Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Far East Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Far East Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Far East Hotel Hong Kong - Ulaz Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Far East Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Posao Centar
Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica
Područje Tsuen Wan Broj soba: 240
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 3091recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (3091)
Razvrstati po:
Zhen F. Poslovni putnici Malaysia, 4. srpnja 2014.
Great Value & Location

Comfortable stay with comfortable bed, Clean room, friendly staffs
8
Maria C. Grupe Philippines, 30. lipnja 2014.
Great

Clean,nice room,great location
8,7
Awsome and will surely stay there again.value for money!
Yudi K. Grupe Indonesia, 25. lipnja 2014.
Clean and affordable hotel in good location

1. Affordable price 2. Good location 3. Clean room
6,3
It's a good, clean and affordable hotel located near public facility. Only 5 minutes walk from tsuen wan MTR station. Surrounded by shopping centre and local restaurant. Hotel room is fine for me although it's very small. I don't know about other hotel facilities as I always leave hotel early morning and coming back very late at night
Nur F. Grupe Indonesia, 25. lipnja 2014.
Enjoyable. Disney only 30 min from hotel by MTR.

Nice, neat & clean hotel. The wifi connection was speed of light. The staff was so helpful. So close to MTR station, bus shelter, shopping mall, circle,K, spagety house, seven eleven & bakery.
6,7
Great, a nice hotel to stay & sleep after a long day cruising the city. I can sleep well and feel fresh in the morning, ready for another city cruising.
Nishimura A. Grupe Japan, 15. lipnja 2014.
It was good

Location only
2,7
Not good not bad, too small room and receptionist even don't say hello when they saw us at reception
Jamie W. Parovi Malaysia, 15. lipnja 2014.
Close to MTR, Close to Airport Bus, Free Shuttle

Close to MTR, Close to Airport Bus Stop, Free City Shuttle
8
This hotel has everything you could want if you hate dealing with expensive/difficult transport while travelling with big luggage. It has easy transport to Airport(HKD19 bus stop just a couple of minutes walk from hotel), 5 mins walk to MTR Tseun Wan station(to get to the rest of HOng Kong), and 3 free hotel shuttles to Mongkok every morning. The room itself is basic, comfortable and clean. It is small, but by Hong Kong standards its normal and you can fit 2 large luggages and 2 backpacks inside if you are creative with space. Nearby you can find money changers, 7-11, banks, shopping centre, fruit sellers, street food, fast food etc. I would stay here again.
Jervel L. Solo putnici Singapore, 13. lipnja 2014.
would stay in silka hotel again

room was small but service wise not bad!
6,3
great
Amylyn H. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. lipnja 2014.
Nice hotel to stay

accommodating and friendly staff, near public transport ( taxi, bus, mtr), clean room
7
It was a good hotel to stay with, i have no problem with our room even the front desk are very approachable and willing to assist. However i just observed that the elevator probably the carpet need to be cleaned as it has an unpleasant smell. But all in all i give it a thumbs up rating.
Man L. Grupe Hong Kong, 11. lipnja 2014.
comfort room

room clean but small
8
i love their breakfast buffet
Alvn P. Grupe Singapore, 10. lipnja 2014.
Pleasant stay

Staff, Location, Cleanliness
8,3
Staff was very kind to help me keep my belongings from my previous stay for more than a year!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka Far East Hotel Hong KongSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - UlazSilka Far East Hotel Hong Kong - UlazSilka Far East Hotel Hong Kong - UlazSilka Far East Hotel Hong Kong - UlazSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Far East Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica


AS-AGWEB-3A05