Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 4501recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (4501)
Razvrstati po:
Kimberly G. Grupe Philippines, 8. veljače 2016.
CNY in HK

1. Accessibility to transportation and tourist sites 2. Cellphone that you can use around 3. Accomodation was great
7,7
Great! Due to its accessibility, and free handy phone with unli data, touring has not been easier
Prijavi ovu recenziju
Ma. L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. veljače 2016.
comfy at the right cost

its clean, location is good and helpful staff
8,3
our stay is great though we lost 1 of our bags and left it in the taxi
Prijavi ovu recenziju
Leonardo J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 6. veljače 2016.
not bad

room is good because its new
5,3
nice about the room, but staff cannot communicate in english. location is easy access.
Prijavi ovu recenziju
Bryle C. Parovi Philippines, 3. veljače 2016.
Great Location!

Location, price and free use of handy phone
7,7
Useful handy phone, 5 minutes walk to MTR Yau ma tei station and lots of food choices around the area.
Prijavi ovu recenziju
Sriyati A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. siječnja 2016.
Small Clean Room with Good Loc-Value for Money

Clean. Good Location
6,7
My 2nd time stay at this hotel. Previous on 2010.stay for 5d4n end jan 2016. Clean room, Good Location.Walking distance to attraction places.all requested fulfill by hotel-queen bed, high floor room.Just the bathroom-sink and shower area blockage. Staff at frontdesk need to smile more.
Prijavi ovu recenziju
Charmaine A. Grupe Philippines, 28. siječnja 2016.
Family vacation

They clean the room every morning. No need to ask them. Toiletries are free. Handyphone and wifi are free.
8,7
We booked last Jan. 25-28, 2016 in this hotel and this is the cheapest hotel that I can find. I know hostel and guesthouse are also cheap however we want to stay at the hotel and can still guarantee our safety and comfort especially if you are travelling with children and older people. The room is nice but not so big. But still the space is enough. We enjoyed staying here at silka sea view, it is also a minute walk to mtr and other stores.
Prijavi ovu recenziju
Roderick R. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. siječnja 2016.
satisfied

location
7,7
Perfect
Prijavi ovu recenziju
Andre G. Parovi Singapore, 24. siječnja 2016.
good location, reasonable price

location, price, staff
7
staff were helpful, location is good. manage your expectation for a 3 star hotel
Prijavi ovu recenziju
Hui S. Poslovni putnici Singapore, 23. siječnja 2016.
easy, simple and convenient

easy, simple and convenient
6
Prijavi ovu recenziju
Wayne H. Solo putnici Singapore, 22. siječnja 2016.
Small but cozy

Location, cozy, worth the price
8,7
Pleasant.. Didnt get to try the food there as surrounding too many food to try..
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Silka Seaview Hotel Hong KongSilka Seaview Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaSilka Seaview Hotel Hong Kong - UlazSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - RecepcijaSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - PredvorjeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Posao CentarSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - KupaonicaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaSilka Seaview Hotel Hong Kong - RestoranSilka Seaview Hotel Hong Kong - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07