Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 4744recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (4744)
Razvrstati po:
Lin W. Solo putnici Singapore, 29. svibnja 2016.
HK trip
3,7
Location was good as it was walking distance to Yau Ma Tei MTR. I didn't get the cheapest price since the prices on agoda kept fluctuating. Felt that it could be cheaper. Hotel wasn't very clean, got many insects bites around my body. Apparently it's not mosquitoes bites and most probably from the bed. Hotel did provide a handy phone with wifi which was quite useful for hotspot to our own phone. Other than that hotel does not have any other facilities like gym or pool. Staff wasn't very friendly as expected. Overall, it was good for a 3-star hotel.
Prijavi ovu recenziju
Edgardo A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. svibnja 2016.
Generally good
4,3
Near the shopping area
Prijavi ovu recenziju
Chi W. Parovi China, 26. svibnja 2016.
Hygiene
3,7
Blanket , pillow and towel not white enough
Prijavi ovu recenziju
Grace L. Parovi United States of America, 25. svibnja 2016.
Satisfied
5,3
We liked it because - maybe not the best but has all we wanted.
Prijavi ovu recenziju
Zhi Y. Grupe Singapore, 24. svibnja 2016.
Value for money and gd location
4,7
N.A.
Prijavi ovu recenziju
Yeong L. Grupe Malaysia, 24. svibnja 2016.
Good hotel with great location
6,3
Traveling in HK was expected to be a crowded one, thus I booked this hotel considered further away from crowd. Nice location which convenient to MTR and close by to night market. It is definitely a good choice of staying that value of money.
Prijavi ovu recenziju
Sin C. Parovi Singapore, 24. svibnja 2016.
Cheap and good
3,7
Room is small but it is good consider the amount of money I have paid. But cleanliness needs to improve.
Prijavi ovu recenziju
Ng S. Grupe Malaysia, 23. svibnja 2016.
Overall ok
4
Overall ok
Prijavi ovu recenziju
Tak H. Solo putnici Malaysia, 23. svibnja 2016.
Good!
5
Extra points for the free phone on the room!
Prijavi ovu recenziju
Holly O. Solo putnici United States of America, 23. svibnja 2016.
For Hong Kong, a relatively affordable hotel.
5,3
This is a relatively affordable place to stay in one of the worlds most expensive cities. The rooms are small and compact but so are all the rooms in Hong Kong. Despite being compact, they are designed very well and are quite comfortable. The best thing about this hotel was the free local cell phone which is great for getting around the city and staying connected on social media. I think more hotels should offer this service. The one negative is the staff, they weren't very helpful or friendly and even though there was someone standing in the lobby who looked like his job was to help people with their bags, he never offered to carry my bag. I didn't try the breakfast so I can't comment on that.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeSilka Seaview Hotel Hong Kong - UlazSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Seaview Hotel Hong Kong - SadržajiSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniSilka Seaview Hotel Hong Kong - Prijevoz u blizini


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04