that we could hear their conversation so clearly. So we called the receptionist, 5-10 minutes later there was a knock on our door, the lady asked us what's the problem, so we explained to her again. Her reply to us was: THEY (referring to the room next door) ARE TALKING IN THE ROOM, WE CANNOT DO ANYTHING! What kind of hotel is this?!?! 3 star?! They don't live up to it. The only good things were the location (10 mins from MTR), close to food, the cell phone which could be borrowed. Besides these, everything else were minuses! Will never ever go back again.
Prijavi ovu recenziju
Wen H. Poslovni putnici China, 31. prosinca 2015.
good

clean, quiet, good service
10
good location
Prijavi ovu recenziju
Tiffany C. Parovi Hong Kong, 30. prosinca 2015.
A bad experience

Location
4
The room is moisted and the wallpaper is falling off. It smells. The bed is very uncomfortable. We could not sleep during our stay. I felt like I was sleeping in a hostel.
Prijavi ovu recenziju
Yiu W. Parovi China, 24. prosinca 2015.
too small room size

clean, easy transport, tidy
7,3
Prijavi ovu recenziju
Hong Y. Grupe Hong Kong, 24. prosinca 2015.
stay in silka

soso
5
just soso
Prijavi ovu recenziju
Tang S. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 23. prosinca 2015.
Value for money

Walk less than 5 minutes to MTR, lots of shops near the hotel, lots of eatery around hotels
8,7
Excellent except the room is small.
Prijavi ovu recenziju
Micheal C. Poslovni putnici Hong Kong, 23. prosinca 2015.
Small but decent place for business trip

Location, cleaness & price
7,7
Prijavi ovu recenziju
Kam C. Parovi China, 22. prosinca 2015.
not good
5,3
Go go with my GF, but they give me two singal bed,
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka Far East Hotel Hong KongSilka Far East Hotel Hong Kong - UlazSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Far East Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - KafićSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - SadržajiSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - UlazSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Far East Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Far East Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeSilka Far East Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Far East Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Far East Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01