Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road, Tsuen Wan, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Recepcija Silka Far East Hotel Hong Kong - Posao Centar Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Far East Hotel Hong Kong - Kupaonica Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Restoran Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje
Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Silka Far East Hotel Hong Kong - Kafić Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Silka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Silka Far East Hotel Hong Kong - Predvorje
Područje Tsuen Wan Broj soba: 240
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 3585recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (3585)
Razvrstati po:
Tat T. Poslovni putnici Singapore, 29. kolovoza 2015.
Not a good experience

The manager listens and gave me a non smoking room
4,3
Prijavi ovu recenziju
Mariano P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. kolovoza 2015.
good

clean
6
fine
Prijavi ovu recenziju
Ka Y. Parovi China, 26. srpnja 2015.
Room furnitures are dilapidated

convenient, fast, convenient
5,7
the room offered is much smaller than i reserved on the net and is two separate beds instead of one large. The lightning is a bit dim and the furniture is dilapidated , the air con is nosy. For the light switches installed above the front of the bed, it is really annoying becasuse it can be easily turned on/off when i lean on the pillow. Also the two lamps attached on the wall also slight above the front of the bed are complete nuisance. When u yawn and stretch your body , you must hit the lamp.
Prijavi ovu recenziju
Joanna M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. srpnja 2015.
unpleasant stay
3,3
front desk officers not nice, you know that they are talking about you. they laugh at you as if you're not there.
Prijavi ovu recenziju
Ying L. Solo putnici Hong Kong, 19. srpnja 2015.
Worst experience ever.

location
2,7
We have requested for one DOUBLE-BED in the booking section. And upon check-in, the staff told us "yes, your room is equipped with a double-bed". We were disappointed to find out it was actually two twin beds pushed together. We requested to change the room, and of course, the staff told us all other rooms are full-booked. The room is tiny and filthy. The bed sheets were not properly cleaned and smells. I would not recommend this hotel to anyone who would like a comfy stay. Cheaper and better options are everywhere. Plus you will have expects your roommates to be loud, noisy, non disciplined.
Prijavi ovu recenziju
Derek H. Solo putnici Canada, 8. srpnja 2015.
Improvement

Location is the only thing I like about the hotel
6,7
1) I know most people now have smart phones and use applications like whatsapp and wechat to communicate, but I do need to make a few phone calls some time and there is no reception in my room 1701. My friend couldn't reach me because my cell phone doesn't work in my room. 2) When I checked out, the front desk called the house keeping lady to make sure I didn't consume anything from the fridge in my room. However, it took the house cleaning lady almost ten minutes to confirm there is no charge in my room, I personally think the process took too long.
Prijavi ovu recenziju
Robert T. Parovi United Kingdom, 7. srpnja 2015.
location for airport, out of the central area

location, price
7,7
This is a hotel out of the main central area of Hong Kong, so not many westerners staying around these parts. We stayed here as its closer to the airport. Hotel rooms are small but cosy, and view from our room was really nice. Breakfast was ok, obviously mostly Chinese food but they had cereals and some basic western food. Price is fair for what you get. Close to metro, so other areas are easily accessible.
Prijavi ovu recenziju
Tak M. Solo putnici Canada, 29. lipnja 2015.
room too more

no.
5
Prijavi ovu recenziju
Sharena S. Parovi Philippines, 24. lipnja 2015.
Nice hotel but got issue on cleanliness

Near train station, good breakfast, nice city view
6,7
Bad comments: - Room looks old. - You can hear the noise on the other room. - The towels were a bit smelly. - I also seen a roach inside the room that's why I assumed the room was not properly cleaned. Good comments: - Accessible (train station, mall, commercial area) - Nice breakfast - Approachable front desk staffs - No charge for Early check-in - Room was provided with a phone with 3G which you can carry out of the hotel.
Prijavi ovu recenziju
Chau C. Parovi Hong Kong, 22. lipnja 2015.
The room had a bad smell

baf smell, simple breakfast
7,3
d
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Silka Far East Hotel Hong KongSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Far East Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - RestoranSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - KafićSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Far East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeSilka Far East Hotel Hong Kong - Sadržaji


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02